Пътят на честта - тема 5

• 48 133
  • 794
  •   1
Отговори
# 555
  • София
Най-много да скара Мариана мъжа си със сценаристите, друго едва ли ще постигне
Ще се чуди накрая Магърдич как да го разкара от филма. 😂

# 556
  • София
Може да получи инфаркт от страстните любовни сцени с Жаки. Grin

# 557
Ооо, с тази енергия, която е като на плюшено мече, на което са му свършили батериите... Ще ги гледаме още 40 сезона. Виж, Мариана ще получи, ако знае че предстои заснемането на толкова още.
Не съм очаквала чудеса от Плачков, но честна дума в ББ ми беше по-симпатичен. Изглеждаше ми по-едър и мъжествен, а сега ми е само една муцуна от тези, дето по добре да не си свалят брадата никога Laughing
Скрит текст:

# 558
Това за сценаристите го е изтрила. Що ли?

# 559

Може ли линк към изказването?

# 560
https://m.facebook.com/mariana.popova.315?tsid=0.971544347616736 … amp;source=result

Може ли линк към изказването?

# 561
Не можете да отречете ,че Плачков е майстор ! Да играе мафиот любовник без задръжки , а да се ограничи  само с
 въздишки , лоши погледи  и  за разкош - погалване на някаква снимка Joy  .

# 562
То пък на тази красавица с тези криви зъби колко да й се наслаждаваш.
Абе правилна си е приказката - като мълчиш - красива си!

# 563
Еее, айде сега! От всички присъстващи дами в сериала, по хубост ги редя така - Симона, Инчето, Жаки и Люба. Дано не пропускам някоя, ама не. При другите не става въпрос за хубост.

# 564
Преди два часа видях Симеон Лютаков във Варна до Сити Клиник, струва ми се че във филма го състаряват. Изглеждаше по млад и слаб на живо.

# 565
  • Sofia
Какъв му е семейният статус на Лютаков?
Спомням си,че май бяха гаджета с една млада лигава актриса от "Под прикритие"...

# 566
Говореха преди време, че една от адреналинките в Господарите му е гадже. Не ми е приятен.

# 567
Еее, айде сега! От всички присъстващи дами в сериала, по хубост ги редя така - Симона, Инчето, Жаки и Люба. Дано не пропускам някоя, ама не. При другите не става въпрос за хубост.
.
Ааа, не така! Без Кераца Чемпиън не може класация! Ти сериала гледаш ли или просто така си завиждаш на неземната красота! 😂

# 568
Ми завиждам си, разкри ме!... Laughing

# 569
Люба към Кера в сериала "Какви мисли се въртят в хубавата ти главица"....То сценарий ли е, подбор ли е, игра ли е да го опишеш

Общи условия

Активация на акаунт