Забранената ябълка/ Доктор Чудо/ Скъпо минало/ Онур Туна и Севда Ергинджи Тема 24

• 48 989
  • 742
  •   1
Отговори
# 105
Цитат
Нещо май СЦ са взаимствали от Вятърничав
Мери, кое точно?

Много ни цакат обаче тези от екипа. Стискат се за каквато и да е информация и само ни подхвърлят по един фраг, който винаги възпроизвежда финала и сега пак ще си гризем ноктите цяла седмица.

Това, че Йит изостави Лила след първата брачна нощ и после го гризе съвестта и съжалява

# 106
Цитат
Това, че Йит изостави Лила след първата брачна нощ и после го гризе съвестта и съжалява.
Да, бе, аз защо не загрях, сигурно защото ми се спи. Laughing
 Оставаше Шахика да забърше площада с роклята на булката и щеше да е едно към едно...

# 107
Момичета, какво сте очаквали от Игийт, аз май писах още от началото, че си е голям глупак и нищо не съм очаквала от него.
                       Нета този път беше много лош и постоянно прекъсваше, та не  можах да гледам като хората.

# 108
  • По света и в нас.
Аз хванах серията от средата ,че бях на работа,но наистина са взаимствили от Вятърния,но нещо слаба работа.А Йит точно това си заслужи -Шахика да му забие ножа .Първо му каза че няма значение кой е бащата и на утре ден айде племеник и е.Хич ни искам такава леля, а за Кая не ми се мисли - по добре без сестра.

# 109
Ще има фрагман...айде да видим последствията....

Ерим тъкмо започна да се оправя и нов шок

изражението му...

и какъв фрагманннн

https://www.fox.com.tr/Yasak-Elma

Последна редакция: пн, 04 ное 2019, 23:20 от Zlatina3

# 110
  • По света и в нас.
А и фрагмента Бомбеее

# 111
Еха, колко много неща в новата серия ще има, зави ми се свят.
Халит гони Шахика май, а Кая също я скастри.
Ендер някак ще намери начин да се възползва от ситуацията, както винаги. А чичко Халит тия жени накрая ще го докарат до някой инфаркт.

Интересно е наистина как ще реагира Пикльов. Рускините очакват да се смахне отново, даже повече, но на мен ми се иска да ни изненадат този път и да измислят нещо друго. Това вече сме го гледали. Време му е и на него да порасне.

Благодаря ви, че гледахме отново заедно, дружки!
Лекичка! smile3524 smile3524 smile3524

# 112

https://www.youtube.com/watch?v=Do7Ezxj-UW0

Халит изгони Шахика,Кая не иска да я вижда!
Шахика май отрови Халит и Йълдъз! Thinking

Благодаря за компанията и тази вечер! Hug Hug Hug

Лека нощ! Hug

# 113
Пуснаха и фраг. Халитко се гътна май.

# 114
Ендерката сега да не заИгрА  с Шаика ?!?!?

# 115
На мен от фрагмана ми се струва, че и Йълдъз се стовари на земята. Кадърът с ръката , държаща телефон на земята. Но може и да не е тя. Да не са отровени?

# 116
P.S. Приятно ми е, нов член съм в групата, отскоро ви чета. Лятото попаднах на филма, изгледах набързо предните два сезона и сега, благодарение на вас, следя третия Simple Smile

# 117
P.S. Приятно ми е, нов член съм в групата, отскоро ви чета. Лятото попаднах на филма, изгледах набързо предните два сезона и сега, благодарение на вас, следя третия Simple Smile

vald  Hug,добре дошла! wavey
И аз така мисля,писах в предния пост,че са отровени! Peace

# 118
Да, така пише Галина Тилман, че Шахика за довиждане се е опитала да отрови Халит. А може и двамата...

Цитат
ХАЛИТ ВЫГНАЛ ШАХИКУ , КАЯ СКАЗАЛ ЧТО НЕ ХОЧЕТ ЕЕ ВИДЕТЬ . ШАХИКА СКАЗАЛА , ЧТОБЫ ОН НЕ ЗАБЫЛ ПРО ЭТО. КАЖЕТСЯ ОНА ОТРАВИЛА ХАЛИТА .

Ийит и той голямо крещене на Ендера, ама забрави, че едва не я уби. Горе долу са квит.

Никой не успя да прогони Шахика от къщата, тя сама си би шута... Joy

# 119
vald  Hug,добре дошла! wavey
И аз така мисля,писах в предния пост,че са отровени! Peace
[/quote]

Да, писали сме едновременно. Ще разберем следващия понеделник прави ли сме Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт