Фермата сезон 5 тема 5

• 36 352
  • 962
  •   1
Отговори
# 510
Според мен тази седмица
Скрит текст:
Скрит текст:
отпада Мариана, защото още в началото на предаването имаше спойлер към 15-16 септември, че е била видяна
.

# 511
  • Sunshine state
Велислава и Дана са ми толкова противни, че чак превъртах епизода днес - не желая да ги гледам по никакъв повод бичето и майка му. Нямат вече поддръжници сред участниците, вижда им се краят, заради голямата уста на Вила. Щом и Станислав, дето е супер неутрален, вдигна ръце от нея, смятай.
Жалко за Силвия, ще ми е интересно да видя кого ще си избере.Аз залагам на Мариана.

Последна редакция: чт, 31 окт 2019, 01:22 от Pupitka

# 512
Изненадах се от избора на Силвия,мислих,че Краси иска да чисти силни играчи директни конкуренти сред мъжете и ще прати Сами.
Така,хем може да спечели ако евентуално Сами отпадне(един конкурент по-малко),хем ако победи,то приятелчето на бичето и майката ще отпадне(99% сигурна,че Сами щеше да избере Венцислав).
Според мен Силвия ще избере Мариана,мисля,че тя се изчерпа.Вече въобще не я дават.

# 513
На Мариана пластмасовото д..е е като желе на буци с клиновете. Не се ли е виждала как изглежда и да ги избягва?
Не бих коментирала,ако е натурално , но като е синтетично, очаквам да е сложено за повече естетика. Ефекта обаче е обратен ,изглежда още по-късокрака.
За ръката си Силвия спомена, че има инфекция.  Дано да остане, нищо не разбрах за нея, хубаво момиче , романтично, но самотно.

# 514
  • Калгари, Канада
На Красимир чавка (тъй де Поли) му е изпила ума. Тази седмица все едно не е той - показва се неадекватен.

# 515
Краси беше убеден, че Бети или Силвия ще спечелят имунитет. После се направи на мъж на честта и удържа думата си към Бети да не я праща ратай. После се надяваше поне Силвия да викне да дуел Дана.. а ти какво стана... да му е за урок цялата работа, че си прави сметки без кръчмаря, доста евтини сметки...

# 516
Абсолютна загадка ми е, кого би избрала Мариана при отпадане. Може би Маргото, не знам. Силвия е с прилично представяне до момента, няма крайни залитания, допада ми. Дано се задържи.

# 517
Ако съм на Силвия, ще избера Бети. Струват ми се равностойни, само Бета е по-добра на Алманаха. Бети е и изморена, което е + за Силвия. От нейния отбор всички са й дружки, ще избира между Мариана и Бети, според мен.
Някой разбра ли какво разказваше Весела снощи, щото аз не 🤔

# 518
  • Буркина Фасо
Ако съм на Силвия, ще избера Бети. Струват ми се равностойни, само Бета е по-добра на Алманаха. Бети е и изморена, което е + за Силвия. От нейния отбор всички са й дружки, ще избира между Мариана и Бети, според мен.
от какво се измори Бета?  newsm78

# 519
  • при късмета
До сега никой изолиран не е стигнал далеч в предаването. А по-изолирани не е имало от майка и щерка, в това, което аз съм гледала.
Много беше прозрачно превръзването на ръката на Дана и проява на страх. Умряха от яд, че не постигна желания ефект. Само Краси го забеляза, но каза, че не вярва и с това няма да се съобразява. Още повече позеленяха, когато Митко ИТ предложи да се помогне на Силвия за ръката и да помислят какво повече могат да направят. Покрай тъкането Дана беше решила, че Митко я харесва, а Велислава първа му се мяташе на врата на дуела и подскачаше най-много от всички.
Не може вечно да печелят имунитети и дори Велислава да е на дуел, а не Дана, няма да има никого на тяхната трибуна, а това срива дори най-силния физически. Не ги виждам далеч

# 520
Аз от Силвия нищо не съм видяла до момента. Изобщо не са я показвали, нито съм видяла да прави нещо съществено. И ми изглежда доста слаба. Дано спечели Марияна, ако избере нея. Тя бая неща свърши и беше много активна. Чудя се защо спряха да я показват и защо така се е омърлушила.

# 521
от какво се измори Бета?  newsm78
Ми нали ходи на битки митки, знам ли я.

# 522
Тъкмо догледах.
Много глупаво решение на Краси,не го бива в стратегиите,само той загуби от това си поведение.
Силвия е силна, видя се на дуела за ратайски имунитет с Тишо когато бяха че е пъргава и стреля точно,отделно е гледала всички сезони и е голям плюс като познава битките. Дори и контузена,аз разбрах че е на инжекции с тази ръка,инфекция някаква пак не е за подценяване.
Сама каза още онзи ден,че от както е вътре иска да предизвика Маргарита,не мисля че ще избере Бета или Марияна.
Промото е ужасно,Митко 2 пак си показа ужасното възпитание,тъй де липсата му.

# 523
Според мен майката и дъщерята не са чааак толкова ужасни. Значи случаят /с лъжицата/, за който Станислав говореше, ами честно казано, тогава по-лошо впечатление ми направи Красимира. Тогава тя действаше напук и злобно, обаче нямаше очи да си признае, че е така както двете мислят, а напротив започна да ги напада. За мен групичката около Красимира, наистина, както по-горе някой каза прилича на "готините от класа" и Дана и дъщеря й бяха отлюспени още от началото. Донякъде във Велислава ми допада нейната праволинейност, която е присъща на младите /по-нататък живота ще я очука и ще я научи на повече гъвкавост/. Повече ме дразни нагаждаческото поведение, подмазването, слугуването ако щете, което демонстрира Веселка. Не съм съгласна и с това, че двете създават интриги, напротив те коментираха между тях, точно както правят това "умните и красивите", само че продукцията взе страна и ги постави на пангара.

# 524
Гледах промото, абе този Митко 2 има поведение на абсолютен мързеливец и глезено дете. Супер наддменен, добре че тати има кинти, че и за чеп за зеле не става. Унижава останалите и демонстрира някакво надмощие, никои от останалите чорбаджии не си го позволява. Ако беше постигнал бизнеса си сам, нямаше да има такова мислене, а като на Митко 1. Много ме дразни физиономията му, все едно, постоянно е под опиати. Не знам какво му хареса Красимира, или просто защото почна да я сваля, му се върза.

Последна редакция: чт, 31 окт 2019, 09:23 от Elsi86

Общи условия

Активация на акаунт