Есента при нас дойде с октомврийче на ръце 2019 - Тема 1

• 20 583
  • 769
  •   1
Отговори
# 480
И моята бебка има бебшко акне в Токуда и на мен казаха с бебешка мицеларна вода да я минаваме. Ту избиват нови, ту минават, кожата е суха и грапава, има и жълто около нослето, при нея има и към ушичките пъпки. Вече е така около две седмици.

# 481
И бебка има пъпчици по лицето и врата . Сваряваме чай от лайка и я мажа по няколко пъти на ден с тампонче . Има ефект голям . Гледам обаче че и по ушичките и по скалпа и излизат не точно пъпки ами едни малки червени петънца ( да поясня , че има доста голяма черна коса и мина време докато ги забележа ) . Вие имате ли  по скалпа?

# 482
И аз се присъединявам към пъпчивите, вече сигурно 3 седмици. Червени, ситни, някой имат бял връх. Изчезват, появяват се, от топло и напъване избиват повече.
Доткора каза да не мажа с нищо, може само с физиологичен. Препоръча ми да спра млечните продукти и телешко. Спрях ги, но пъпките си седят. Мисля, че просто тялото се изчиства и няма общо с това какво ядем ние или бебето.

# 483
И аз си помислих че са от храна тези по скалпа, но няма логика. Ако бяха от храна щяха по цялото тяло да избият според мен.

# 484
И ние сме с доста бебешко акне - влошава се при напъване, плач и претопляне. Беше ми попаднало клипче в нета с отзиви за мицеларната вода на МУСТЕЛА. Някой пробвал ли я е? Аз съм много доволна от всичко, което ползваме на марката. За олиото няколко пъти съм споменавала. От всичко, което четох акнето си минавало самостоятелно, без намеси, но ако можем да подобрим резултата. Само да не го влошим де! В тази на биодерма има няколко съставки, които не ми харесват, но за тази на мустела не намирам инфо. Като цяло продуктите им са една идея по-пречистен от другата марка, но има още какво да се желае!

# 485
  • Пловдив
Weleda как са , Desuni? Аз не чета като теб съставките, не ги разбирам кои са вредни...

Ето на мустела
Aqua, Glycerin, Sodium Benzoate, Peg-40 Hydrogenated Castor Oil, 1-2 Hexanediol, Allantoin, Caprylyl Glycol, Parfum (Fragrance), Tartaric Acid, Sodium Hydroxide, Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder, Persea Gratissima (Avocado) Fruit Extract, Propylene Glycol, Saponaria Officinalis Leaf/Root Extract.

98% des ingrédients sont d'origine naturelle

# 486
Здравеите някой храни ли бебенцата си със лактана био1.Как се чувстват децата ви.

# 487
Ето ви един сайт в който може да си проверявате съставките на козметиката.
http://www.cosdna.com/eng/ingredients.php

# 488
И вие ли,аз се чудех защо не спи вече по 1-2-3 часа през деня,пак някакъв бебешки период ли е :Д то не че и през ноща спим де,мрънкаме постоянно :Д изяждат ли си дозата вашите бебета,ниее НЕ, и нз как ще я овелича като едвам 100мл изяжда сега.

# 489
Аз давах лактана био, от вчера почнах дм био, с лактаната беше ок. Сега ще видя с другото как е.
Аз не увеличавам дозата на ам, детето само ще си я увеличи, когато има нужда. Как смятате да накарате детето да яде повече отколкото иска? Особено бебе?

# 490
И ние сме само на АМ Hipp Combiotic + 1 лъжичка Frisovom на хранене. Яде по 150 мл вода + общо 5 лъжички АМ. На 48 дни е, роди се 3,800 за 1 месец беше качил 1 кг.

# 491
Съставките проверявам с мобилно приложение codechech. Сканираш баркод и излиза информация.
Вчера моята шушулка не спа цял ден повече от 20 мин. Не е плакала, просто искаше да се гушка. От къде я събра тази енергия? След това хапна към 20ч,заспа в 22.след това хапна в 24 и се събуди чак в 5. И съм доволна. Поспах и съм готова за днешния ден. Да видим какво  ще реши шефа на къщата!

# 492
Аз давах лактана био, от вчера почнах дм био, с лактаната беше ок. Сега ще видя с другото как е.
Аз не увеличавам дозата на ам, детето само ще си я увеличи, когато има нужда. Как смятате да накарате детето да яде повече отколкото иска? Особено бебе?
Моя син от една седмица с лактана био след всяко хранене връща и е неспокоен дукато неповърне не спира да мрънка.Той е седма седмица и повече от 100 не иска да яде,незнам как да му вдигна храната той така връща ако му дам повече незнам.

# 493
Моя син от една седмица с лактана био след всяко хранене връща и е неспокоен дукато неповърне не спира да мрънка.Той е седма седмица и повече от 100 не иска да яде,незнам как да му вдигна храната той така връща ако му дам повече незнам.
Както ти писаха вече, щом детето не търси повече няма защо да му увеличиш дозата. Води се по него. Моят син след като си изядеше млякото не спираше да си пъха ръцете в устата и беше много неспокоен, затова му го увеличих и сега си го хапва цялото и е спокоен след това.

# 494
Ние бяхме с Нан Комфортис, но се запичаше от него.Няколко дни  вече сме на Лактана  Био и няма проблем. Ака си ,не повръща. Яде 110-120 г.

Общи условия

Активация на акаунт