Фермата сезон 5 тема 5

• 36 364
  • 962
  •   1
Отговори
# 495
Освен, че има вътрешно гласуване, има и зрителски вот на евентуалния финал. Надали народа умира от любов по майка и дъщеря Grinning

# 496
  • ново
Силвия има предимство пред Маги само по отношение на височината, зависи от битките.

# 497
  • София
Дано Силвия избере Марияна и без това спряха да ни я показват, така че няма да има разлика. Харесвам Сиси, дано не отпадне тя. Много кофти от страна на Краси, уж приятели, не му е и конкурент и да я прати на битка с болна ръка.

# 498
Няма ли спойлер за предстоящия дуела?
Мисля, че Силвия ще избере Марияна.

# 499
Мариана работи здраво, но не веднъж се е оплаквала от болки в кръста. Все още и се чудя за какво си е присадила този задник ? Може би в рокля стават добри извивки, но в клиновете е трагедия.

# 500
  • London
Аз харесвам пък най-много сякаш Велислава точно от жените. Стана постепенно.... не ми допада, че все дудне, пали и инати, но на арената е гладиаторка. Мен това ме интересува основно в това предаване, това не е Искрено и лично да ми дреме кой бил добра душа, ако на арената си муден, не ставаш..... просто няма шанс да ми допадаш. А физиономията на Красимира днес ще я помня дълго, злобаааа хах…. Вили дано не я изкарат заради Дана, ще е епичен дуел с Красимира, ще я бъхти здраво и онази ще си излезе като насрана да си върти любовта навън. И Митко 2...много ме дразни и изобщо цялата им групичка.

Красимир според мен прати Силвия основно за да покаже на Паулина, че не му дреме за нея..... нали тя го ревнуваше и разпитваше какво са имали, тя й зададе въпроса за приятеля злобно по време на един дуел и тн. Другото са извинения, дреме му на пуловера на Краси за Дана.....

От мъжете Краси, Станислав и Хоснито засега са ми фаворити.

# 501
Аз залагам, че Силвия ще избере Бети. Сиса е казвала, че с нея са еднакво силни и като нищо ще я посочи за втори дуелисти.

# 502
Не, не е това, изпрати Силвия за да разкара Дана, но не му се получи. После Силва вика на Велислава бях 50:50 кой да избера за дуалист. Пълни глупости, щеше да избере точно Дана, защото всички щяха да й скочат. Но е доста глупаво Краси да очаква хората да играят по неговите желания и искания.
Красимира много зле, с всяко предаване все повече започвам да не я харесвам. Груба, невъзпитана, доста ниско ниво интелект и най-вече СТУДЕНА жена.

# 503
Силвия дано избере Мариана. Не искам да отпада още Силветооо.
Историята на Веселка я пропуснах, не ме кефи това момиче и това си е.
Яд ме хвана много на фамилията , че взеха имунитета. Имах чувството , че Красимира си почива там на арената, мятаааа на забавен каданс 🙄 и “кръчмарката” Вили се бие в гърдите и вирна носа още повече.

Моите фаворити са Бети, Красимира, Сами и Митко 2. Който и от тях да спечели, че съм ок 😁 Маргото също

# 504
Много тъпо от страна на Красимир да изпрати Силвия, която е контузена и уж му е близка. Силно се надявам тя да не отпадне, харесвам я! Може би, ако викне Марияна, може и да има шанс, но зависи какви са игрите.

Велислава какво да я коментирам... Мега зле!
Веселка почва да ме дразни, не ми се слушат нейните драми вече.

# 505
  • София
Надявам се за 3 дни да ѝ мине ръката. Все пак не казват да е имала сериозно нараняване. Би трябвало 5 дни да стигат за възстановяване, ако няма изкълчване.

# 506
Може би в рокля стават добри извивки, но в клиновете е трагедия.
В сив анцуг е още по- голяма трагедия!
Според мен ще избере Мариана и ще отпадне тя, защото вече е активна в Инстаграм.

# 507
  • London
Не, не е това, изпрати Силвия за да разкара Дана, но не му се получи.

И ще я разкарва Дана с контузен човек???? Ако не е искал да разкара точно Силвия (, защото шанса й контузена да се върне е много малък ) щеше да прати Красимира на нейно място? Защо не го направи като уж тя дава вид и заявка, че е най-силна от жените? Нещо логиката се губи....поне за мен.

# 508
  • София
Може би в рокля стават добри извивки, но в клиновете е трагедия.
В сив анцуг е още по- голяма трагедия!
Според мен ще избере Мариана и ще отпадне тя, защото вече е активна в Инстаграм.
Снимките приключиха, така че нищо не означава това.

# 509
  • London
Е то е ясно, че ще избере от чорбаджийките, другите 3 са й дружки. И аз мисля, че ще е Марияна и че ще я бие.

Видяхте ли промото... Митко татин вика на сиромасите - Вие сте никакви.... работите от 8 до 5....
Станислав - Ние сме гръбнака на тая държава, ти ли ще излезеш на улицата, ако стане нещо недай си Боже?

Аууу това татиното дали и 2 часа има работни на седмица, сигурно още тате го храни реално ами седнал да обсъжда хората. Адски противна твар.

Общи условия

Активация на акаунт