Пътят на честта - тема 5

• 48 130
  • 794
  •   1
Отговори
# 360
Големи сладури са Дичо и Симона за разлика от някой други актьори. Тая Керита кърти с изказ и стил 🤮

# 361
  • Благоевград
Видяхте ли грозните израснали нокти на Жаки? Милионерка, а няма пари да отиде на поправка от толкова любов със Сирил Joy

# 362
Гримът на Жаки е, като от Нощта на живите мъртви от 68 😂😂

# 363
Ох,покрай темата и аз взех да забелязвам доста от глупостите на сценаристите.Жаки храни Мони, нищо,че само дясната му ръка е гипсирана,явно с лявата той абсолютно не може да си служи.

# 364
Ох, да ви се оплача, с такъв хъс се наредих пред тв да гледам неустоимо привличащия ме сериал, но.. ядец, както нищо ми нямаше изведнъж ме пресече нещо стомаха и пропуснах 2/3 от серията. Joy Пфууу. Cold Sweat
И ей на серията свърши и на мен ми мина. Това не е истина просто. Joy

# 365
  • София
Гледам Киро и Жаки и се сетих за една мноого тъпа реклама 😁
- Милоооо, мисля да те заведа на околосветско.
- Е не може ли някъде другаде 😄

# 366
Ааа, това го хванах и аз за същото се сетих. Grinning

# 367
Ох, да ви се оплача, с такъв хъс се наредих пред тв да гледам неустоимо привличащия ме сериал, но.. ядец, както нищо ми нямаше изведнъж ме пресече нещо стомаха и пропуснах 2/3 от серията. Joy Пфууу. Cold Sweat
И ей на серията свърши и на мен ми мина. Това не е истина просто. Joy

Нищо не си изпуснала ама нищо, на мен даже на края ми стана тъпо. Кефи ме как прелитат от тема на тема без да завършат нито една история

# 368
А само на мен ли ми се струва и безумна т.нар. ‘Схема’ на Камен-т.е да източва собствената  си фирма? нали ако фирмата е на загуба, няма да има дивидент и той, а и се обезценява делът му. Разбирам да беше само управител, ама така нещо не намирам логика. Явно идеята им е , че прибира комисионни от разликата в цената, но пак е тъпо.

# 369
Обаче Кера вчера стана счети, днес вече реже съдружника...Тя ще го разкара от фирмата направо, хич не му цепи басма, тази хитруша.

# 370
  • София /Абсурдистан
Къде така вземат от улицата и хоп главен счетоводител, че да взема и аз да ида. До вчера Кера чистеше стаи в хотела, демек камериерка беше, а месец по- късно е голямата работа и вече се зъби на съдружника Simple Smile

# 371
Мхм, в Царево държеше семейните пари с оборотните от хотела в една сметка, сега само с един поглед върху документа открива измамата.

# 372
Абсурдно начало, тате. А Жакито откак се заКири, все по-бездарна игра ... Сега ще трябва да опраши и Мони в знак на благодарност. Направо пародия, особено, ако толкова елементарно се отърваха от Стела ... Все пак готина парамедичка, не знаех че в спешната помощ ги избират с конкурс по красота. Тя била частна линейка и затова. И в България ли ги има и колко струват, че в Германия май са по 400-500 евро?

"В Петрич Калифорния, (...) на неуморния" едва ли е била ...

Станков голям човек има в пощата, попълнен плик и платена такса. Остава долу да го чака бус на пощите вместо пощенска кутия.

Сотове, мотове, камери, охрани, а как само си влизат по къщите. И понеже много дразнят комунистическите атеисти сценаристи: "Няма любов по-голяма от тази да положиш душата си за своите приятели" Йоан (16:13).

А фактурките за двата нови апартамента отчетени ли са, че ни бонбонки, ни цветя ...

Ма разбира се, може ли без Киро воайорчето. Трябва нова стая да приобщава за колекцията ...

Много слаб и скучен епизод, едвам го изгледах

# 373
Само на мен ли Мони тази вечер ми беше хубав ,привлекателен,че даже и младееше !Абе ,направо му хвърлих око Wink

# 374
  • София
Какво прави малко дим, а Wink
Не беше лош, да.
Кирето като я следи нон стоп, що не я спаси?

Общи условия

Активация на акаунт