Пътят на честта - тема 5

• 48 596
  • 794
  •   1
Отговори
# 165
TrollfaceНа който му липсва Стела-може да си гледа рекламата на Дормео килим ин и ян...Rolling Eyes

# 166
Код:
[spoiler][/spoiler]
Аз пак проспах епизода! Довечера ще си го върна! Само заради коментарите Ви! Relieved

# 167
  • София
"Мисля,че Кера скоро ще бъде новия диамант в клана Станкови!
Ще се шлифова съвсем малко и ще блесне в цялата си прелест!
Има качествата: упорита, с чест и достойнство на висота!"
Такива хвалебствия пишат истинските фенЬове, не като вашите хули. Надявайте се Фуча и Ко да четат тук 🤣😂😁😀😆😃😅😄

# 168
Що за насилие се показва?Миналата серия Киро чете молитва и убива.Тази серия гледаме как се удрят бежанци.Явно Фучи няма какво да напише и затова се показва агресия.По лесно е отколкото смислен диалог.

# 169
Плюс едно изнасилване, което мина така между другото Confused

# 170
Що за насилие се показва?Миналата серия Киро чете молитва и убива.Тази серия гледаме как се удрят бежанци.Явно Фучи няма какво да напише и затова се показва агресия.По лесно е отколкото смислен диалог.
А вие какво искате да гледате ? Вярно е, че на моменти гледаме фантасмагории, но в крайна сметка това е животът и подобни сцени виждаме всеки ден по новините . Не всичко е цветя и рози Wink

Последна редакция: вт, 05 ное 2019, 22:43 от Деси Велева

# 171
Аууу какъв мъдър Киро 🤣🤣🤣

# 172
  • София
Този филм е по истински случай колкото аз съм китайския император...

# 173
Със Симона ще се случи най- лошото 😑. Няколко пъти наблягат на това, че няма къде да иде ,че я е страх и накрая ще си плати за това . Оня изрод ще ескалира ,той няма нищо човешко и още повече ще озверява .

# 174
На Кера ѝ отпуснаха представителни и сега каквато е инициативна в другата серия ще е бизнес елегантна в стаята за удоволствия на Киро по фенерче!

# 175
  • Burgas, Bulgaria
Много зацикли сценария, нелепи са ми тия сценки в мола

# 176
Кера да я пратят и на фризьор вече.

# 177
  • София
А вие какво искате да гледате ? Вярно е, че на моменти гледаме фантасмагории, но в крайна сметка това е животът и подобни сцени гледаме всеки ден по новините . Не всичко е цветя и рози Wink
Плюс това сериалът се излъчва след 22.00! Не мисля че в "от местопрестъплението" са излъчвали по-малко гадни сцени... ама колко много деца са гледали Хорейшио!
И в Откраднат живот е имало не малко побои, изнасилвания, кървища и какво ли още не, пък се излъчва от 20.00 (много често по това време ние вечеряме)

# 178
Сега Бона няма да има друг полезен ход освен да гепи парите на Митака!

# 179
Еййй все едно ме чуха 🤣🤣 Анчето обаче не е с гимнастичка, а гадже мъж. Жалко. Sad

Общи условия

Активация на акаунт