Математически турнири 1-4 клас. Тема №55

• 50 339
  • 747
  •   1
Отговори
# 555
  • София
Това за кой кръг, B. L. A. Z. E? За областния предполагам.
Някоя от вас има ли представа какви задачи дават в областния кръг на МО?....
https://klasirane.com/OLI.asp - тук след общинския, има и за областните.

# 556
Благодаря.

# 557
  • София
Колебая се между 119 и 2-ро училище в София. Къде да запиша детето за коледното математическо състезание? И двете са ми на еднакво разстояние. Някой има ли наблюдения? Четох отзивити за 125-то училище, но за тези двете не видях писано.

# 558
Здравейте, дъщеря ми е в 1-ви клас и мисля да я запиша на КМС. Ако някой вече е минал това състезание в 1 клас, може ли да сподели дали децата имат проблем с разчитане на условието.
Аз се притеснявам, че не може още да си пише трите имена Disappointed Relieved (мнг са и дълги). Това дали ще е проблем?
Пробвах я на няколко  КМС от предишни години - справя се добре, но я мъчи паспортната част в началото Simple Smile

# 559
  • София
Здравейте, дъщеря ми е в 1-ви клас и мисля да я запиша на КМС. Ако някой вече е минал това състезание в 1 клас, може ли да сподели дали децата имат проблем с разчитане на условието.
Аз се притеснявам, че не може още да си пише трите имена Disappointed Relieved (мнг са и дълги). Това дали ще е проблем?
Пробвах я на няколко  КМС от предишни години - справя се добре, но я мъчи паспортната част в началото Simple Smile
Ние нямахме проблем с разчитането (май дори нямаше текст), но организаторите бяха дали подвеждащо условие миналата година с едни копчета на снежния човек, които се виждаха като точки, а трябваше да са окръжности - т.е. подвеждащо беше.

# 560
  • Sofia
На КМС няма условия. А колкото до името... не съм се замисляла. Утре синът ми ще се яви на Салабашев, а е още в ПГ. Името му също е дълго, но все ще го напише. По-скоро място няма да му стигне, защото буквите му са гигантски Laughing

# 561
mima, записвайте детето смело, ако само това Ви притеснява. Ще помогнат квесторите, в смисъл, те си имат протокол с имената на децата в стаята. Няма да го оставят детето да не са му попълнени имената.

# 562
  • Където морето целува небето...
Квесторите помагат. Освен имената на детето, следва да се изпише и училище и град. На две състезания се е явявало детето до сега, като и на двете училището са го изписвали квесторите, а на някои деца и имената.

# 563
  • София
Някой да има отговорите от Иван Салабашев днес?

# 564
И аз се интересувам от отговорите на Иван Салабашев, в интернет не откривам нищо.

# 565
и аз търся отговорите от Иван Салабашев за 2кл.

# 566
# 567
  • София
Аз ли нещо не схващам, но на този линк е написана дата 04.12.2019, на тези за 1 клас пише 5.12.2019.
Това значи ли, че тези задачи са качени от тогава на този сайт Thinking

# 568
# 569
Другите се отключват след проста регистрация.

Общи условия

Активация на акаунт