Есента при нас дойде с октомврийче на ръце 2019 - Тема 1

• 20 072
  • 769
  •   1
Отговори
# 180
Аз мажа сутрин и вечер личицето му с кремче за лице на мустела ... много съм доволна Blush

# 181
Здравейте момичета, отдавна не съм писала и ако може и мен да запишете на 1 страница- бебе Михаела, 2490 гр., 46 см.

Аз имам страшен проблем с кърменето, първо кърмата ми слезе много бавно, после тя не искаше да яде и много бързо се изморяваше ако успея въобще да я прилъжа да засуче, а сега яде от мен някой път по 30-40 Мин и заспива, след 30 Мин се буди със зверски плач и изяжда по 40-50мл АМ. Цедя се по 2 часа и най-много съм изцеждали 50 гр и от двете. Вече съм на ръба да се откажа да я кърмя, а много ми се иска и незнам какво да правя

# 182
  • not found
На поискване ли я храниш? Щом заспива докато яде нормално да се събуди скоро пак да си дояде 😎
Това с кърмата и на мен не ми е ясно. Уж има , а като цедя 30 мл. И определено вечер й се яде повече. Значи цял ден суче и.заспива и вечер се почваме с АМ, щото е огладняла. Или не суче достатъчно, или няма достатъчно. Но си заспива денем доста бързо, гледам да я пощипвам, за да не я кърмя през 1 час. Тя като не е яла хубаво и 3 часа не държи.

# 183
  • Пловдив
Да. Като зяпне и я храня..но дохранвам вечер. Просто е свирепа. И час по час вечер не мога да давам цица...не издържам.

# 184
За това педиатърката ми каза да кърмя през деня защото ако го правя и през ноща ще каталясам..вече не кърмя ами сори но съм каталясала,само на ам тази нощ съм хранила през 1 час и 30...

# 185
Момичета, четох статия за изцеждането. Всъщност бебетата при сукане изцеждат много повече от помпите. Ще я потърся, за да ви я споделя!
https://www.namama.bg/article/triabva-li-da-se-izcejdam-vseki-pat-sled-karmene/

# 186
Аз кърмя на поискване, няма точен режим или часове. Нощем яде по-бавно и отнема повече време, малката също заспива докато яде, на я будим и щипем, но не винаги помага и се буди и през 1 час. Като я кърмя почти изяжда всичко от гърдата, усещам я много по-лека отколкото с помпата. Има група тук за бързи въпроси за кърмене има полезна информация.

# 187
Здравейте момичета, отдавна не съм писала и ако може и мен да запишете на 1 страница- бебе Михаела, 2490 гр., 46 см.

Здравей, напиши ни на коя дата се е родила Михаела.

# 188

Здравей, напиши ни на коя дата се е родила Михаела.

Извинявам се, пропуснала съм. На 25.10 се роди

# 189
Момичета, при някоя от вас раждането да е тръгнало с кървене?

Вчера сутринта имах розовеещо слузесто зацапване по тоалетната хартия. Обадих се на АГ-то, каза че е нормално, че шийката се разширява и че тялото се подготвя за раждане. Действително кървенето спря, но по обяд пак имах леко, еднократно зацапване. Вечерта бяхме на тонове и всичко беше наред.

Преди да си легна, пак прокървих и така нощес като ставах, ту имаше прясна кръв, ту нямаше. Сега отново има и се побърквам. Оправяме се и ще ходим до болницата, но ми  се искаше да чуя дали е имало и други с подобно кървене, което уж е нормално, но вече съм безумно притеснена. Бебето си се намества цяла нощ, имам контракции от време на време, но не са нито болезнени, нито  регулярни. Терминът ми е утре...

# 190
При мен всичко започна с тази слуз,това е така наречената тапа,започна да пада в събота а неделя-понеделник в 3:30 с болки и кръв отидох в болницата и бебка беше тръгнала да излиза,там се спукаха и водите и таакааааа .... може вече и да си родила Simple Smile

# 191
Момичета, при някоя от вас раждането да е тръгнало с кървене?

Вчера сутринта имах розовеещо слузесто зацапване по тоалетната хартия. Обадих се на АГ-то, каза че е нормално, че шийката се разширява и че тялото се подготвя за раждане. Действително кървенето спря, но по обяд пак имах леко, еднократно зацапване. Вечерта бяхме на тонове и всичко беше наред.

Преди да си легна, пак прокървих и така нощес като ставах, ту имаше прясна кръв, ту нямаше. Сега отново има и се побърквам. Оправяме се и ще ходим до болницата, но ми  се искаше да чуя дали е имало и други с подобно кървене, което уж е нормално, но вече съм безумно притеснена. Бебето си се намества цяла нощ, имам контракции от време на време, но не са нито болезнени, нито  регулярни. Терминът ми е утре...
Да по добре отидо на лекар ,и при мен имаше зацапване контракции от време на време,и от страх отидох на лекар и ме оставиха в болницата сложиха ми система единия ден,после и на другия и родих на обят,нормално раждане,а термина ми беше след 10 дни,но ми ми казаха щом сме те приели ще родиш,макар че беше по рано.

# 192
Пътуваме към болницата. Дано всичко е наред с бебето, много ме притеснява това кървене, а не помня да съм чела във вашата отчетна тема някой с такова

# 193
Пътуваме към болницата. Дано всичко е наред с бебето, много ме притеснява това кървене, а не помня да съм чела във вашата отчетна тема някой с такова
Спокойно всичко ще е нарет и аз се бях наплашила,но нямаше проблеми,сигорно ти е първо раждане,няма страшно.

# 194
Как няма да е наред, само бъди спокойна,макар че в такъв момент е трудно,но всичко ще е наред ще видиш : )

Общи условия

Активация на акаунт