Какъв крем за лице използвате? – Тема 16

• 73 472
  • 742
  •   1
Отговори
# 315
  • Sofia
lacuna coil, в моя случай е в комбинация със суха. По възходяща цена мога да ползвам най-прост меден вазелин от 2 лв, Ziaja Cocoa Butter крем,  Balea ultra sensitive urea, Bioderma hydrabio крем и серум,  Bioderma sensibio и мицеларните води,  Esthederm lift&repair, Dior hydra life, Lancome absolue цялата серия. Вазелинът само ако съм с пресушена кожа или на голям студ, мазното ми разширява порите, които иначе са незабележими. Балеа е удобен за лятото, много е лек, с Биодерма изкарах няколко години, но вече са ми недостатъчни като грижа, диорът също. От естедерм и Ланком кожата ми се подобрява видимо - гладка, сияйна, подхранена и със загладени фини линии. Един ден да забравя да пия вода и да го изкарам на слънце +5г. Почти  всичко,  което е ароматизирано отпада.

# 316
Може ли малко повече инфо за оцветения?

Оцветен крем със защита. няма покривност.
Скрит текст:

# 317
  • София
Месеци отминаха, нова година дойде
михаела крем за лице не успя да избере.
(околоочен също, на всичките се мръщи)

Честита нова година. Бъдете здрави и щастливи. И добре изглеждащи Simple Smile

# 318
  • София
Месеци отминаха, нова година дойде
михаела крем за лице не успя да избере.
(околоочен също, на всичките се мръщи)

Честита нова година. Бъдете здрави и щастливи. И добре изглеждащи Simple Smile
Аууууу много се зарадвах.... 😂
Предполагам не е с подигравателна цел?

# 319
  • София
Не е Grinning
Дойде ми в рима и го написах.

# 320
  • София
Не е Grinning
Дойде ми в рима и го написах.
Днес щях да си поръчам мостра на ЕЛ,но понеже не е сигурно че ще дойде в петък на адреса а след петък вече няма да ходя на работа (поради съкращение) гонотложих за утре

# 321
  • Варна
Аз днес излязох със серум и хидратиращ крем, ами изобщо не ми бяха достатъчни в студа и влагата.
Започвам да се оглеждам за нещо богато и подхранващо, на което да разчитам до края на март.

# 322
  • Бургас
На Микса има прекрасен богат маслен крем.На Авен богат компенсиращ крем.На Авен си стои,от Микса съм изразходила много бурканчета.Но сега няма да купувам Микса,ще изразходвм Авен докато е още в годност.

# 323
Аз след Октомври хидратиращите креове ги прибирам,иначе ще се връщам в къщи с нацепена кожа Grinning
Някоя дама по-назад беше похвалила слънцезащитата на Vichy.Благодарности за което,наистина е много добра,днес си купих кремчето и веднага го пробвах.Отначало леко ми поопъна кожата,но за кратко.С приятен аромат и агенти против бръчки освен това.Доволна съм
Преди дни си взех коплект на ЕЛ околоочен и дневен DayWear,за комби кожа.Околоочният е страхотен,редичък и лесно се нанася,почти не е ароматизиран,не попива скоростно,но аз такива кремчета харесвам.Оставя кожата мекичка и гладка.Освен това,тъмните кръгове под очите ми поизсветляха и торбичките се поприбраха.
Що се отнася до дневния крем,за този сезон не ми пасва никак.Аз съм със смесена кожа,този крем ми я изсушава на бузите допълнително,а челото ми блести.Иначе като консистенция и аромат е ок и попива бързо.Може би на пролет ще го тествам пак.Аз избягвам да купувам зелените опаковки,знам,че не са за моята кожа,но продавачките тънко ме подхлъзнаха тоя път Grinning

# 324
Аз от Авен съм много доволна. https://sopharmacy.bg/avene-hydrance-optimale.html Пробвала съм хидранс лайт и хидранс аква гел.

# 325
  • Варна
На Микса има прекрасен богат маслен крем.

Е, покажи го за всеки случай Grin

# 326
  • Бургас
На Микса има прекрасен богат маслен крем.

Е, покажи го за всеки случай Grin

# 327
В Лили е намален този месец на 11,99.

# 328
  • Бургас
Е,тогава ще се купува.Свеки е много доволна от него,ще взема и за нея,и за мен.Това ми е най-любимият крем за зимата.Вторият ми любимец е Биотен с хиалурон,нощният,но за студените дни Миксата ми е идеалният крем.
Сега си извадих Авенчето,ще го мъча,подобен е на Микса,но леко ми прави кир ефект и само вечер или ако съм вкъщи ще си го ползвам.Тази зима трябва да свърши.

# 329
  • Пловдив
Бихте ли ми споделили този крем на Микса какъв мирис има и самия крем какъв цвят е ?

Общи условия

Активация на акаунт