Всички тук за бебенце мечтаем, с новината чакана ще засияем! - Бебеправене 363

• 23 917
  • 721
  •   1
Отговори
# 525
И аз пия Витекс, моят е комбиниран с метилирана фолиева киселина, витамин С и желязо, та общо взето 5в1. Почнах го преди 3 седмици, още е рано да кажа резултат, но така или иначе са ми абсолютно объркани хормоните в момента, та лекарката каза, че може само да помогне. Преди 2 години го бях пила постоянно 9 месеца, точно заради препоръки от приятелки, че блгодарение на него са забременели. Е, не забременях, но толкова леки месечни цикли не съм имала никога преди това.

# 526
Оо почвам да го пия значи и аз от другия месец Simple Smile И моите хормони са мармалад, та поне няма да ми навреди, ако не помогне.

# 527
  • София
Момичета, връщам се от преглед.

Изписа ми Еутирокс от 25 мг. по 1т./ден и след 3 седмици контрола. Но контролата да я пусна на чист ден.
Другите хормони са ми перфектни, както и АМХто.
Като видя новата СГ, се шокира, а изразът беше - разликата е от земята до небето Grinning. Казах че го виждам това нещо и попитах защо. Категорично каза, че не е от добавката, а просто едната СГ не е вярна хаха.
Може ли стресът от кофти стаичката първия път да е довел до тези трагични резултати ? Тук го прие лично, защото е пускана при тях и каза - да, може, ако мъжа ви е с много лабилна психика Grinning.
Така или иначе препоръча 3та, че даже и 4та СГ, за да се види причината за тези огромни разлики.
Към момента не можем да кандидатстваме по фонда, защото първия път не сме пуснали морфология.
Увери ме, че, ако има шанс и начин без инвитро, винаги ще го използва .
Каза че и с новата СГ много трудно ще забременея естествено /заради ниската морфология и подвижност/, но ако и следващата е такава, имаме два варианта - да си продължим естествено, с надеждата, че ще стане, или направо инсеминация, ако не ни се чака.
В заключение каза, че така или иначе вероятно ще се стигне до инвитро при нас, защото вярва на първата СГ, но все пак се надява да е вярна втората Grinning.

Много хубаво, ама аз на какво да вярвам бе мамка му ?!!?
Писна ми много...

Левкоцитите изобщо не ги видя, трябваше да й ги покажа, каза да пуснем микробиология, но се съмнявала, че ще излезе нещо...
Аз мисля обаче да ви послушам и да пусна този пакет Андрофлор.

Смея се, ама по-скоро ми се плаче, заради тези противоречия, честно ви казвам... Ще следвам интуицията си и това е.

И нещо, което вчера пропуснах да напиша - андрологът препоръча схемата - 3-5 дни въздържание преди фертилните дни и после през ден.
Също така бърканицата е различна от тази тук във форума, така че пускам рецептата. Ако някой реши да я пробва. Аз ще я направя тия дни.

Последна редакция: вт, 05 ное 2019, 16:35 от rave

# 528
Rave, радвам се че при теб поне хормоните са наред. Има все пак светлина в тунела, а ако се стигне до инвитро мъжкият фактор се преодолява по-лесно, ще се справите. Относно еутирокса - мног е важно да го вземаш правилно. Аз години наред си мислех, че стига сутрин на гладно и полсе след 30 минути кафе, обаче въпреки конската ми доза не успявах да го сваля под 2,5. Откакто обаче спазвам поне два часа преди кафе и достатъчно време от другите добавки, и го свалих до 1,23. Ставам обаче всяка нощ в 3 да го пия, а нормалното ми ставане сутрин е в 5....

# 529
  • София
Rave, радвам се че при теб поне хормоните са наред. Има все пак светлина в тунела, а ако се стигне до инвитро мъжкият фактор се преодолява по-лесно, ще се справите. Относно еутирокса - мног е важно да го вземаш правилно. Аз години наред си мислех, че стига сутрин на гладно и полсе след 30 минути кафе, обаче въпреки конската ми доза не успявах да го сваля под 2,5. Откакто обаче спазвам поне два часа преди кафе и достатъчно време от другите добавки, и го свалих до 1,23. Ставам обаче всяка нощ в 3 да го пия, а нормалното ми ставане сутрин е в 5....

Каза ми сутрин на гладно и половин час без храна и течности.
Моя приятелка, която в момента го пие ми каза да спазвам час без нищо.
При мен е стойност 4...

# 530
Да, минимумът е час, ще видиш на контролата как е подействал. Аз почнах от ТСХ 7, та и на 2,5 бях щастлива.

# 531
  • София
Момичета, намерих Вигантол ! Взех 5 броя, на цена 2.70 лв/бр.
Направо не мога да повярвам, голямо търсене беше.
Който се интересува, да ми пише ЛС, да му кажа къде го има. Мога и да изпратя на някого в друг град.
На Джеймисън никога повече няма да купя, с това малоумно дозиране.

Ще го пием, макар че и вчера, и днес, ми беше 'любезно' обяснено, че това са пълни глупости и че явно съм поредната, която иска да се лекува с витамини...

Последна редакция: вт, 05 ное 2019, 13:09 от rave

# 532
Момичета, здравейте, преди месец започнахме усърдно бебеправене, ама явно неуспешно, защото лелката е тук. Дойде и то с гръм и трясък! По-болезнена М никога не съм имала, не мога да стана от леглото вече половин ден... Пих аулин, ефект няма. Не знам тази мръсница лелката явно ми е много ядосана, че искам да изчезне за няколко месеца.. Мислите ли, че тези болки е възможно да имат нещо общо с бебеправенето, защото попринцип дори нямам дискомфорт по време на М? И моля ви кажете ми как да ги облекча малко!

# 533
По-добре витамини, от колкото нищо. На мене една позната аптекарка ми беше казала (аз вече си имах доказан проблем, но още се чудех на къде да взема) че с тия витамини, ако не друго поне ще имам хубава кожа. Това в кръга на майтапа естествено Grinning

# 534
  • Варна
Рейв, това Семерджиева ли ти го обяснява за Витамините??? Защото мога много да си поговоря с нея на тази тема, особено колко добре влияе вит. Д на качеството на яйцеклетките.
Яхнала съм метлата ааа 😁
В Четвъртък да идва прегледа при Калчев, че ще се пукна вече от нерви!
Трябва да си омммммкам май...
ОмОмчето къде зачезна?
Борн да дойде да доклади как е...
Манди Иии още Кийп, Кайлийн, да не изброявам по ред, че ще пропусна някого, моля!

# 535
На мен Семерджиева беше единствената, която ми пусна вит.Д и Б12.
И ми каза, че с тия стойности вероятно няма да забременея, докато не ги вдигна. Вдигнах ги с добавки по нейна препоръка Simple Smile

Ама... понякога като ви слушам, все едно сме посещавали различни лекари, честно 🤷♀

# 536
Добър дееен лейдис! Ето ви един напълно положителен ову тест . Имам си болки и то доста силни и постоянни  не знам дали е ЗФ или овулация. Ние все пак ще се постараем пък каквото сабя покаже! Късмет на всички нечакащи! 🤞🍀

# 537
Каква марка е този тест? Отрицателен е

Цитат на: Neverstopdreaming
link=topic=1152457.msg39596249#msg39596249 date=1572956827
Добър дееен лейдис! Ето ви един напълно положителен ову тест . Имам си болки и то доста силни и постоянни  не знам дали е ЗФ или овулация. Ние все пак ще се постараем пък каквото сабя покаже! Късмет на всички нечакащи! 🤞🍀

# 538
Каква марка е този тест? Отрицателен е

Цитат на: Neverstopdreaming
link=topic=1152457.msg39596249#msg39596249 date=1572956827

Този е от bat_mam , според мен пък е положителен , защото очевадно тестовата е по-наситена от контролната .

# 539
  • София
Напълно отрицателен, да.

Общи условия

Активация на акаунт