Сполучливи имитации на маркови парфюми - 31

• 104 376
  • 747
  •   1
Отговори
# 75
Ооо,Габи да пишеш после,че и аз замислям сумати неща

# 76
Аристея има в Елитис в Халите (срещу ЦУМ) на най-добра цена. Иначе ги продават и в Лили, но на двойна цена.

# 77
  • София
Има я и в нашата квартална козметика, но е по-скъпо от Елитис с 5 лв.

# 78
  • Стара Загора
Момичета, Ombre Leather Том Форд на Мартинез кой номер беше и имат ли го и Парфен? Не го намирам в списъка на първа страница.

# 79
Айдеее, Лошото момче направи сефтето Simple Smile
Минах през Заг в центъра на Стара Загора, когато тъкмо доставяха новите парфюми, даже списъка дойде, когато вече плащах.
Взех по малко количество от:
- 260 ВВ - аналог на Лошото момче (предвидливо не се напръсках с нищо сутринта и вече го нося) и
- 399 MU - аналог на Pure musk, за благоверната.

На блотер ми пръснаха от другите два:
398 и 527 (буквите ви се губят) - аналози съответно на Idole Lancôme
и CK Еternity Flame.

Много съм зле с описанията на ароматите, но все пак... 398 от блотерчето си мирише на чисто и жасминът се усеща. От 527, където трябва на върха да е мандарина, усещам осезаемо и някаква подправъчна нотка, обаче не кулинарно-подправъчна, а много изискана. Определено ще отнеса един такъв за някоя от любимите жени.
Ще помоля някоя колежка да се жертва за тестер на 399, че нямам търпение да проверя какво отнасям вкъщи.

Скрит текст:
П.С.: Много сте гадни, значи! Няколко месеца умишлено не влизах тук, защото знам как рефлектира четенето на форума върху компулсивно шопинг поведение.
Да ви изсъхне прането!

# 80
  • Пловдив
Преди два-три дни в пощенските ни кутии (в Пловдив) бяха пуснали рекламни материали на РЕФАН. Понеже има нови номера на парфюми а на някои от старите номера са посочени други парфюми, реших да ги сканирам и да ги сложа тук за информация и за бъдещо редактиране на списъка от първа страница.
Желая на всички вас приятен и ароматен ден Simple Smile
Скрит текст:

# 81
  • вкъщи
И в Бургас ги има заредено новите на Заг, всички ми харесаха. Мускът е пристрастяващ за мен, много близко до оригинала, Идол е сладичък, плодов, ще се хареса. Не познавам оригиналът. Мъжкият и другият също ми допаднаха от блотерче. Доволна съм, защото Pure musc отдавна го исках,

# 82
Преди два-три дни в пощенските ни кутии (в Пловдив) бяха пуснали рекламни материали на РЕФАН. Понеже има нови номера на парфюми а на някои от старите номера са посочени други парфюми, реших да ги сканирам и да ги сложа тук за информация и за бъдещо редактиране на списъка от първа страница.
Желая на всички вас приятен и ароматен ден Simple Smile
Скрит текст:
Това за капсуливаните им аромати ли е?

# 83
И в Бургас ги има заредено новите на Заг, всички ми харесаха. Мускът е пристрастяващ за мен, много близко до оригинала, Идол е сладичък, плодов, ще се хареса. Не познавам оригиналът. Мъжкият и другият също ми допаднаха от блотерче. Доволна съм, защото Pure musc отдавна го исках,
Ей, знаех си, че трябва да си взема празното шишенце от вкъщи. Ще ходя да ги душа след работа.

# 84
Момичета, аз пак да си повторя молбата. Кои са неоспоримите фаворити на D&P ?

# 85
На Ди енд Пи аз имам Скандал и е просто невероятен, обожавам го!

# 86
Някой може ли да ми даде актуален ценоразпис на Заг (този на базар момчето го знам) във физическите магазини?

# 87
На Ди енд Пи аз имам Скандал и е просто невероятен, обожавам го!

Благодаря! Аз имах на ЗАГ, сега ще се снабдя и с този. За hypnotic poison също видях.

# 88
Нямам търпение да споделите как намирате Idole на Lancome (голям любимец в оригинал) като близост и трайност, че нямам наблизо Заг и поръчвам само онлайн. Чаках го в Мартинез, но за жалост изобщо не го пуснаха Sad

# 89
  • Бургас
Много искам да пробвам Пюр Муск на Заг,дано са успели да уловят красотата му,защото е много фин,нежен и изтънчен.Ще видя и техния Идол и ще пиша,някой питаше за добра версия на Ла Ви е Бел,най-добрата за мен е на Гиза,максимално доближена до оригинала.На Ди Енд Пи ми харесват как са направени тези-Elie Saab Le Parfum,HYPNOTIC POISON,MON PARIS,BLACK OPIUM,CAROLINA HERRERA GOOD GIRL,HUGO BOSS THE SCENT FOR HER,TOM FORD VELVET ORCHID,VERY IRRESISTIBLE,VICTORIA'S SECRET Bombshell Eau de Parfum,ZEN SHISEIDO,NARCISO RODRIGUES FOR HER,PRADA CANDY,POISON DIOR, CHLOE LOVE,CHLOE едп.

Последна редакция: пт, 01 ное 2019, 16:34 от Bright Crystal

Общи условия

Активация на акаунт