Есента при нас дойде с октомврийче на ръце 2019 - Тема 1

• 19 842
  • 769
  •   1
Отговори
# 615
Снощи щях да ви пиша, че мисля да взема някаква кошара, която да прикрепя към спалнята. Нещо се размрънка обаче и ми се размина писането. Заспива само при нас, в кошарата през деня стои, но вечер не иска. Пробвах като заспи да го местя.. пак рев. А вече се схващам от страх да не го затисна, спя само на страната към него..трябва някакъв вариант да се мисли😁 И аз мислих, че няма да имаме нужда от такава кошара, но уви. Къпем го всяка вечер в 21:00 за да си изгради навик. От скоро го къпем във ваничката понеже вече доста понатежа и дооооста шава по време на банята. Понякога го къпя сама и ме е страх да не взема да го изтърва.

# 616
Нашия бебко спи вечер при нас. Мъжа го научи и после той ще го отучва щом  знае много.

# 617
И аз си спя с бебето, така той е спокоен и си спим между храненията като пичове Simple Smile. После ще му мисля, за момента ми е важно да се наспивам, за да съм нормален човек.

# 618
Здравейте, моето момиче една нощ спи, една не, коликите започват да я мъчат винаги около 04:30-05:00 и до 07:30 поне спи върху таткото по корем така ѝ е най-добре. Снощи например спа от 20:00 до 00:00 и после от 01:30 до 04:00 до 05:00 се гърчи от коликите и пъшка. Даваме биогая но не мога да преценя дали има ефект. Още има това бебешка акне и малко жълтеница, жълтеницата ме притеснява, но ни казаха, че кърмените бебета по-бавно я изкарват. Ние излизаме щом не вали винаги, но вече втори ден сме вътре и е ужасно. Някоя пускала ли е вече активната гимнастика, забавляват ли се бебчетата, аз се чудя кога да ѝ я пусна.

# 619
Аз също давам Биогая, не мисля, че помага му за коликите... Даже последните дни се засилиха- между 16.30 и 21 часа е ужас -рев и почервеняване. Дано да отминават скоро, че са много изтощителни и за нас, и за малкия...

# 620
Последно излизах във вторник от тогава все в къщи направо вече се побърквам дано този дъжд спре че да глътнем малко въздух...снощи да ви кажа се опитах да го държа буден от 20ч до 22.30 уви към 9.30 заспахме..в 10.30 го изкъпахме,направихме масаж,хапнахме и до 12 се приспивахме,но спа до 4ч,проплака дадох му биберон докато направя млякото,връщам се той спи,така до 5.30...ами друго си е интервала като е по голям...
За активната гимнастика нз,ние с мм се чудехме кога ще започне да ни вижда почти на 2месеца е засега само на гласове реагира...

# 621
Активната гимнастика не му е интересна понеже е в легнало положение. Трябва да е прав и да се оглежда.. пердета, тапети и така😁 Вече си гука и много ни се усмихва 😊

# 622
Не ми се иска да всявам смут, но откакто спрях да давам биогая беби няма колики... Thinking Може и причината да е друга, обаче май няма да давам от тях

# 623
Давам я от 11.11 и не виждам никаква разлика, понякога се мъчи малката и денем и нощем, мислех пробно да я спра за няколко дни да видя дали ще има разлика.
Не ми се иска да всявам смут, но откакто спрях да давам биогая беби няма колики... Thinking Може и причината да е друга, обаче май няма да давам от тях

# 624
Ние сме на месец и малко и го слагам на бебешката гимнастика, но за сега повече се радва на мелодиите, играчките ги бута с ръчички ама не се заглежда много време.

# 625
  • Белгия
И ние сме на месец и половина. Заглежда се по активната гимнастика доста. Нашата за сега е от тези дървените семплите от Икеа и ако иска да дрънчи трябва сам да побутва висулките. Седи с удоволствие там, зяпа си.
ММ онзи ден беше облечен с един жълт пуловер и определено бебчо го следеше с интерес навсякъде.
Иначе вижда ме, усмихва ми се и ни пълни сърцето с милите си гукания Heart
Сега остава да координира по-добре ръчичките, за да започва да хваща предчети с умисъл, а не без да иска.

# 626
Току-що прочетох какво
виждат  бебетата.   https://www.noviteroditeli.bg/zdrave/bebeto-ot-0-do-1/kakvo-vizh … to-do-edna-godina

# 627
Абе не знам какво виждат ама моята е запленена от пердетата... гледа ги гука им смее им се Хахах . Голяма радост и носят ☺

# 628
Здравейте,реших и аз да се включа.
С бебе Виктор съм.Роден на 1.10.2019г.
Изцяло се храним с АМ.
Скоро бях ме на преглед при гастроентеролог,заради запек от Аптамил АР(повръща често).
По съвет на доктора трябва да сменим млякото с Фризолак ПЕП-има съмнение за АБКМ.
Но от ден сме с новото мляко и повръщаме много и по-често.Млякото е изключително рядко като консистенция.
Отново по съвет на гастроентеролога ни посъветва да слагам лъжичка,две,оризова безмлечна каша,за да се сгъсти млякото.
Искам мнение от Вас-не е ли прекалено рано за кашата,имайки предвид,че Виктор е 56 дни?

# 629
  • Пловдив
Добре дошла!
Ние не сме лекари и аз лично, ако имам доверие в лекаря си, ще го послушам. Иначе също аз лично не бих сгъстявала мляко, ами бех сменила първо с друго на аптамил да видим как ще е на него и след това другите марки подред. Но това не е добре за стомахчето...не знам твоето бебе защо е изцяло на ам и има ли плоблеми като цяло някакви и специални нужди...

Общи условия

Активация на акаунт