Есента при нас дойде с октомврийче на ръце 2019 - Тема 1

• 20 583
  • 769
  •   1
Отговори
# 465
Ех че хубаво. Всичко изглежда прекрасно. Питката е страхотна. Ние ще правим 40 в събота, че така е най-удобно на гостите, иначе вчера бяхме на молитва в църквата, че вчера бяха 40.
Ние днес станахме на 40дни. 

# 466
Vesenceto,
Поздравления, много стилно!

# 467
Много добре наистина, браво! Направо ми се прияде от тази питка 😁

# 468
Вашите деца по колко часа спят?Моя син спи през ноща по 8 часа ,а през деня 2,3 пъти по 20 минути.Какви шишета използвате за мляко и вода.

# 469
  • Пловдив
Оо вече се почнаха 40то дни! Браво, мнг хубава атмосфера, Весенце!

Ние спим ужасно. Няма 2 -3 часа вече дори през деня. Вечер най -дългото е 3.часа. Имахме късмет с едни 6 часа, но еднократно. Ха ха. Мисля е от коликите. Боли си я, реве си. Или от глад ама пък ...като дам АМ да дохраня изяжда 60-90 и пак реве и се напъва да ака. Днес смених аптамил на хип за колики еми повърна го лекичко. Явно не беше гладна, въпреки , че не пусна цицата 2 часа. Спи на цицата и не яде качествено. И аз айде да дам малко АМ и не става по-добре. Оф вече.

Ходих да спя в др стая 1 час, добре, че имаме помагачи. Като останем сами и спи по 20 мин как ще съм жива не знам.

# 470
Благодаря  ви. Постарах се наистина и направих това което  можах-радвам се,че ви харесва. Питката наистина  беше страхотна,но нея я поръчах,че не съм на ти с питките.

# 471
Здравейте момичета, от дни не бях влизала, защото съм във филм. От 3,4 дни моята бебка има пъпки. Започнаха като няколко по двете бузи, приличащи на акне, и преминаха в червени петна из цялото лице. Бяхме на док, и не ми каза кой знае какво, но ми даде антибиотично кремче х 3 на ден да мажа. Ибтака 3 дни до днес, когато те са тръгнали и по врата, но на пипане са като песъчинки. По цялото лице са и по вратлето и раменете. Когато плаче или се надува да ака, почервенява ужасно много.По тялото няма, няма температура, но ми прави впечатление, че образуват жълта коричка покрай очетата и нослето отдолу. Утре пак ще звъня на док да ме праща някъде, но понеже знам колко са компетентни, исках да питам дали някоя от вас е имала такъв проблем и на какъв док ходихте?
Оф дано й мине пп-скоро.

# 472
Да, при нас е същото с пъпките. Има по врата, периодично избиват по лицето. Грапави са и червени. И по челото и очите има, там са като изсушена кожа, лющят се, изчезват, появяват се на друго място. Мажа само изсушената кожа с бепантен. Останалите не гибтретирам с нищо. Лл хо гледа каза че е нормално и ше минат. Хич и не се чудя какво и как, бебешко акне е, чисти се кожата все оше.

# 473
Да, при нас е същото с пъпките. Има по врата, периодично избиват по лицето. Грапави са и червени. И по челото и очите има, там са като изсушена кожа, лющят се, изчезват, появяват се на друго място. Мажа само изсушената кожа с бепантен. Останалите не гибтретирам с нищо. Лл хо гледа каза че е нормално и ше минат. Хич и не се чудя какво и как, бебешко акне е, чисти се кожата все оше.

Мерси за отговора. Дано е така защото доста се притеснявам. Пита ме док сърби  ли я? Мисля че не, но понякога супер много си трие лицето в мен, знам ли от какво.

# 474
При нас също изби бебешко акне и педиатърката в Токуда ни препоръча бебешка мицеларна вода на Биодерма, за три дена обтриване два пъти дневно завехнаха пъпчиците.

# 475
  • Пловдив
Не знаех, че има бебешка мицеларна вода. Имаш ли снимка? Ще ходя и аз да намеря. Нашият случай не е супер зле, но също сме пъпчиви....

# 476
И дъщеря ми имаше пъпки по едно време, точно около 40-я ден. Бяха по цялото доста и по вратлето и гърдичките, по-късно се появиха и по гърба. Педиатърката каза, че са от това, че я храня само с АМ. Не знам дали беше акне или нещо друго. За 1-2 седмици минаха като я мазах с детската серия на Биодерма. Днес купих и аз мицеларната вода - може ли да се ползва да й промивам очите с нея? До сега съм ползвала само физиологичен разтвор или вода. Даже сутрин й мия цялото лице на чешмата с вода.

# 477
https://www.bioderma.bg/nashite-produkti/abcderm/h2o
Ето я. Ами можело и за очички, но аз раждах в Токуда,  казаха ни с физиологичен разтвор.

# 478
  • Пловдив
И моят имаше пъпки по едно време, минаха с отвара от лайка.

# 479
Tooclose,съмнява ме да е от ам,ние сме само на ам имаме акне но само по лицето,на приятелка бебето е на кърма само и има пъпки навсякъде и тя маже с мицеларната на биодерма..

Общи условия

Активация на акаунт