Раждане в Турция

• 13 616
  • 400
  •   1
Отговори
# 135
Спряла съм да говоря за usa. Той говори за Т-я,заради неговия комфорт и т.н.Да със сигурност иска да ме тества още време, защото вс станало мн бързо и не усещал аз да съм го обичала много силно 😳Не съм му го показвала. За изтеглянето от мен зависело един вид каза, може след 2 месеца,може след 2г.,искал да е сигурен в мен, но все пак и той нямал голям мерак да остава там за дълго. Отделно ще живеем в апартамент там, баба му и дядо му живеят в града те не ме харесват тайничко разбира се , ама няма да се пречкат особено,стари хора са. Чичо му и леля му са там, те ме харесват 😀 Аа и още нещо беше казал защо се чувствал обиден. Защото аз съм говорела къде повече права и сила ще съм имала над детето,а той никога не споменавал нещо такова. Един вид и аз не съм му се доверявала, че всичко ще е наред,а съм се оглеждала за повече правомощия все едно е само мое детето и той за нищо нямал думата
Ти въобще забрави и спри да му говориш за USA или TR, а направо му кажи, че сама жена няма да раждаш никъде извън своята страна. Ти си сама и си мисли за сигурността ти и на детето ти, а той ако е мъж след 1 година пак да ви изтегли от БГ в USA.

# 136
Момиче, не е добре ситуацията в която ти се намираш.
 Този мъж е голяма шушумига. Държи се така сякаш ти си виновна,че си забременяла.Все ти трябва да доказваш нещо.
Бе,тоя не го ли е срам.Ако беше забременил мсЛманка,туркиня, дали така щеше да й говори или нейните роднини щяха да скочат на нож.
 Не е нужно ти нищо да доказваш, щом е направил дете е длъжен да се погрижи за него и за вас по-най-добрия начин.
 Но ти явно много му се буташ и той чувства психологическа преднина и се държи унизително.
 Турция не ти дава на теб и детето никаква сигурност, да си гледа работата.

# 137
Ти сама си си отговорила в собствените ти постове. Да ти обобщя ли още веднъж:
1. Той иска раждане в Турция за да те КОНТРОЛИРА. ТОВА Е
2. Не иска раждане в България, защото ти ще си на твоя територия и ще си по-спокойна, ще имаш повече права и подкрепа от близки
3. Не иска раждане в USA да не се охарчи и от страх да не го прецакаш.

Аз родих в чужда за мен държава, Австрия, но поне знаех знаех езика на добро ниво преди да замина. Преди да родя бях работила и осигурявала пак 1 година. И въпреки това ми беше трудно сама, единствените хора, на които можех да разчитам бяха бившия и родителите му, майка му никога не ме е харесвала особено. Повярвай ми, никак не е приятно да си в подобна ситуация - сама, с дете и без подкрепата от близки. И хем 1 година и 6месеца след раждането се хванах пак да работя, пак е трудно. То на родна земя е трудно, камо ли на чужда земя.

Ти не отговаряш на въпросите, твое право, но пак да попитам - близки в България имаш ли? Родителите ти къде живеят?

# 138
В кой месец си бременна? Защо не си гледаш бременността и не спреш да се занимаваш с допълнителни проблеми?
 Няма ти доверие ми проблема си е негов, ще родиш ако не признае бебето - гледаш си го сама, ако признае детето  добре. Ти си живееш в БГ той в САЩ...аз не мога да си представя тая схема....подготви се за лош вариант ще си самотна майка.....гледаш си бебето и чакаш да реши, че искал жена и бебе.... аз бих се отдръпнала от такъв човек. Бебето станало станало, решила си да го родиш добре. Той беше ли съгласен с това твое решение или пак сама го взе?
   Седни напиши му един имел, че с него без него ще си родиш и гледаш детето . Покажи му , че си уверена жена, която знае какво иска...какви са тия прищевки ще родя в УСА, ще родя в Тя...знае ли човек къде ще роди ..някой раждат в 7 месец, други в 9 Божа работа!   Отдръпни се, дай му време и той да асимилира цялата ситуация...а то какво "бременна съм и си го погнала искам да раждам САЩ" ми и аз да съм и аз ще си помисля какво ли не..
 Като се чуете  го попитай просто как е, кажи му че ти липсваш...разкажи му за прегледа как е минал....спрете да обсъждате кой какво на кого защо....ако искаш сериозно отношение дръж се и ти сериозно. Късмет !

# 139
Е извинете, ама варианта самотна майка е направо комедия и веселие на фона на другите алтернативи тука. Аз да съм - скривам се,  ставам самотна майка под прикритие и окото ми не мига. Хайде спирам дотук.

# 140
  • Варна
И аз бих направила като Бианка. Тоя не заслужава и да се изплюя отгоре му камо ли дете да му раждам и да го гоня да го признае.

# 141
  • Down south
Цитат
Брак е  последното нещо за което се говори. Аз му предложих да родя в ysa с моята туристическа виза и след 6м. мине време да се върнем в Европа,защото на година по 6м може да се стои в usa. Предложих му и да остана нелегално,за да не се чувства притиснат за сватба.
Ако той живее перманентно в САЩ, но не се говори за брак, тогава няма как да те "изтегли"
Това подчертаното го забрави. Не си причинявай сама нелегално пребиваване, ситуацията ти няма да бъде никак лесна.
В САЩ не може да се стои по 6 месеца в годината, имаш право да влезеш, но колко време ще ти разрешат да останеш, зависи от граничните власти.
Американчето, по принцип, можеш да го отглеждаш и извън САЩ.

Голяма каша се очертава, три различни държави, различни условия и възможности.
 На твое място, не бих подценявала турските роднини и евентуалното съжителство с тях.

# 142
Е извинете, ама варианта самотна майка е направо комедия и веселие на фона на другите алтернативи тука. Аз да съм - скривам се,  ставам самотна майка под прикритие и окото ми не мига. Хайде спирам дотук.
Абсолютно. С неподходящия партньор има драпане, нерви, изхабяване на енергията плюс стреса около детето. С този, дето е решил да я тества в Турция (да я   т е с т в а   на негова територия!!!) едва ли майчинството ще е върховно преживяване.

# 143
Те сега немогат да решат къде да ражда и кой какви облаги да има чакаите да стигнат до избора на име ....

# 144
В 5 месец съм. Имам роднини в Бг,но чак да разчитам на тях за много помощ няма да е. Ами положението е такова: както на мен не би ми се стояло в Т-я, така и на него не му се стои в Бг,но все пак той бил мъжа и трябвало да се съобразя на него да му е по удобно.  Определено майка му подлива вода, ама тя си стои в usa. В началото всичко беше добре,ама като разбра ,че съм бременна и се уплаши жената , че много бързо се появих и ще му взема момчето, че и българка 😄  А за името сме говорили и набелязали имена,няма голяма драма там.

# 145
Ти съгласна ли си детето ти да е мюсюлманче?

# 146
То ще бъде така и иначе на 50%
Ти съгласна ли си детето ти да е мюсюлманче?

# 147
Имам предвид официално - да си го гледаш по мюсюлманските традиции. Ако нямаш проблем с това, какъв ти е проблема с всичко останало, раждане, роднини? Та ти си се справила с трудното дето се вика и сега за някакви дреболии...

# 148
А, на 50%? Сигурна ли си? Говорили ли сте как ще се отглежда това дете? Ще празнувате ли Коледа и Великден?

# 149
  • Варна
На него да му е удобно, а не на жената дето ще ражда и ще гледа дете. Тоя е гъз.

А ти защо се натискаш да ходиш  в Щатите? От постовете ти това се усеща.

Общи условия

Активация на акаунт