Всички тук за бебенце мечтаем, с новината чакана ще засияем! - Бебеправене 363

• 23 921
  • 721
  •   1
Отговори
# 495
Рейв много се радвам на добрите новини! Hug

Аз искам да се оплача колко съм зле. Миналият месец като не хванах О с тестове от Амазон, сега си купих и от тук с намерението да правя другите и като започне малко да се насища линийката, да правя паралелно и тези на Clear Ovu. Днес съм се погдотвила, всичко в чантата, следя да не пия вода, да не пишкам, яката организация. Правя амазонския - бледа черта, правя другия ... никакви наченки дори на чертичка. Мисля си "е как така"?!. Поглеждам втори път ... бг тестовете не били за овулация, а са за ранна бременност. Ще има да си чакам чертичка. Rolling Eyes  И сега много ме е яд как го изпуснах този ден за тестване на О. Да не говорим колко теста за бременност имам вече. Така е, който не гледа Rolling Eyes

# 496
Не се знае, може тестовете за Б да ти потрябват скоро Simple Smile
Рейв, видя ли, че не всичко е толкова черно Heart

# 497
Frowning1Дано да ти потрябват скоро тестовете за Б и да ги споделиш тука с нас Ill Иначе аз с тези тестове за О така и не се разбрах. Сигурно съм взимала някакви скапани ( 10лв за 5 бр) ама такива ми предлагаха в аптеката  Frowning1

# 498
Frowning1Дано да ти потрябват скоро тестовете за Б и да ги споделиш тука с нас Ill Иначе аз с тези тестове за О така и не се разбрах. Сигурно съм взимала някакви скапани ( 10лв за 5 бр) ама такива ми предлагаха в аптеката  Frowning1
Ааа не са скапани тия Grinning и аз от тях взимам, отчитат ми.

# 499
Аз три месеца пробвах и се отказах. Явно в мене е грешката Joy

# 500
Момичета, привет. Не съм писала отдавна тук. Минавам вече да ви наръся с 90% розов прашец. Днес минах първата ФМ в 12 седмица и дадох кръв за БХС.
Честито на всички с положителни тестове и успех на всички, които Не чакат.

# 501
Честити розови гащи, mis.hle.

# 502
Момичета, здравейте.
Първо да се извиня отново, че нахлух в темата ви. След това осъзнах, че е било по-удачно в други теми да попитам, но тъй като от три месеца следя само вас и нямам поглед над нито една друга тема, първосигнално тук писах. Благодаря за съветите.
Пиша само да споделя, че явно прогестеронът наистина е променлива величина и се влияе от много неща, предимно стрес. Аз мислех, че е сравнително стабилен показател, но явно не. Петък 116, събота 91, днес 144. Пожелавам ви, когато моментът настъпи, да не сте нервни като мен и да не изследвате излишно всички възможни хормони Simple Smile))
Успех момичета!!! С някои от вас ще се и се надявам да се засечем и в друга група.
Хубава вечер!

# 503
Идвам и аз, за да се оплача от нещо съвсем различно от бебеправенето. Става въпрос за работата ми. Та имам една колежка, която познавах от предишната ми компания, на която съдействах, за да започне работа в сегашната ни фирма, защото знаех, че не беше хепи на предната си позиция. Та наеха я няколко месеца след мен, тя беше на същата позиция, като моята в момента, и шефката ни беше една и съща. Преди около 7 месеца спрях всякаква комуникация с въпросната колежка (полякиня е), защото се държеше супер тъпо с мен, постоянно мишкуваше, не желаеше да дава детайли за работата си, когато исках да коментирам с нея, лъжеше и така... Та аз реших да и кажа, че не ми е приятна и че не приемам отношението и, което е недопустимо, предвид факта, че сме уж близки, а и аз съм и ударила рамо, за намирането на работата. Абе долна оФса- отвсякъде! Днес, получавам имейл от нея, и виждам, че позицията и вече е различна- повишена е! Нашата шефка го е направила и сега тази мръсница, ще отговаря за моята сграда, както и за още няколко. Кажете ми аз как да се чувствам, какво да си мисля и къде да се завра? Какво следва за мен? Каво ще се случи? Тая ще ми прави ли мръсно? Защото шефката ни е промотирала нея, а не мен? И споделих на ММ. Неговото мнение е че е заради моето държание. Аз на моменти съм доста рязка и честна, а тук в Англия, такова отношение не се тачи, и се стига до оплаквания, накърнени души, неразбирателство, абе общо взето си прецакан. Два пъти ми се е случвало да съм по-остра с майстори или доставчици, защото без извинение- са се "насирали". Еми нямало е как, трябвало е да оправям нещата, и съм действала така в конкретния момент. Аз предпочитам всичко да е точно и да вървят нещата гладко, отколкото да се лезя, да се плюнча, да двуличнича и да се правя на вечно щастлива душевно-болна, за да са ок тези странни птици около мен- баси ненормалната нация, баси културата и възпитанието. Еми не може винаги с такт и перо, баси! Понякога трябва да си твърд, за да се свърши работата. Шефката ми имаше разговори с мен на тази тема и явно е решила, че човек като мен, не е подходящ за промоушън. Според ММ това е най-главната причина за повишението на тази прекрасница. Не знам обстоятелствата покрай тази случка, как са се развили нещата и как тази се е загнездила така добре, само мога да гадая. Но фактът е че бяхме говорили с шефката ми за повишение, бях я питала какво иска от мен, за да го постигна. Винаги съм изпълнителна, работя коректно, нося си раб. телефон с мен на почивки или  когато съм болна, гледам нещата да вървят и да е хепи с мен, но въпреки всичко си останах прецакана. И ми е многоооо криво! Голям удар по егото ми беше това. Най-вече, защото става въпрос за тази неприятна личност, която е долна и нечестна. Храни куче- да те лае, така стана. Помагам и, и накрая тя си се оправя, а аз лапам мухите. Еми това е... Тъпо ми е! Много! Направо не мога да се побера в кожата си...
И се чудя- защо все съм във филма и защо все ми се случват такива нещица? Аз ли ги привличам,нещо с вибрациите ли е (квото и да значи това), или просто съм си карък?

Последна редакция: пн, 04 ное 2019, 19:41 от Анонимен

# 504
  • Dope Reach
Мишленце, с кеф ти минаваме под прашеца, честити розови гащи и от мен!
Джулка, хората не искат да им се казва истината в очите. Аз не съм рязка, даже напротив, но предпочитам това отношение към мен, отколкото да се правим, че много се обичаме и сакън да не се обидим. Все пак става въпрос за служебни работи, там няма място за лигавня. Та, така, де.. Пълна оФСа си е отвсякъде, майната й, ти скоро така или иначе няма да ставаш за работа. If you know what I mean... Stuck Out Tongue Winking Eye

# 505
Момичета, имам нужда от съвет: бях на АГ и плодният сак си отговаря на 5 седмица, дотук добре. НО! Явно се презастрахова и освен метафолиева к-на 3х1, Утрогестан вагинално, вит. Д3, вит.Фемибион 1, ми изписа аспирин (под името Акард) и 14 дни инжекции Фраксипарин. Нямам потвърдени тромбофилии, дали е ок аспиринът и фраксито? Много съм объркана и изплашена.

# 506
Аз не бих, ако нямам изследвани тромбофилии. Simple Smile
Не ти ли обясни защо?! 😳

# 507
Не, не ми обясни, нахвърли всичко на рецептата, каза след 2 седмици да се видим и приключи. Мисля, че се презастравоха, но като не е изследвано защо да пия аспирин (който, ако не бъркам, не е ок при Б) и да си разреждам кръвта? Фраксипарин ми изписа в 8 месец при първата Б, защото от обикновени кръвни реши, че ми се е сгъстила кръвта, каквото и да значи.

# 508
  • Варна
Фракси ок за застраховка, но аспирин не бих взимал без доказана необходимост. Може да изкървиш от него.
Джулка, кофти ситуация. Аз съм същата като теб и хората редовно ми се сърдят за прямостта ми... Не се ядосвай, тегли една на всички и скоро с бебешки новини, те да си бачкат! Истината е, че повечето хора не обичат истината, не обичат силните характери, страхуват се от тях. По-удобни са им подмазвачите и лицемерите, тях могат да контролират лесно, но в едно съм се убедила - с постоянство и упоритост се постига всичко, а който трябва ще го оцени в един момент.

# 509
Аспирин акард/ протект е ок при бременност. Аз го пих от 4 до 6 седмица, но съм с двете най-рискови мутации.
После го спрях и минах на клексан (фраксипарин).
Няколко доктора ми казаха, че ще дойде много АП и инжекции, че това е ударна доза, че се съмняват, че ще изкървя и затова ми прекъснаха аспирина за сметка на инжекциите.
Познавам хора на АП и на инжекции, НО ги редуват през ден, не двете в един ден. Ако вземаш и двете в един ден, има голям шанс да изкървиш - точно защото кръвта става доста разредена.
Извинявай мама, обаче за мен е абсурдно някое АГ да ми изпише тези неща без да съм изследвана за тромбофилии, без да ми е пуснал изследване на хемостаза/коагулация на кръвта ....
Могат да станат бели, ако реално нямаш нужда от тази терапия.
И не знам как някое АГ може да прецени дали ти е сгъстена кръвта от ПКК - това става чрез изследване за d dimers, APTT, фириноген и Анти ХА (знам , понеже на 30 дена ги пускам..) Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт