Фермата сезон 5 тема 5

• 36 343
  • 962
  •   1
Отговори
# 525
  • при късмета
Сами си направиха интригата, не продукцията. Велислава продължава да не казва какви точно са ѝ принципите и какво точно в разрез с тях са направили Краси и Митко, че така да се наостри. Така не се защитават принципи. Ако изобщо имаш такива казваш точно и ясно принципите ми са тези и тези и не мога да направя компромис с това и това. Конкретно. В момента защитава собствени принципи, които сама не знае какви са. Ако имаше нещо за казване си мисля, че отдавна да го е използвала като аргумент, дори не допускам възможност да не се възползва. Ако имаше конкретни принципи, които да аргументира, също. Даже Дана вчера ѝ каза "не знам какви са ти принципите". Това говори много.
Не може пък никой толкова да не ги разбере тези принципи, дори и майка ѝ. И участници и продукция/екип и единствените подкрепящи я, че и толкова зрители. Просто няма такава възможност, дори статистически. Все някой гении дето да ги разбере щеше да се намери, ако всички изброени са идиоти

# 526
Аз се чудя на какви принципи държи и си викам, сигурно съм изпуснала нещо от епизодите хаха Grinning

# 527
  • Буркина Фасо
Скрит текст:
Ако съм на Силвия, ще избера Бети. Струват ми се равностойни, само Бета е по-добра на Алманаха. Бети е и изморена, което е + за Силвия. От нейния отбор всички са й дружки, ще избира между Мариана и Бети, според мен.
Някой разбра ли какво разказваше Весела снощи, щото аз не 🤔
от какво се измори Бета?  newsm78
Ми нали ходи на битки митки, знам ли я.
[/quote]

довечера ще им видим умората ... ще хвърлят къчове  hahaha

# 528
Е, не разбрахте ли какви са и принципе на Велислава - принципни Grinning Тц, тц, момето се скъса да се обяснява за тях, пък ние още не сме разбрали какви са...

# 529
Тази Вили е отвратителна просто, а пък с тази победа ... така си навири носа. Не знам дали някой я харесва вътре вече.

Аз пък и се кефя, че натри носовете на всички хейтъри вътре. Много са си повярвали, ама тя им разказа играта. Направо си ги унижи. Браво. Винаги съм на страната на нападаните от тълпата. Вили не ме дразни по никакъв начин - дразнят ме наперената групичка, която се опитва да и затвори устата и Станислав нагажданчо, дето и приглася, но той даже още по-зле - иска да е мил и драг на на хейтърите и на техните жертви. Надявам се не не успее да и затвори устата - от тук натам тя ще прави шоуто - другите са пълна скука. Кои са па те да и дават тон и да учат как да се държи, айде у лево. Краса ми е изключително противна, па нека всички да си я ухажват само щото била хубава. Хубава, ама от вътре гнила и злобна.

# 530
  • Буркина Фасо
незнам с конкурс ли избират брадвите, но толкова пък да са чупливи ...  hahaha  ще утепат играчите.
имам брадва на 50-60 год. (може и повече да са). ами не се е чупила дръжката до сега, въпреки че е минала през доста не можещи ръце.

Последна редакция: чт, 31 окт 2019, 09:55 от ]|I{•------» ❼0ʘ❷_𝐎𝓖Ⓝ𝔬в «------•}I|[

# 531
Сами си направиха интригата, не продукцията. Велислава продължава да не казва какви точно са ѝ принципите и какво точно в разрез с тях са направили Краси и Митко, че така да се наостри. Така не се защитават принципи. Ако изобщо имаш такива казваш точно и ясно принципите ми са тези и тези и не мога да направя компромис с това и това. Конкретно. В момента защитава собствени принципи, които сама не знае какви са. Ако имаше нещо за казване си мисля, че отдавна да го е използвала като аргумент, дори не допускам възможност да не се възползва. Ако имаше конкретни принципи, които да аргументира, също. Даже Дана вчера ѝ каза "не знам какви са ти принципите". Това говори много.
Не може пък никой толкова да не ги разбере тези принципи, дори и майка ѝ. И участници и продукция/екип и единствените подкрепящи я, че и толкова зрители. Просто няма такава възможност, дори статистически. Все някой гении дето да ги разбере щеше да се намери, ако всички изброени са идиоти
На кого точно е длъжна да обяснява какви са й принципите - на майка си? Разговорите, които води Велислава са между нея и майка й. Говори и с Маргото, но не съм видяла последната да скача и да обяснява, че Велислава е интригантка. Отношенията между Красимира и Митко2 и на мен не ми харесват, нищо, че не съм видяла това, за което каза Велислава. Просто не ми харесват и не мога да ги толерирам, независимо, че наистина не знам какви са отношенията й с партньора. Тя е влязла със заявка на обвързана жена с дете и такива заигравки, след нескопосния флирт на Митко, не са ми по вкуса. Как пък за три - четири седмици им се преобръща живота и откриват себе си, за мен е необяснимо.

# 532
  • София
И аз мисля, че ако Силвия избере Марияна и я победи....по вероятно е да посочи Маргото за фермер, защото покрай общите задачки, които правеха май се сближиха. Отначало като се съединиха с Вили се мотаеше, но май и тя вече я отбягва. Както се изрази Дана...и тя е забелязала, че покрай дъщеря й другите я отбягват нея. Но на малката какво и пука...все пак за нея е важно да си е тя.

# 533
  • при късмета
Даже  победител Велислава унижи само себе си. Завъртя се насам натам, видя, че никой няма да я поздрави за победата, освен Дана и за да излезе от положение, използва футболни прояви на радост. Айде, остави Стнасилв, но дори Венци не беше до Дана на дуела.
Skrekkelig, не смяташ ли, че някой, ако е "нападнат от тълпата" както се изразяваш, макар тук случая да не е такъв, за това си има причина?
RENIG, не е вярно, че само на майка си ги обяснява тези принципи и изобщо пее мантрата за принципите. Още след скандала обясняваше на Митко, че имала принципи, защото и той ѝ потърси сметка за интригата. Не каза. Вчера на Станислав на дълго и широко обясняваше пак за въпросните принципи-тайна. На Венци няколко пъти се опитва да ги налага, ама пак не казва какви са. Далеч не е само на майка си. Обаче пак никой, включително майка ѝ даже, не знае какви са тези принципи. Вие разбрахте ли ги?

# 534
" RENIG, не е вярно, че само на майка си ги обяснява тези принципи и изобщо пее мантрата за принципите. Още след скандала обясняваше на Митко, че имала принципи, защото и той ѝ потърси сметка за интригата. Не каза. Вчера на Станислав на дълго и широко обясняваше пак за въпросните принципи-тайна. На Венци няколко пъти се опитва да ги налага, ама пак не казва какви са. Далеч не е само на майка си. Обаче пак никой, включително майка ѝ даже, не знае какви са тези принципи. Вие разбрахте ли ги?"

Ама според мен не могат да й търсят сметка за "интригата", защото тя не я е създала. Тя каза нещо на майка си, което после беше раздухано от продукцията. Нито един разговор между другите участници, не е ваден на показ и не са искани обяснения пред останалите фермери. Станислав толкова мижитурски съвети даде, че чак го съжалих: "..ако може принципите  да ги нагажда" - моля ви се?? По отношение на Венци пък, в разговора между тях, Велислава ясно му каза, че е разочарована, понеже след като е заявил, че даден човек не съществува за него, тя не разбира как може да застане в агитката му. Тук между другото, напълно я подкрепям, защото ако някой ме разочарова да степен да заявя, че е "мъртъв" за мен, то той наистина престава да съществува и край. Така го разбирам аз.

# 535
  • при късмета
Чакай сега, за какво говорим? За търсене на сметка за интригата или за принципите на Велислава. Защото аз коментирам второто, в предишния си пост ти също говориш за принципите, а не за интригата. За тях не само с майка си говори и примерите които съм дала са за това. А Митко е ясно, че за интригата ще ѝ търси сметка, защото беше пряко засегнат. Макар и само да го спомена, колкото да не е без хич и мнението на Велислава му е последното важно

# 536
Майка и дъщеря, колкото и да драпат за финала, там никой няма да гласува за тях-нито участници, нито публика.

# 537
Всеки човек си има принципи, дори дали да изпревариш някой на опашка допира до принципа :" мачкай другите, бъди пръв". Велислава не е длъжна да обяснява, пък и споделяше с майка си. Може би в скандала принципа е :" Щом живееш с някой от когото имаш дете, щом цяла Бг е видяла, че те подкрепя във визитката ти, е предателство към него да се мачкаш и да флиртуваш с някой,когото познаваш от 9 седмици". Това стига ли като формулировка? Другия принцип може да е :" Използването на безхитростни  и по-слаби материално същества срещу фалшива закрила не е о,кей". В случая с Веселка е много права съфорумката, определила групата им като "групата на готините" - имат си гаднярката , имат си малоумника следващ я по петите, имат си и глупавото пате, радващо се, че е при готините, имат си и празноглавката, която винаги изгаря. Класика!
Красимира много зле, с всяко предаване все повече започвам да не я харесвам. Груба, невъзпитана, доста ниско ниво интелект и най-вече СТУДЕНА жена.
Това е определението - студена жена, затова  успя и Митко 2 да обиди с липсата си на усет за дребните неща. Като си спомня виковете "шибаняк", "ще те убия като куче", "пазя твоя тайна" и лъжите и в случая с лъжицата ... тръпки ме побиват от нея.
От Силвия не са показвали много, винаги е твърде весела и   държанието и често е незряло, но пък момичето работи без мрънкане, изглежда добродушна ... лошо я прецакаха. Така става в групата на 'готините" , винаги има готини, по-готини и сателити, които отпадат.Mask
Сега разбрахте ли защо бедните са бедни? Красимир го показа нагледно - не се мисли дългосрочно, потъва се в лични дрязги и малки отмъщения. Това  видях и когато бяха разделени - "бедните" се разделиха на групи и се изпокараха, "богатите" си подредиха бита и престанаха да коментират другите щом видяха, че думите им се използват за скандали.
Никой не е длъжен да води битките на Красимир , оттеглям си определението за него  "мъжкарче",  това просто е един объркан мъж, опитващ се да хитрее и винаги падащ в капана на кроежите си. Първо с Поли, сега със Силвия... ще е късмет ако стигне до края.

# 538
  • Вестерос
Значи смятам, че изобщо не е справедливо общото участие на майката и дъщерята... Както Краси каза едната винаги ходи на история, другата винаги играе битките.. Не е справедливо.
Не знам защо все се дъвче това за общо участие, не е като да не сме имали до сега такова във Фермата, а и е минало свършено вече.

Не ги харесвам, но се изкефих, че им натриха на другите носовете като взеха всички имунитети .

# 539
Тя враждата между Дана и Красимир не е  от оня ден, от самото начало е.
Дана е много дуднеща, но явно се усети и започна да си трае, само че лайното ѝ ( защото се държи като такова) яко я саботира и дори близката ѝ в началото Маги, започна да я отбягва и все по-често я виждам в компанията на Марияна.
Велислава снощи с това падане, стил Христо Стоичков на мача България -Германия , ми беше туу мъч. Ама всеки по свой начин си изразява емоциите.
Вчерашната им победа, както и тази на Дана бяха чист късмет. Да не казвам, че нямат познания, но и късметът беше на тяхна страна или просто не беше с Красимир.

От промото довечера мисля, че ще се говори за казармата и армията и думите за заплатата ще са отправени към военните и по-точно към Станислав. Много хора съм чувала да говорят, че военните нищо не правят, а вземат само заплата или остарялото "една шапка пари". Затова си мисля, че за армията ще иде реч, защото последните години много се говори за връщането на наборната служба и ползата от нея.

Общи условия

Активация на акаунт