Пътят на честта - тема 5

• 48 612
  • 794
  •   1
Отговори
# 240
Симона повече няма да страда.
Бях сигурна, че няма да я пребие отново.

# 241
Ауууу, Кера има много грозно дупе!

Няма ли стилисти , за да им подбират дрехите спрямо фигурата?!?!.

# 242
  • Благоевград
Да бе, Митето взе, че повярва на Симона. Сигурно го е страх, че ако я удари и тя ще му отвърне 😂 Иначе наистина само нейния образ търпи качествено развитие. Харесвам я. Искам да свърши щастлива и с дете.

# 243
Да бе, Митето взе, че повярва на Симона. Сигурно го е страх, че ако я удари и тя ще му отвърне 😂 Иначе наистина само нейния образ търпи качествено развитие. Харесвам я. Искам да свърши щастлива и с дете.
...от Митко
Симона повече няма да страда.
Бях сигурна, че няма да я пребие отново.

Разпали ми любопитството...аз гледам с 20тина минути назад...

# 244
  • София
Звездите ми го говорят, че Симона повече няма да яде бой, защото е отгатнала мръсната тайна на мъжа си и сега него го е страх да не се окаже зад решетките. По старата маскима, че насилниците всъщност са адски страхливи, понеже подозирам, че на Фучеджиева дотам й стигат познанията по психология...

# 245
  • Mediterraneo
Важното е, че Калоян е задължен на Кера! Оправила му децата, сега и бизнеса му оправи, направо без нея тоз баща и бизнесмен е направо наникъде!

# 246
Как тези герои толкова серии не смениха интонацията на гласа.Страшно еднотипно играят.Класация водят Петкова иЗахариев.Ей страшна аматьорска игра.Керка страшен дедектив.Отваря шкафче с нож и разкрива папката.Страшен сценарии.Досега кой е читавият женски образ?

# 247
Човек да не погледне Слави два дни и вие вече нова тема сте напът да изпишете Simple Smile))

Днес реших да зарежа Слави и да се оттдам на Керацуда!
Смениха гардероба й, ама пак не я харесвам, брее Sad

# 248
Досега кой е читавият женски образ?
Бонка!
Перфектната селска  свекърва!

# 249
  • Mediterraneo
Мноо, тряя, ше се опрая- тази Жакито е неспасяем случай!

# 250
Тез двамата в бар седят , той къде хукна за водка 😳

# 251
Каква филмова драма, уважаеми зрители, каква филмова драма! То не бе път, то не бе чест, то не бяха мутри, мутреси, луди, комплексирани мъже..от всичко по много. Тц тц тц

# 252
Какво казвахте - МитЮ няма да бие повече Симона ? Ммммдааааа ....

Последна редакция: чт, 07 ное 2019, 00:57 от Деси Велева

# 253
Ей тази Фучи спирка няма.Как ли ги измисля тези пълни тъпизми.Женски кеч със запалка.[/b]

# 254
Оле, добре, че щерката порасна, че колко пъти съм я отвличала! Я на училище да я заведа, я на разходка! Добре, че свекърите бяха хора и не са ма докладвали!
Кера как от един лист веднага хвана цялата схема!
Марчето що беше без чаша на фона на пожара?

Общи условия

Активация на акаунт