Есента при нас дойде с октомврийче на ръце 2019 - Тема 1

• 20 583
  • 769
  •   1
Отговори
# 540
Охх аз още нямам цикъл .. напрво ме е страх какво ще е ... мина месец от секциото и две седмици от както спряха лохиите ,но цикъл все още няма .. според АГ - каза да го чакам до месец ...

# 541
Не се притеснявай,  ако кърмиш,  може още да се забави.

# 542
Ей, момичета, моят господин е взел постоянно да се плези. Това дали е нормално? Вашите бебета правят ли го?

# 543
Момичета, как са нослетата на вашите бебчета? Няма запушен нос, но 2 пъти дневно го чистя - има сополи. Пръскам физиологичен разтвор и след това почиствам с фитил от памук. Секретите, които изкарва са като на голям човек - има суха коричка от едната страна, последвана от зеленикава слуз и накрая става бистра. Буквално все едно е на възрастен. Според вас нормално ли е това?

Първо детенце ми е и съм голяма паника за всичко. През ден звъня на педиатърката за някакви неща, вече ходихме няколко пъти да ни преглежда за пъпчици и т.н В родилното ни задържаха повече, за да му дават антибиотик и от там започнах да му треперя много.

Знам, че е нормално да има секрети в носа, но ок ли е да са по-твърди и да се налага да му ги чистя 2 пъти дневно? Имаме куче вкъщи и се чудя дали пък не е нещо свързано с това...

# 544
Аз имам две кучета, моят има сополи, бели са на цвят, гъсти. Но се събират на няколко дни за чистене.
Ако се притесняваш се консултирай с лекар, може да се пусне и микробиология на сополите за микроби.

# 545
Аз също  почиствам носа по 2 пъти с клека за уши и си има секрети - но са в бял/прозрачен цвят.Това си е нормално.
Относно цикъла, С първото ми дете -секцио,кърмих 2 г , цикълът ми се появи година и 3 месеца след раждането. Дано и сега така☺

# 546
И аз си чакам цикъла,две седмици без лохии,но ме е страх да не сме направили белята с мъжа-ми-че никак не ми се иска пак да бременея толкова скоро и ми е голям филм 😖
Снощи пак голямо будуване,това ядене в 2 часа вече е голямо приключение,ядем,и се започва едно бурно мятане на ръце и крака с звуци и така до 3 ч .сега задряма и аз използвам да пиина чаша винце че много ми липсваше😊..ту имаме суполки,ту не,запушено носле също,накапвам физиологичен разтвор..

# 547
На моя преглед аг каза , че не се знае кога ще имам цикъл, но знам, че докато кърмя няма да е скоро. Вече не слагаме физиологичен разтвор в нослето - няма нежда казаха. Ако сте давали чай от копър за коликите в какво количество и колко често.

# 548
Аз давам чай,500мл вода кипвам и добавям лъжица семена от копър и анасон,запарвам 15мин ,след това в шишето сипвам 50/60мл,а другото го сипвам в шише и съхранявам в хладилника,да отбележа че синът ми пие чая леко затоплен..

# 549
Никое бебе ли не го прави?
Ей, момичета, моят господин е взел постоянно да се плези. Това дали е нормално? Вашите бебета правят ли го?

# 550

Моята бебка и тя се плези постоянно и прави едни смешни физиономии очудени . Нормално е , не се притеснявай Simple Smile

# 551
И моят бебчо се плези Simple Smile доста често даже ,но не мисля ,че е повод за притеснение ... бебешка му работа Grinning

# 552
Не се притеснявайте за пъпките, моят бонбон също имаше и се обостряха след баня, рев и напъни. Кожата му беше грапава на лицето, какво ли не купих и пробвах. Вече е на два месеца и е като порцеланов, всичко изчезна, така че, израстват го.

Относно АМ на Холе козето, аз съм супер доволна от началото е на него, ака по два пъти на ден и му е много вкусно, колики няма.

Пробиотик сме на Омни биотик панда, също съм доволна.

Качва по малко, но е много енергичен, яде по 120 на хранене, през нощта прави 5-6 часови паузи🙏🏻
Педито ми каза да не го насилвам с количеството, защото ще го науча да повръща, така се спасяват бебетата, освобождават се от ненужното.

Много спи през деня от ядене в сън влиза, когато е гол е най-щастлив, смее се и гука.

Поздрави за всички мили бебоци❤

Сподели , моля те какво е от началото ? На колко беше ,когато започна да му даваш козето АМ ? Само на него ли е ?

От изписването си е на това мляко, много четох и търсих какво мляко да му избера и това надделя.
Козите се отглеждат в Швейцария, а млякото се приготвя в Германия в стерилна роботизирана среда, на всеки два часа всичко се стерилизира с пара и после производството продължава.
Цялата тази информация я имам от вносителите(Балев Био) защото договорих с тях цена и си купих мляко до 6ти месец.
Сравнявам с баткото, който беше на Фризолак и беше много запечен и все повръщаше.
А с Холе козето бебчо ми ака по два пъти и си го хапва с голямо желание.

# 553

Моята бебка и тя се плези постоянно и прави едни смешни физиономии очудени . Нормално е , не се притеснявай Simple Smile
И моя син се плези само след хранене и после връща по малко.

# 554
Здравейте мами, моля за помощ имам болезнена гърда и температура от вчера , която стигна до 38.0 мисля че имам запушен канал или не искам да мисля за по лошото. Изцеждам се постоянно. Не мога да кърмя защото нямам зърно на тази гърда. Правя топли студени компреси незнам до утре сутринта как ще издържим за сега пих един панадол знам че не пречи. Моля за съвет?

Общи условия

Активация на акаунт