Пътят на честта - тема 5

• 48 639
  • 794
  •   1
Отговори
# 135
Сега Кера като влезе в холдинга, на Гранде Мафиозо Диаманте Плачкованте му е спукана работата. Нищичко няма да може да вземе от Калоян, щото Супер Кера бди над бизнеса.  Мдааа.

# 136
Какви са тия болници, дето пускат Сульо и Пульо при хора в интензивното?
Фуча, ти ОЖ не си ли гледалА ма?
И Киро като Фантома от операта се промъква тихомълком и гътва чиляка. Тцтц..
Начо най-накрая излезе изпод чехъла, хареса ми как си взе възглавницата и се изнесе.

Симона, Дичо и Ина 💝💝💝

Кера в утрешния епизод ще е участничка в "Как не трябва да се обличаме" и ще ѝ нарежат старите парцалки и ще я обзаведат с нови.

# 137
Начо най-накрая излезе изпод чехъла, хареса ми как си взе възглавницата и се изнесе.

Симона, Дичо и Ина 💝💝💝

Кера в утрешния епизод ще е участничка в "Как не трябва да се обличаме" и ще ѝ нарежат старите парцалки и ще я обзаведат с нови.
Ти си ми фейвърит за четене на коментари 😅😅😅
И на мен Начката ми хареса , въпреки че за първи път видях Бонето със спусната коса и малко бях разсеяна от поемането на въздух , докато говори през зъби 😁

# 138
Фучи продължава да разказва приказки без край и без смисъл.Добре ,че е Керка  като амазонка да сложи справедливост при всички.Като дидактическа приказка ми прилича.Голям наивитет е този сериал.Направо написано с плам по Фуджеджийски.

# 139
Явно от утре ще е драстичната промяна във външния вид на Кера 😁 ама нека , че аз и без това от другата седмица я чакам да стане съдружник на Калоян 😁
Другата седмица съдружник, по-другата - съпруга.

# 140
Може да организираме едно дарение на дрехи за актьорите. Тази тениска с вълка, с която Димитър беше в днешния епизод, преди няколко серии Киро беше с нея. И за Кера някой парцал ще съберем.

# 141

Симона, Дичо и Ина 💝💝💝

Че и най-спокойно си го опя, без да си дава зор. Оставеше питка да разчупи и винце да си сипе за Бог да прости.

# 142
  • София
Ох, много кофти стана със Симона...ако пак забременее...

# 143
  • София /Абсурдистан
Как се влиза ей така в интензивно, че и да убие човека, хайде холан. За последните 2 г, 2 пъти съм била в интензивно. Ми няма как там да влезе сулю и пулю. Вратите навсякъде се заключват и се отварят само с карта, отвън има охрана, стаите за пациентите и за сестрите са преходни и винаги има дежурна сестра, която постоянно седи там и следи всичко. Не може никой външен да влезе, без да бъде видян поне от няколко души. Отделно навсякъде има камери и всичко се следи.
Този път Фуча надмина себе си в измишльотините Simple Smile

# 144
  • София
Е много тъпа серия!....
А Калоянча как се умили от гледката на разсипана табла с чаши.... Ммм, чудо направо Simple Smile
Харесва ми, че раздвижиха образа на Начо. Надявам се и със Симона нещата да тръгнат в някаква положителна посока

# 145
Не съм сигурна точно в причината, но на мен сериала ми е интересен и е първият, който чакам и си го връщам като изпусна. Верно, че има наивни неща, но ми харесват повечето актьори, музиката ,много от сюжетните линии ме вълнуват. Кастинга много ми харесва с малки изключения ,дори Кера въпреки, че не ми харесва актрисата като външност ,си има някаква запомняща се индивидуалност.
  Е, тук съм от единиците доволни 😏, ама и недоволните все пак коментират ,значи не им е съвсем скучен. Аз си го гледам с кеф.
  Историята на Симона си е съвсем реалистична и много искам това момиче да се измъкне от ада в който живее ,има много жени поставени в условия на домашен тормоз ,търпящи по много причини ,а не трябва. Хубаво е да се показват тези житейски ситуации 👍
  Бонка е уникален образ ,с Начо са такива противоположности ,събрани черно и бяло, това също си го има в живота , а артистите играят страхотно .
 Боби турбото много ме кефи - мутрата добряк, перфектно го прави ,много е естествен.
  Провокира ме по много теми този сериал .
  За интензивното и аз мисля, че е строг режима ,аз не бих могла да вляза, ама за един престъпник с възможности  сигурно не е проблем да си осигури достъп .Ама този Киро е голям изрод ,обаче как стисна зъби докато слушаше злобните излияния на Стела ,като я използва тотално ще и види сметката и на нея. Единствената му слабост май е Жаки ,но не съм сигурна дали е любов или мания .

# 146
Не знаех, че видеозаписът е станал доказателство в съда. Не намерих законово потвърждение и ще питам утре колегите какво знаят по въпроса.

Тони 1 към 1 като насилника на Огнянова в другата сапунка. И той като Кънчо е викан само за кекави роли, с които ще бъде запомнен, ако изобщо бъде ...

Я, Стела Артоа за сефте да си е на работното място в ресторанта и какво работи: пие и пуши. Хубаво че я разкараха. Въпросът е какво прави Кирето: ще я връща на работа или ще подкрепи Жаки и ще я прати в някоя канавка? Ще я връща на работа, че и професионалните къртици са кът в наши дни.

Дичо и Симона как тъй си станаха толкова близки? Доколкото си спомням в началото Симона ревнуваше мъжа си от Кера и я мразеше, включително и обкръжението й. Загубата на детето ли я пречупи толкова? Иначе Дичо е ясен, като няма риба (Кера) и ракът е риба (Симона).

Начо пауър! Само да не го предаде сърцето, което вероятно ще е фатално този път, ако напусне Царево, където сигурно е под защитата на ходжата.

Еми така е, куфарчето те чака, а ти се лигавиш. Ако те и забремени пак, трябва да уволнят вече сценаристите и консултанта им Wink

Сега да видим във ВМА има ли камери и дали ще минат в съда?

# 147
Не мога да ви настигна Grinning !
Днес ми беше ден за сериала - по веднъж седмично  горе долу става .
Сценаристите чупят тъпомера - тази болница  като Аврамов дом Joy Освен това Киро остави отпечатъци навсякъде .
Явно  грозното пате Керка най-после ще бъде  облечено като дама и а-у-у ..шефът ще си глътне граматиката .
Интересно ми е  какво толкова може да навреди психопатката , дето я уволниха .Нали вече няма да има достъп да  документацията .

# 148
Кера я видях на корицата на списание  Апетитно за месец октомври. Га стана готвачка, га почнаха и по корици на кулинарни списания да я тургат.Очаквам да  влезе в новия сезон на Hell Kitchen Wink
И останалите участници ще се откажат директно, щото Кера е номбър уан. Ще ги убие с пълнени чушки

...и крем карамел и сютляш Simple Smile

# 149

Симона, Дичо и Ина 💝💝💝

Ти си ми фейвърит за четене на коментари 😅😅😅
И на мен Начката ми хареса , въпреки че за първи път видях Бонето със спусната коса и малко бях разсеяна от поемането на въздух , докато говори през зъби 😁

ма кат си лягаше се видя ,че не си е събула чорапогащника Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт