Есента при нас дойде с октомврийче на ръце 2019 - Тема 1

• 20 583
  • 769
  •   1
Отговори
# 450
Момичета, а в родилното казаха ли ви каква кръвна група е бебето?

Да, от Токуда имам документ за кръвната група. Не съм го искала, сами си го издават.

# 451
Оххх то колики то чудо,корема му е ужас,днес пак се мъчи да ака,изака едно топче и докато го забърша се изака още два пъти с кашаво всичко стана в аки,давам инфакол и варя чай от копър ...не мога да му спра нощното ядене ще опищи света но яде по малко защото яде в полузаспало състояние,и аз в родилното ходех да се моля за допълнително мляко то все не му стигаше..
А моя син не ака два дни и изака две топчета.Аз му давам лефакс и биогая .А за нощното хранене когато се събуди му давам със вода няма да го излъжа.Иначе не се събужда всяка нощ.

# 452
Оххх то колики то чудо,корема му е ужас,днес пак се мъчи да ака,изака едно топче и докато го забърша се изака още два пъти с кашаво всичко стана в аки,давам инфакол и варя чай от копър ...не мога да му спра нощното ядене ще опищи света но яде по малко защото яде в полузаспало състояние,и аз в родилното ходех да се моля за допълнително мляко то все не му стигаше..
А моя син не ака два дни и изака две топчета.Аз му давам лефакс и биогая .А за нощното хранене когато се събуди му давам със вода няма да го излъжа.Иначе не се събужда всяка нощ.
Как му давате лефакс? Знам, че той запича

# 453
Моя бебчо не беше акал два дена .. на втория ден вечерта се изака ,но ме притесни консистенцията и количеството Sad утре ставаме на 1 месец , вече сме предимно на Ам ( хип комфорт) и преди това давам малко кърма ( преходно да преминем към АМ уж ... - тъй като кърмата ми спря и имам във фризера замръзена ) капки давам Лефакс ..

# 454
Какво те притеснява в консистенцията и количеството? Ние акаме така от раждането, около 3 пъти на ден. Само на кърма е и вътре има бели парцалчета. Нека да кажат и мамите, които са като теб на АМ.

# 455
Акото и за мен е нормално, даже при мен понякога е леко зелено.
И аз кърмя само, и имаме бели като топченца.
Иначе на цвят изглежда като нашите.
Да каже някой с АМ какви са наистина акитата.

# 456
Ами като количество беше доста .. не е само това на памперса .. имаше още не спираше да излиза ( дали заради това , че не беше акал ) не ви ли се струва много течно за АМ ? Иначе ако е разстройство сигурно е по-течно и по-често ? Това беше снощи и от тогава няма друго аки ..

# 457
Не е много, нормално е и като цвят ,и като консистенция.
Имай предвид, че от Ам , цвета може да се промени, да стане по-зелено и да има малки пърченца, все едно от натрошен фастък.. понякога е възможно и да има съвсем малко слуз.
Давай му и пробиотик с млякото.

# 458
Благодаря ви ! Какъв пробиотик използвате ? BioGaia добър вариант ли е ? Нужно ли е да се консултирам с педиатърката за да ги давам ?

# 459
Като цвят сме така,това е една идея по течно най вероятно от кърмата,иначе си е ок ,аз даже се радвам като ака повечко да си освобождава коремчето да не го боли...
Ние пак голямо будуване,снощи от 23ч до 2 не можем да се приспим,мятаме кракаката и ръцете ,сега същата работа...
Момичета как сте с цикъла,50 ден след раждането нямам нищо,от една седмица нямам лохии,но и цикъл няма..

# 460
За цикъла, при всеки е различно, като цяло на доста жени докато кърмят не им идва. Според мен на повечето не им идва веднага.
На мен ми е 40 ден, свършиха ми лохиите, цикъл не чакам скоро, когато дойде - тогава.

# 461
Моя бебчо не беше акал два дена .. на втория ден вечерта се изака ,но ме притесни консистенцията и количеството Sad утре ставаме на 1 месец , вече сме предимно на Ам ( хип комфорт) и преди това давам малко кърма ( преходно да преминем към АМ уж ... - тъй като кърмата ми спря и имам във фризера замръзена ) капки давам Лефакс ..
Хип Комфорт си е разхлабващо мляко, плюс кърма още повече. Така, че това е в следствие от млякото и кърмата. Знам, че като се кърми и додава АМ, то АМ не може да е кое да е..

# 462
Хип Комфорт си е разхлабващо мляко, плюс кърма още повече. Така, че това е в следствие от млякото и кърмата. Знам, че като се кърми и додава АМ, то АМ не може да е кое да е..

Кърмата ,която му давам е 30мл :/ тя вече свършва и я намаляме Sad

# 463
Благодаря ви ! Какъв пробиотик използвате ? BioGaia добър вариант ли е ? Нужно ли е да се консултирам с педиатърката за да ги давам ?
Да, мисля че е добре
Аз не съм се консултирала с педиатърката на малкия. Взех му Линекс бебе и после питах, каза че е добре.

# 464
Ние днес станахме на 40дни. 

Общи условия

Активация на акаунт