Стара Загора 8 - следващата градска тема ще има благоприлично заглавие...

• 18 187
  • 284
  •   1
Отговори
# 105
1.честит рожден ден и от нас!
2.на басейн точно ние няма да дойдем.
3.ние не спим,а аз умувам как да пъхна детето в слинга за утре...

# 106
  • Стара Загора
Официална покана към всички желаещи

В Петък предиобед сте поканени на плаж с деца, някъде из СЗ-бани. Гроди май беше  newsm78
Който е на работа да се пука от яд, а който няма да дойде, да знае, че няма да се изкъпя заради него  Mr. Green

Аз ша ва изпоканя, тъй ша ва изпоканя, чеееееее...

# 107
  • Стара Загора
Хайде пущай утре молбата за един ден отпуск и обувай банските  Mr. Green

Я, кажете къде в града или близките околности има подходящи басейни за деца на по 1,5-2 години.

# 108
На мен ми е малко гнусно да ходя на такива места, затова няма да се пукам от яд. Twisted Evil

# 109
  • Стара Загора
Официална покана към всички желаещи

В Петък предиобед сте поканени на плаж с деца, някъде из СЗ-бани. Гроди май беше  newsm78
Който е на работа да се пука от яд, а който няма да дойде, да знае, че няма да се изкъпя заради него  Mr. Green
Сержи почива в петък от наряд и мислех да ти го пускам....ама като няма да се къпеш заради мен..нъцки Twisted Evil Mr. Green

Имаме си рожденничкааааа Party
Дони честит рожден ден  Heart Eyes Да си ни жива и здрава и на септември едни пухкав сладък бебешок Heart Eyes  bouquet  bouquet  bouquet

# 110
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ДОНИ!!! ДА СИ ЖИВА И ЗДРАВА И ДА ИМАШ ВИНАГИ КЪСМЕТ!

# 111
Херче не търсише ли помпа на AVent. погледни това
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=116799.0
може и да не е продадена

# 112
  • Стара Загора
На мен ми е малко гнусно да ходя на такива места, затова няма да се пукам от яд. Twisted Evil

Ти кажи със сигурност ли има детски басейн на това Гроди.

# 113
Има със сигурност, не се притеснявай. По-малък е от детския басейн на Сребърното езеро, но има.

# 114
Благодаря на Хапка и  на Джейд, също и на Експрес за пожеланията!!!!   bouquet
Момичета+Гордия татко, искам да ви поздравя за днешното мероприятие!!!! Браво, страхотна работа сте свършили!!!! И една мама да сме спечелили за нашта кърмаческа кауза /по думите на мъжо секта Mr. Green/, пак е нещо.Е, надявам се да бъдат повече!!!
Още веднъж - браво!!! Ще се радвам да помагам с каквото мога!

# 115
Дами и господа,

поразгледах петицията в подкрепа на кърменето - има и Старозагорци подписали, но много малко.

Искам да ви помоля, да разпратите този адрес с две любезни думи на всички ваши познати по контакт листовете на кю или на мейла
http://www.bgpetition.com/podkrepete-karmeneto/page-1.html
Нека да съберем повече подписи, за да има повече тежест пред институциите написаното.

# 116
  • Стара Загора
Аз вече го направих, Сеньора  Grinning
Още когато я подписах и аз.

# 117
и аз го разпратих, още като ми го прати Джейд

# 118
аз убедих само трима(.

# 119
днес май пак сме обгазени-в крайна сметка разбра ли се откъде е или не  #2gunfire

Общи условия

Активация на акаунт