За отношенията на Бети с Митко ИТ - аз похот също не виждам. Имам много близки приятели мъже,които са прекрасни хора и с които се ценим и уважаваме. Радвам се,че и със съпруга ми си допаднаха на по-късен етап и сега събиранията са вече семейни. В изолираната обстановка на Фермата,те са на една интелектуална вълна и с близки възгледи за живота,затова им е по-лесно да общуват. не говоря за лафче с общи познати,а за обсъждане на сериозни теми. След дуела на бети ,вечерта парти и по малките часове на нощта все още будни дояха овцете - аз съм имала момент с таково будуване цяла нощ и помня,как 2 думи не мога да вържа в един момент от умора,мозъкът просто изключва. Така че ми се струва твърде много романтизъм се придава на ситуацията.
Велислава изобщо не мисля да я коментирам - твърде елементарна и шумна. На такива хора изобщо не следва да се обръща внимание.Има МНОГО да учи още от живота и за отношенията между хората. Поведението категорично не е като на 25г човек. Като съпоставя - 3г е по-голяма от Веселка и 3г по-малка от Бети.А се държи като неразбрана тийнейджърка. С Венци много си приличат,само че той сега е в депресия,а тя все още се хвърля агресивно да защитава позициите си,Венци само мърмори. Когато Венци обясняваше на Бети как единственото важно правило в живота е "познат на кого си ?" си спомних разказчето за Гришо и Пацо,за което бях дала линк преди време в темата.
Красимира много ми напомня като мимики,жестове и държане на моя позната,която е прекрасен човек. Човек с много богата душевност и с големи стени около себе си,които когато успееш да преодолееш все едно виждаш друг човек - забавен,слънчев и много лоялен. Просто това лице идва на много по-късен етап от познанството. Все още нямам категорично мнение за нея.
За Красимир преди Поли имах мнение,че е работяга,симпатичен и неконфликтен. След последвалите събития съм на мнение,организационните му умения не са на ниво. независимо от обещанието към Бети,много по-подло ми се струва да прати човек с контузия на дуел. Освен ако наистина не иска да махне Силвия,за да си няма после проблеми с Поли. А пък от страна на Поли не мисля,че беше уместно да казва на Краси какво и е казала Дана. Също не го познавам достатъчно,но да кажем не съм привърженик на житейската философия,в която на 37г все още теченията те носят .

Няма как да оправдае поведението си, за това повтаря за принципите си, които тя сама не знае какви са и за какво са. Пълни измишльотини. Много ме е яд, че спечелиха имунитет. Дана я търпя, но малката е страшно говедо.