Пътят на честта - тема 5

• 48 141
  • 794
  •   1
Отговори
# 390
Ох, днес сте много забавни! Joy

Бонка и Начо ги няма в сценария.
 Joy

# 391
Бонка от свръх сили и магии е литнала в космоса и от там управлява Кера Grinning

# 392
  • Sofia
и какъв беше тоя специалитет от Джаки Китчън?Маруля...
Никакво старание...,а и как беше нарязана,ужас...,но пък я "плейтваше" с такава гордост,чак я озвучаваше с "уоп...уоп..." Joy

# 393
Интересна е съдбата на Анелия. Нейният персонаж съвсем не е случайно присаден, както предполагаха някои мрънкащи форумки, а е здраво вплетен в сюжетната линия.
Оказва се, че няма един, а цели шест любовника в Канада. Това са маргинализирани талибани, на които тя е съдействала да мигрират до страната на кленовия лист, представяйки ги за сирийски гимнастички, бягащи от диктаторския режим.
Ще видите ретроспективни кадри как докато Анелия тръгва към морето, давайки обяснение на Калоян как отива на състезание, всъщност се среща в гората с Димитър и Страхил за уреждане на детайлите по трафика. За да съчетае полезното с приятното, изиграва едно съчетание от волната програма с двамата. Разбира се, предвид семейната насоченост на сериала, бруталното прелюбодеяние е само дискретно загатното и сцената е заснета с много вкус.
Така сценаристите издигат сериала до ода на вселенската хармония – нищо не се губи, всичко се компенсира по неведоми пътища, както Калоян взема нетърсен реванш със Симона за сметка на краткото забавление на Димитър с Анелия в царевската кория. Как ще бъде изравнен балансът и по отношение на третия участник в мърсуването – Страхил – предстои да разберем по-нататък в сериала.
Но ефектът на доминото не спира дотук. Отхвърлената Анелия свързва живота си с другия натирен от Калоян – бившия му съдружник Камен. Връзката им въобще не е скучна и се крепи на постоянното напрежение кой от двамата ще излезе по-голям измамник.

Добил кураж от бягството на Симона, Начо също решава да се откъсне от кошмара и пристига на мястото, където е изживял последните си положителни емоции – апратаментът на Люба, която, по традиция го посреща топло, с усмивка и пламък в очите. Възможна ли е една такава връзка в днешния пълен с патриархални предразсъдъци, имуществено разделение и полюси в манталитета свят?

Бонка е в потрес от новата снаха (Жаки), чак започва да си спомня с умиление за Кера и Симона. Готова е даже да се подложи на хормонална терапия и да износи дете с яйцеклетка от някоя от двете. (тук ще бъде засегнат въпроса и за предубежденията на обществото към майките във възрастовия диапазон 60+).
Покрай освобождаването на Димитър Бонка се е запознала с много влиятелни хора. От тях разбира, че най-кратката пътека да се доближи до семейство Стамови, от което вече е част Симона, е адвокатът Симеон. Освен като подводница в семейството, същият щял да й бъде и полезен при решаването на юридическите казуси, в които се е оплела.
За да не бият на очи се срещат в квартална закусвалня. При появата на адвоката Бонка за пръв път в сериала показва истинска слабост. Дали не е запленена от чара му и да е видяла в него бъдещия донор? Разбира се, сериалът не е фантастичен и няма как плейбоят да приеме на сериозно една злобна провинциална бабушкера. И тук отново се намесват законите на вселенската хармония. Бонка отива при ходжата с молба да й направи бяла магия за любов със Симо. Ходжата, и без това гузен, приема на драго сърце мисията и даже прави 50% отстъпка от цената с обещанието, че ако бъдещото бебе е „правоверно” могат да разчитат на безплатен сюнет.

# 394
Но ефектът на доминото не спира дотук. Отхвърлената Анелия свързва живота си с другия натирен от Калоян – бившия му съдружник Камен. Връзката им въобще не е скучна и се крепи на постоянното напрежение кой от двамата ще излезе по-голям измамник. 

Не можах да издържа честно, евала Grinning

# 395
  • София
Никакво старание...,а и как беше нарязана,ужас...,но пък я "плейтваше" с такава гордост,чак я озвучаваше с "уоп...уоп..." Joy

Много ми хареса гурме линията в снощния епизод - децата на богатите ядат гурме сандвичи от гол хляб с маруля отгоре, а самите богати хапки от хляб + маруля, ноооо този път на салата....

# 396
  • София

Много ми хареса гурме линията в снощния епизод - децата на богатите ядат гурме сандвичи от гол хляб с маруля отгоре, а самите богати хапки от хляб + маруля, ноооо този път на салата....
Гурме му е майката Grinning Салата, хляб, лютеница и малко сиренце Grinning
Да разберат зрителите, че и богатите са хора и те сух хляб ядат и листо маруля между две филийки хляб слагат.

Последна редакция: вт, 12 ное 2019, 14:33 от Eupraxia dArmature

# 397
Голяма тъпотия е тоя сериал, гледам колкото да наваксвам с темата. 2-3 минутните сцени направо ме побъркват, изключително глупав начин на монтаж.

Сцената с "готвенето" на Жаки ме разби. Измила тя една салата и намазала филии с лютеница. 😆 И много противно се лигави като му говори, че и в уста го храни. Не знам защо, но са ми много педофилски тия сцени с Монито, може би ако не бяха показали как точи лиги по нея, когато е била на 15-6, а тоя на около 40 нямаше да съм така възмутена. С Кирето по-същия начин, но да кажем той е по-млад и най-вече младолик, тъй че се преглъща.

И аз забелязах израстналите нокти. 😖

# 398
Моньо наистина го бяха подмладили сякаш в сцената с гурмето. И на мен ми допадна (вида му, не сцената).
Жаки много грозно говори, сякаш е някаква селска пръчка хваната от гората, звучи някак просташки. Няма финес, няма мекота, като някаква невъзпитана селска мома ми е, дето се е видяла у пари. Не и подхожда такъв изказ.

# 399
Бащатко - сценарист!
Посмях се наум от сърце с така развитите сюжетни линии LaughingLaughingLaughing

# 400
Голяма тъпотия беше снощната серия.
Жаки уж възпитана млада дама, а говори като каруцарка " Няя хоа ф никфа болница". Язък и за дрехите, прическите и всичко дето го е инвестирала майка ѝ в образование!
Сцената с пожара, беше като пълна пародия. Линейката замина, след нея и полицията, а на заден план пожара още гори. Не трябваше ли да отцепят района някой да не пострада, с оглед на това, че все пак сградата граничи с друга, може да се разпростре огъня, за евакуиране да не говорим ????   Идва пожарната(даже и сирени май не бяха пуснали), пожарникаря с танцова стъпка първо отиде при майката, да ѝ разясни, че те ще го потушат пожара, но къщата няма да става за нищо. ???? Не е ли редно първо да се втурне да гаси, а после приказките???

# 401
Да си оправи зъбите е належащо ако ще я дават все така в близък план . Ужасни зъби.

# 402
Гледах я Жаки при Гала,много лошо впечатление ми направи. Ако играе така-ок,роля,но тя си е такава и в реала. Обясняваше как ходила на кастинга с бира и цигара. 🙄 Лигава,кухичка леко,направо ми падна в очите. Все си мислех,че просто й е такава ролята и играе,но след това участие вече ми е много антипатична.
Във всички бг продукции се говори така- кфо,,къф,тряа. 🙄 Вярно,че трябва да са естествени,но чак пък толкова.

# 403
  • София
Гледах я Жаки при Гала,много лошо впечатление ми направи. Ако играе така-ок,роля,но тя си е такава и в реала. Обясняваше как ходила на кастинга с бира и цигара. 🙄 Лигава,кухичка леко,направо ми падна в очите. Все си мислех,че просто й е такава ролята и играе,но след това участие вече ми е много антипатична.
Във всички бг продукции се говори така- кфо,,къф,тряа. 🙄 Вярно,че трябва да са естествени,но чак пък толкова.

И аз и се кефех отначало, но все по-малко причини намирам.
Сладка ми е с тази рапунцел коса, но реално погледнато си е едно типично НАТФИЗ хипи с лоша дикция.
За 28те си години не си е губила времето, щом се е оженила, родила и развела досега...
И накрая точно с Драго Симеонов да финишира.... Нот соу секси Grin

# 404
Сцената с пожара, беше като пълна пародия. Линейката замина, след нея и полицията, а на заден план пожара още гори. Не трябваше ли да отцепят района някой да не пострада, с оглед на това, че все пак сградата граничи с друга, може да се разпростре огъня, за евакуиране да не говорим ????   
[/quote]

то да не ти е мач между Левски и ЦСКА ,че да отцепват района...

Общи условия

Активация на акаунт