Пътят на честта - тема 5

• 48 181
  • 794
  •   1
Отговори
# 465
И този прякор,Люлю...Simple Smile Припомних си наскоро,че имаше в една детска книжка,която четях като дете,едни човечета,които се казваха люлючета. Laughing LaughingLaughing
Димитър на няколко пъти доста грубо се сопна на Бонка,поради което най-вероятно ще тръгне да издирва Кера от чист мерак,а не заради кроежите на майка си.

# 466
Не Стела, Жаки е на снимките.
Разбира се, че е Жаки, хах, нямам представа защо съм написала Стела 😄

# 467
  • Пловдив
Абе, тая Анелия шизофреничка ли е, каква е?! Rolling Eyes

# 468
Вече знаем, че Калата като  събере малко сексуална енергия и ходи да гребе Simple Smile))

Тази комедия, обаче, взема да ме ангажира. Мъжът ми вече ме мисли за мазохист Simple Smile))

# 469
  • София
A представете си Бонка да се вземе с лихваря... Ауууууу...

# 470
Я, в Канада жулят вино в кристални чаши на "Китка" Нови Пазар от преди 20 години

# 471
Нямаха ли по-нова снимката на таткото? Майката е побеляла, но е млада, и децата са им малки, толкоз ни нямат нещо от цветния период. Много соц, много нещо.

Тия как влезнаха, бе?

# 472
Сори за офтопика, но скоро засякох семейство Плачкови-Попови в един магазин. Женицата яко изтеряса, че детето не млъкваше в количката, а Блендера я успокояваше. Определено има проблем с нервите. И всички тия опити в социалните мрежи да доказват как не е вярно... Кому е нужно?

Тя и в клиника за психично болни е била за малко след раждането щото била в мн силна след родилна депресия. Също така още след раждането дала детето на майката на Плачков, че не го понасяла. Когато я засякох на детската площатката с майката на Плачков чух да и казва че въобще не чувствала това дете като нейно то било на Плачков, аз като чух онемях не мога да ги разбера такива майки ама всеки човек е различен.

Последна редакция: ср, 13 ное 2019, 23:23 от Анонимен

# 473
Това с Дичо и Симона ми хареса! Grinning
Злонка... т.е. Бонка остана да зяпа

# 474
Я, в Канада жулят вино в кристални чаши на "Китка" Нови Пазар от преди 20 години

Имахме производство и то качествено!😀

# 475
Ох, не ща да пиша в темата, но просто не мога да се въздържа! Ужасен сценарий, ужасно направен филм, ужасни актьори, ужасно истории, толкова "турски", че няма накъде повече. Сигурно не обичате такива коментари тук, ама...
И тази ужасна, ужасна жена!
Скрит текст:

И си отивам. 🌺

# 476
Сцената между Симона и Бонка беше най-добрата игра досега!

# 477
Айдее и Бонка с чушки оправя всичко 🤣🤣

# 478
А те какво си мислят, че като домъкнат Кера и Мартин в Царево могат да я затрият? И никой няма разбере, камо ли пък тях да заподозре. 😑

# 479
Айдее и Бонка с чушки оправя всичко 🤣🤣
Стара семейна рецепта. Нещо като пилешка супа за душата.

Общи условия

Активация на акаунт