Пътят на честта - тема 5

• 48 158
  • 794
  •   1
Отговори
# 435
  • София
Имам чувството, че накрая Стела и Огнян ще се появят и ще се вземат. Сезон 2 Живите мъртви или отмъщението на зомбитата. Много тегава серия, почти безсмислена.

# 436
Pipi,явно трябва да ти се обяснява повече. 🙄 Писах да не цитирате онова дълго свободно съчинение и други такива или поне ги слагайте в скрит текст,а не ставаше дума за моето мнение. Но щом си те кефи и няма да се спреш,ок.
Не виждам някъде да съм те спряла теб или друг да има собствени мнения,така че не ме вкарвай във филми,моля те. Спирам със спама,който разбрал,разбрал. 😊

На Стела поне останки нещо трябваше да има. Калоян в нейния апартамент ли се ровеше?

# 437
Pipi,явно трябва да ти се обяснява повече. 🙄 Писах да не цитирате онова дълго свободно съчинение и други такива или поне ги слагайте в скрит текст,а не ставаше дума за моето мнение. Но щом си те кефи и няма да се спреш,ок.
Не виждам някъде да съм те спряла теб или друг да има собствени мнения,така че не ме вкарвай във филми,моля те. Спирам със спама,който разбрал,разбрал. 😊

На Стела поне останки нещо трябваше да има. Калоян в нейния апартамент ли се ровеше?

Свободно съчинение? Човека толкова готино го е написал, само да има кой да чете.  Peace

# 438
Киро ще види сметката на Монката. После Жакито ще разбере и заедно с брат миии и майка миии ще свети маслото на Кирето. Защото Марианчето не дава на Плачков да се снима в сериала и сценаристите трябва да ликвидират Кирето. След което ще вкарат БАТ БОЙКО да играе брат не близнак на Кирето

# 439
Е разгеле, видяхме го най-сетне този национален отбор, че до последно мислех, че няма такъв. Не са имали обаче бюджет да снимат в лъскавата зала на стадион Раковски. Браво шмекер, браво господине, само си вземи обратно залата, диамантите и т.н., че  напоследък си много ларж и да си подготвен като наближиш фалита, който Кирето ти готви.

Айде газ при шмекера, два апартамента ви подари.

Стига с извращенията на Кирето, все пак и деца гледат сериала.

Трябва да посетя полицейско управление в провинцията да видя как се нахълтва в кабинета на началника. В Софето, пускат само срещу лична карта и пропуск, а в данс уит ми гдбоб с леща и прибират мобилните телефони и ги източваха, докато бяха на гардероб. Сега се заключват в кутия, но може ли милиционер без дубликат ...

Сега видях синините от душенето. Тежки поражения за такъв кифленски бой. Дори в кеча са по-достоверни. Иначе не очаквах, че екипът ще материализира елементарната логика на екран - поръчваш палачинки, получаваш Киро. Тя Жаки си призна, че още не е на себе си и чак на вратата взе да стопля ...

Още ли има такива соц кабинети? Пълен смешник беше този милиционер спрямо колегите от Царево, които са истински профита! Жалба в кабинет се подава, само ако имаш човек. Иначе висиш в нещо като коридор и пишеш на крак, след което ти отнасят жалбата и получваш вх. номер след една седмица най-рано. Кире, купи му модерно обзавеждане. Раздаваш диаманти, а се стискаш за едно бюро и два шкафа. Е вече има кинти, но този мишок едва ли ще ги похарчи за подобрения в офиса.

Поправиха се след вчерашните лиготии а ла спасители на плажа и Кирето каза каквото трябваше да каже+икона!

Готин комплимент за Марчето, която ще трябва да вади скоро патлака, ако не е предвиден сезон 2+.

Надявам се да е било кошмар. Шмекера пак влезе под прикритие, чукна 5 с Марти, а сега още 100 епизода ще се занимава с развода и манипулациите на жена си ... Колкото д-р Стилянова ще се разведе, толкова и той. За сметка на това в живота му се получило.

Засега само новата история на Симона е гледаема. Иначе сериалът е голяма мозъчна полюция, но става за развихряне на въображението. 7 часа е направо класика. Нахрани ги пак Милото то, че миналия път само Вергов са чули ...

# 440
Значи Киро е някаква новоизлюпена мутра, но вече има агентурна мрежа като Пабло Ескобар, жалба не може да мине без той да знае.
Симеончо имаше златния шанс да го свитне както му беше нагости, никой нямаше и да разбере...

А шмекера сряза лентата и влезе...

# 441
Доста скучна серия отново, дано днес поне се случи нещо, че да има поне малко напрежение, съспенс. Соу сексито как успя за половин ден да пристигне в БГ, да се яви през ноща и децата изведнъж да и скочат, сякаш до преди малко не бяха супер разочаровани от нея...

# 442
Тя им е майка.

# 443
Мисля, че е сън, Лора да се зарадва толкова на майка си, изключено. Колкото до Плачков и "близостите му" с Жаки, на мен ми се струва , че и Кера ще е така с Калоян, никакви докосвания няма да имат.

# 444
Сериалът много ми харесва. Запалих се и следя всеки епизод. С любопитство очаквам развръзките.

Не разбирам мазохизма на някои, да не пропускат нещо, което твърдят, че им е толкова противно и след това да изливат недоволството си тук. Напрао гледането не е задължително, човееееек!

# 445
  • Пловдив
Определено е сън завръщането на Анелия, в промото на епизода не изглеждаше така, но в контекста на самия епизод е очевидно.
Съпругата на убития работник явно е убедена, че Калоян Станков е "много влиятелна личност", действаща мръсно и подмолно, ама какъв ще да е мотивът му да убие мъжа й - над това не се е замисляла. И на мен образът на тази жена не ми харесва, изглежда сякаш и, когато е бил жив мъжът й, е била една вечно недоволна и нацупена "домакиня".

# 446
И аз смятам че е сън, малко нереалистично ми се видя цялата сцена. Това е сънят на Коки, който вече изтръпва при мисълта че жена му ще се завърне и той няма да може да има платонична любоФ с Керита сексапила 😂😂😂

# 447
Жакито вече ми е крайно антипатична. С тоз завалян говор и просташко-махленско поведение ме отблъсква много успешно.
И защо ги поддържат тези твърде дълги коси? И Анелия, и Жаки, че и Бона. Приличат на някакви блатни вещици.
Симона ми е най-симпатичния женски образ. И като външност на актрисата, и като развитие на образа.

# 448
От женските образи освен Симона  и Люлю-то и Майката-мафиотка се справят добре,което означава  ,че не ме дразнят; Треньорката не си е дошла и според мен, мисля, че е сън;
Жаки е разочароваща вече-еднакво мрънка и когато лежи в леглото на Киро, и в бара, и при пожара ...еднотипна;
Аз съм на 100% убедена ,че не са измишльотина забраните и ревностите на Мариана Попова към Плачков-той така плах го раздава и като мафиот, а любовните им сцени са пълна 0; Да бяха взели някой нахакан мачо дето да му повярваме,че е мафиот и че е любовник .

Последна редакция: ср, 13 ное 2019, 15:26 от Наоми

# 449
Симона и групичката в Царево ми харесват, интересна ми е историята там.
Кера вчера стана главен счетоводител, днеска си води детето в офиса, пък и шефът й гледа да не им пречи. Къдя ги тез шефове, бря?

Общи условия

Активация на акаунт