Астрология - 16 тема

• 37 571
  • 773
  •   1
Отговори
# 450
Здравейте, мога ли да помоля да ми препоръчате  програма за следене на транзити, подходяща за начинаещи? Благодаря!

# 451
Здравейте, мога ли да помоля да ми препоръчате  програма за следене на транзити, подходяща за начинаещи? Благодаря!
https://play.google.com/store/apps/details?id=astro_charts_lite.astro_charts_lite

# 452
  • в 1001-та нощ
Една публикация от астро журнала на "Звезден навигатор"

ЗНАЧИМИ ЦИКЛИ ЗА 2020

Сатурн/Плутон 22*47‘ на Козирога – 12 януари 2020;
Марс/Юпитер – 22*49’ на Козирога – 20 март 2020;
Марс/Плутон – 24*43‘ на Козирога – 23 март 2020;
Марс/Сатурн - 00*40‘ на Водолея – 31 март 2020;
Юпитер/Плутон 24*53‘ на Козирога – 5 април 2020;
Сатурн/Юпитер – 00*29‘ на Водолея – 21 декември 2020.

Тази година и особено този март е домакин на важни планетни цикли, които се случват много рядко. Някои от посочените цикли се случват в много тесен участък от време и също в много тесен участък на Зодиака – пространството на Козирога и самото начало на Водолея.

Планетите, участващи в поредицата значими цикли, си предават щафетата един на друг и по такъв начин с градусите на новите си цикли образуват гореща линия, явяваща се част от техния пробег, белязана от силно трансформационно влияние. Началото на тази гореща линия е 23-ти градус на Козирога, а краят – 1-ви градус на Водолея.

Задаващите се мащабни изменения от циклите на Великите сили – Плутон, Сатурн, Юпитер, пряко ще засегнат най-вече тези с лични планети и точки в последната декада на Кардиналните знаци Овен, Рак, Везни и Козирог, както и тези с планети в самото начало на знаците от Фиксирания кръст – Телец, Лъв, Скорпион, Водолей.

Датите се явяват само пускови механизми – фанфари и знамена едва ли ще видите. Поредицата от значими цикли, в които катализатор се явява присъствието на Марс, ще се усети с влизането на Слънцето в Овен и началото на новата астрономична и астрологична година. Може да се каже, че тя ще бъде година на генерални изменения в хода на историята, както и на микро ниво – в личните съдби на хората.

Подготовката за тези значими цикли изисква гъвкавост, изработване на стратегия за промяна, приветстване на реформите, премествания и друг род промени без връщане назад. Ще са от полза всякакъв вид адаптогени, особено през пролетния сезон и през другите преходни сезони. Много течности и природосъобразен начин на живот ще улесняват прехода. Ако изберете по-често да сте по-близо до природата, няма да сгрешите.

При мен началото на цикъла Марс/Сатурн съвпада с кулминациите на Сатурн и Уран. По фирдар съм в период Сатурн/Марс, затова го отчитам за важно.

Последната Сатурн/Юпитер ще е на връх рождения ми ден - на 30 гр от слънцето ми, където своя цикъл ще започват Слънце/Меркурий (горен съвпад).

# 453
Чудя се едно нещо отдавна, някой знае ли... дали има и кои домове се гледат за домашните любимци? Дали ще имаш, кога и какви... или дали ще вземеш на децата си...

# 454
  • София
По 6-ти дом са домашните любимци.

# 455
Какво да гледам, за да разбера ще имам ли домашно любимче?
Имам козирог в 6-и дом по западната, но стрелец по ведическата.
Управителите са Сатурн във водолей и Юпитер в Лъв съответно.
Планета в 6-дом по западната имам Уран и Нептун, но ведическата нямам.
Някой ми каза, че 6-и дом е зъл дом... защо точно най-пухкавите и добри същества се гледат по него?
По едно време живях с един домашен любимец на една съквартирантка за кратко, вярно беше много зъл хахаха ама не беше мой, а и след като спряхме да живеем заедно разбрах, че си е останал агресивен и нападащ. Бях се отказала от идеята за любимче, но наскоро имах среща с едно коте като бях на гости... и не спирам да мисля за него, май го обикнах.
А 6ти дом отговаря за всички животни в живота ни? Или за тези, които нашите родители биха ни взели, или които ние бихме взели за децата си?

# 456
  • в 1001-та нощ
6 дом, заради грижите, които се предполага ,че следва да полагаме за домашните любимци. По 6 дом малките, по 12 дом големите.

# 457
Здравейте отново. Преди време бях писала, за избор на дата, тъй като ще раждам по медицински причини секцио. Една жена ми писа на лични, астролог, и ми обясни някои неща, за което й благодаря. Искам обаче да ви попитам, тъй като все още не мога да си избера дата, а термина ми е на 4.4.2020, искам да знам чрез астролог мога ли да разбера кога ще се роди детето? Искам да прескоча 1.4.. И попринцип ако се свържа с астролог може ли да се види кога ми е писано да родя.. Много ми е трудно с тази дата, накрая май ще оставя бебето да реши хаха 🙂

# 458
  • в 1001-та нощ
Оставете бебето да реши.

# 459
  • SF
Разбирам любопитството и това, че нямате търпение, но не давайте зор. Доизкарайте си последните дни на бременността. Доверете се на вашия лекар, не на астролог. Лекарят ще знае по-добре кога да се роди детето.
Астрологът вероятно ще види събитие за края на март, началото на април със замесен Пети дом, лъв, четвърти дом, Луна, слънце... И какво от това? Вие вече знаете и очаквате, че ще има такова.
Освен това, трябва часът на вашето раждане да бъде много точен, за да се прогнозира събитието до ден.
Сигурно имате някаква много важна причина да не искате датата 1 април, но ако бебето си я избере, радвайте се на детето и приветствайте избора му! Simple Smile

Последна редакция: пн, 09 мар 2020, 00:11 от Esmee

# 460
  • Стара Загора
По-скоро жената иска да е максимално близо до термин, затова след 1 април, така предполагам, така че 2-ри, 3-ти, а дори и след 4-ти, зависи от развитието на детето, понякога и на видеозон излиза очакваната дата на раждане в зависимост от контракции, води, плацента и т.н.

# 461
Момичета, ще дадете ли някаква прогноза ...за коронавируса , до кога ще е тази криза в България, а и в световен мащаб?

# 462
Момичета, ще дадете ли някаква прогноза ...за коронавируса , до кога ще е тази криза в България, а и в световен мащаб?

Прогнозите са различни.
За Германия конкретно четох за предполагаем взрив около Великден, но срещнах и други прогнози за есента.
Линкове не мога да цитирам.
Истината е, че само за една седмица в града, в който живея има вече не само заразени, но лично аз съм вече "въвлечена". Днес получих мейл, че в училището на сина ми има позитивен тест за майката на едно от децата. Детето до вчера е ходило на училище.
В астрологичен план, Раху е в Ардра.. докато е там, аз хубави новини/развой на събитията, не очаквам да има.
(На мен там са ми Сатурн и Кету.)

# 463
Катеричка, дръж здрави мислите си! Е, и глътка ракия. Grinning Simple Smile Сериозна съм напълно и за двете! Simple Smile

А защо ходят на училище децата в Германия? Тук има грипни ваканции от февруари, още преди да официализират първите случаи на вируса...

Току що прочетох, че в мола до нас ще дезинфекцират на всеки час копчета на асансьори, ескалатори... чудя се не е ли нормално да го правят винаги, защото минават страшно много хора там и пипат, защо трябва да дойде някакъв корона вирус ( и все едно по принцип няма постоянно вируси), за да започнат да чистят и да спазват елементарна базисна хигиена?

Мен ме интересува и иконимиката, как би се отразило това у нас и по света...
Дали ще се отложи влизането ни в чакалнята на еврото, дали би се разпаднал европейския съюз...

# 464
Цитат

И аз търсих дали някой астролог се е наел с такава прогноза, но нищо не намерих.

Общи условия

Активация на акаунт