Коледа 2019/2020

• 140 621
  • 1 921
  •   1
Отговори
# 315
  • София
Дайте съвет кои теста мога да замразя тази седмица с идеята за печене след 2-3-4 седмици? Линцерите, рохлите стават ли?
Всичко което е с масло може да се замрази. Слагаш ги в пликчета, надписваш и ....си готова. Wink

# 316
  • München, Deutschland

Мерси, рисувана е със сладкарски бои.
Яна, каква марка бои използваш и каква марка дъст? Гелови ли са боичките? Че тъкмо питах в една друга тема за препоръки за боички. 😃

Много хубаво си съчетала фона с основния цвят, допада ми изборът ти на цветове.

# 317
  • Варна
Присъединявам се и аз към вкусната тема. Много сте писали, много вкусотии сте изпекли, уютно и ароматно е тук Simple Smile

# 318
Хайде, и аз отворих работилницата. Забърках двата щолена, които Марчева препоръча (HugHugHug) - дрезденски и мини щолените на Лабрекс. Правих ги с италианското масло (страхотно е!). Доволна съм. За сефте правя щолени и се надявам да са се получили. Ще ги видим На вкус по Коледа. Grinning Ще ги снимам тогава.
По последните коментари:
Принтове лепя само с вода (върху фондан). Идеално се залепват.
Коледно пънче правихме миналата година, но бяло (темата ни беше такава). С крем от маскарпоне, заквасена сметана, пудра захар, бял шоколад и малко замразени червени плодове.
Ето ги на снимки.

Здравейте , аз съм нова в темата може ли рецепта за меденките и щолена наМарчева

# 319
Здравейте и от мен в прекрасната темичка! Започвам и аз да правя планове какви вкусотийки да приготвя за празниците (почти всички идеи черпех тайничко от тук:))
Харесала съм като нещо ново (за мен) ето тези браунис бисквитки:

Рецептата намерих тук:

# 320
Скрит текст:
Здравейте и от мен в прекрасната темичка! Започвам и аз да правя планове какви вкусотийки да приготвя за празниците (почти всички идеи черпех тайничко от тук:))
Харесала съм като нещо ново (за мен) ето тези браунис бисквитки:

Рецептата намерих тук:

супер са, правила съм ги.

# 321
  • Русе
Миналата година ги бях загледала, но така и не стигнах до тях.

# 322
  • В царството на мечтите
Интересна тема присъединявам се към нея

# 323
  • София
.............
Здравейте , аз съм нова в темата може ли рецепта за меденките и щолена наМарчева
https://cookwithmarcheva.blogspot.com/

В ляво са етикетите, отвори на Коледа, коледни бисквити, само бисквити и ще ги видиш, много са ще си избереш. Повечето от нещата момичетата са ги  правили.

# 324
  • Mostly in my mind
Много добре изглеждат брауни бисквитките.  Ядките дали не е добре да се сложат преди печенето? Да не се разчупят, докато са топли? Споделете опит. Simple Smile

# 325
Много добре изглеждат брауни бисквитките.  Ядките дали не е добре да се сложат преди печенето? Да не се разчупят, докато са топли? Споделете опит. Simple Smile

направете както пише в рецептата, няма никакъв проблем.

# 326
Здравейте Blush тази година ще правя Коледно парти у дома с приятели за пръв път. Интересно ми е правите ли вие партита? Някакви идеи за украса, напитки, храна? Благодаря предварително! Flowers Evergreen Tree

# 327
Аз си мечтая за едновремешните комунистически сандичи на малки филийки, но сега яко посрещна гости с такива и ще се побъркат да се хилятк.

# 328
Аз си мечтая за едновремешните комунистически сандичи на малки филийки, но сега яко посрещна гости с такива и ще се побъркат да се хилятк.

на мен скоро ми се смяха Wink бяхме на пикник бая народ и приготвих много неща. обаче бях разказала на щерката за тези сандвичи и тя поиска. ами първи свършиха Wink

# 329
Някой подарявал ли е смес за бисквитки (на пластове) в буркан и каква? От 2-3 години ги гледам тези буркани, но тази година мисля да подарявам такива, засега.

Общи условия

Активация на акаунт