Раждане в Турция

• 13 616
  • 400
  •   1
Отговори
# 90
Пък и ако бащата е читав ще да издържа детето и без да се съдите.
Е,той ако беше читав,нямаше да има тема.
[/quote]
Що да не е читав, това че няма доверие на майката не е гаранция че няма да има отношение към детето. Може да не е читав мъж ама да излезе читав баща 😃
Е той от сега не мисли за това,кое е най - доброто за детето му,та после ли..

Забравяте, че и в щатите да го съди, и в южната съседка, и у нас пак пари ще трябват и то доста.
Да забрави за съденето.
Що да забравяме,нали това казвам,пари са нужни.
Но пък и не знаем финансовото състояние на авторката,може да има възможности жената.

# 91
Ти мюсюлманка ли си?
 той ми се струва, че бие отбой.

# 92
Не съм. Той не е имал гаджета туркини
Ти мюсюлманка ли си?
 той ми се струва, че бие отбой.

# 93
Внимавай,миличка.Щом не си.

# 94
А,сетих се..Че днес с една колежка обсъждахме един казус на изоствавена мама с две деца,та тя ми разказа за някакво комшийско семейство,живеят в щатите,и девойката се запознава с някакъв турчин,голяма любов,иху-аху,обаче родата от Турция си го натиска, девойката забременява,той я зарязва и си отива до Турция понеже му намерили жена туркиня.И жената сега си гледа детето,той плаща издръжка и толкоз..Но девойката си има родители,живее в щатите..По-друго е.

# 95
  • Варна
И като го осъдя от Б-я, какво, ще ми праща по 200лв.издръжка ли?

Това прозвуча доста сметкаджийски. Ако това ти е целта, да му ошушкаш колкото се може повече пари, кажи си направо, ще ти се дадат доста полезни съвети, сигурна съм.

# 96
Доколкото знам, тя в щатите и да роди, ще го направи на улицата или в някой приют за бедни. Нито има здравна застраховка, нито той е богаташ, че да поеме на частно раждане на жена, която му е никаква. Дори и след това да признае детето, което няма и да направи, щото сам ще се навре в шамарите със солидна издръжка.
Най-сигурно и за майката, и за детето е да се роди тук, пък после да се види кой-колко е сериозен....
Подписвам се с две ръце и два крака под това мнение.
Най-добре е да не се ламти за издръжки в долари. Вярно е, че деца без пари не се гледат, но и сметките без кръчмаря могат и да не излезнат. По добре 200 лв издръжка отколкото никаква. По-добре на родна земя, предполагам и подкрепа от семейството, отколкото чужденка без роднини в далечна страна.

# 97
Звучи , защото той само за това говори и пази от мен. С неговите камъни по неговата глава
И като го осъдя от Б-я, какво, ще ми праща по 200лв.издръжка ли?

Това прозвуча доста сметкаджийски. Ако това ти е целта, да му ошушкаш колкото се може повече пари, кажи си направо, ще ти се дадат доста полезни съвети, сигурна съм.

# 98
За да го осъдиш ти трябват доста средства, а детето още не е родено и не го е признал.
 Може да се окаже, че не може да дойде в бг за раждането и увисваш.

# 99
Той не е имал гаджета туркини, ама за такава ще се ожени на 99%. Сигурно техните са в шок, че ще им доведе жена, немюсюлманка, че и бременна от него. И аз познавам едни дето много се обичаха, с години, ама дядото удари с юмрук по масата като вкара и нотката с честта, уважението и... наследството, че да видиш как младежът бързо си заряза голямата любов - българка и се ожени за туркиня...

# 100
Защо да увисвам? И да не го признае ще заведа дело за бащинствою къде ще се скрие?
За да го осъдиш ти трябват доста средства, а детето още не е родено и не го е признал.
 Може да се окаже, че не може да дойде в бг за раждането и увисваш.

# 101
Ти знаеш ли колко пари ще ти трябват за дело за бащинство? 🙄 Само теста за бащинство ти е над 1000лв. + че ти трябва адвокат и да покриеш делото като бащата след това при доказване на башинството покрива всички разходи, но това вече може да се случи когато бебето е родено. Отнема месеци тоест ти освен че трябва да ги имаш тези пари да си покриеш делата, адвоката и теста на първо време, трябва да имаш и доход за да си гледаш детето 😀 а ако бащата живее в чужбина това може да се проточи и половин година. Ако мислиш че можеш да се справиш с този разход докато да го осъдиш окей.. но за мен това е излишно упражнение и тровене на нерви, като накрая резултата може да не те задоволява нали все пак целта е издръжка.. и ако след това ти присъдят издръжка от 200лв на месец (което по принцип е хубава сума защото може да е и по - малко) отново трябва да обжалваш решението за по - голяма издръжка 😃 и всичко това да отнеме не месеци ами години. ( имам такива познати които са го правили).. най - добре е да признае детето и да сте си в добри отношения без да се съдите.. споразумение за издръжката и правата над детето ако се разделите и всички са щастливи.

# 102
Тези твърдения, че ще му вземеш това или онова са присъщи за едно движение от САЩ - ред пил. Мъже, които са сигурни, че жената иска да ги прецака, като роди от тях и ги съди за пари. Някои от тях все още искат да са бащи, но да си гледат детето сами. Един такъв образ безподобен обясняваше да се търси сурогатна майка, само да износи плода. Твоят на подобен ми прилича.
Единствено ще те посъветвам да си родиш тук и без мисли за издръжки и подобни.Ако се оправите с него, още по добре.

# 103
Ох и аз съм срещала такива индивиди с мисли за сурогатни майки. Че видиш ли ти жените не ги бивало 🙄😂

# 104
  • София
Авторке, ти на колко години си, родители имаш ли?

Общи условия

Активация на акаунт