Пътят на честта - тема 5

• 48 570
  • 794
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Нека рекламират хората и да изкарат някой и друг лев, че само на театрална заплата не ставало - доста ниски били, а и рекламите кой ли ги гледа чак толкова Wink Върви ми като фон някакво бръщолевене и се сменят картинки.

# 121
  • София
Кера я видях на корицата на списание  Апетитно за месец октомври. Га стана готвачка, га почнаха и по корици на кулинарни списания да я тургат.Очаквам да  влезе в новия сезон на Hell Kitchen Wink
И останалите участници ще се откажат директно, щото Кера е номбър уан. Ще ги убие с пълнени чушки

# 122
Интересна статия за хлапето Алекс и многобройните му роли в български и чуждестранни продукции, но никога не бих предположила че има такъв богат опит.Не се справя никак добре.Говори все едно всеки момент ще се разсмее и гледа тъпо като гаджето си на филма.Много са ми противни и двете дечица.

# 123
  • Sofia
На мен ми е симпатичен Алекс,също и другите деца/без Инчето/...според мен се справят по-добре от профи актьорите.

Илиана Лазарова/Стела/ми прилича малко на Деми Мур

# 124
  • София
Интересна статия за хлапето Алекс и многобройните му роли в български и чуждестранни продукции, но никога не бих предположила че има такъв богат опит.Не се справя никак добре.Говори все едно всеки момент ще се разсмее и гледа тъпо като гаджето си на филма.Много са ми противни и двете дечица.
Предполагам знаете, че актьорите правят това, което режисьорите искат от тях. Особенно децата нямат никакъв шанс да направят нещата така както те искат. Така че, отнесете нехаресването на децата към който там им е казвал какво иска от тях Wink Ако погледнете официалната ФБ страница и фен страницата на сериала ще видите как всички харесват сериала. Въпрос на вкус е всичко - малцово или ирландско 🤣😂

# 125
Страхотен диалог между жената и доктора... Ше са гръмна ритуално.

# 126
  • София
Кера ме уби - Видях, че е в Драгалевци.Има ли транспорт за служителите.
Фуча изтрещяла тотално 🤣😂😃

# 127
Защо,по дяволите,срича още по телефона?! Аз ако ми се обади някой такъв,няма дори да го извикам на интервю. 🙄 Не стига,че играе слабо,ами и тези безумия направо я сриват.
Дичо и Симона! 🤗🥰

# 128
Кера другата седмица я чакаме министър-председател.

# 129
Кера - президент!

# 130
  • Пловдив
Ама Тачо верно е супер свежар, сцената в дома на Дичо също ми хареса Simple Smile Люлю и Асен не бяха лоши.

# 131
  • Mediterraneo
Ма как кафенето, бе, Керче, теб кариера те чака!
Така се става главен счетоводител, господа сценаристи! От барман- хоп, главен счетоводител на строителен гигант. Дай, боже, всекиму!
Между другото, аз имам изкаран онлайн курс по домашно счетоводство, нещо там за зам.гл.счетоводител да взема да си намеря?!

Люлю и Асен са свежа глътка въздух. Много хубава двойка са, има химия между тях, единствено те имат някаква плътност като образи. Въпреки че не харесвам актрисата, добре й се получава спойката с образа и комуникацията с другите.

# 132
  • София /Абсурдистан
Ще подлее вода на Луна Simple Smile))

# 133
Явно от утре ще е драстичната промяна във външния вид на Кера 😁 ама нека , че аз и без това от другата седмица я чакам да стане съдружник на Калоян 😁

# 134
Поредната жертва на Кирето,без да разбере никой. 🤣
Аз... такова.. имам стаж почти една година като счетоводител. Къде ги тез холдинги,да ида и аз да се цаня за главна. 🤗
Митю Пищова да го прибират,че като му видя изпитата мутра ми призлява. 🤢🤮
Стелката пък с киселина ще залива. 🤣 Абе всички са много опасни,ей!
Нещо започвам да се отегчавам от безсмислици. Вече даже не ми е забавно.

Общи условия

Активация на акаунт