Слънчеви юнски късметчета 2020 ТЕМА 2

• 22 055
  • 725
  •   1
Отговори
# 540
И аз да не се оплаквам но като за 10с и 3д.  От две вечери ми е изключително зле, не ми се повръща но ми е кофти даже от няколко дни и киселини имам. И от водата ми става зле

# 541
Има ли някоя,започнала с покупките? Не съм суеверна, и освен това не искам да купувам всичко на куп в последния момент, та мисля да започна да набавям някои неща. Сега например има супер промоция на стартов комплект шишета на Авент в Аико и май ще направя сефтето Thinking

# 542
Аз мислих след биохимичния скрининг да видим,че всичко е супер и мислех да почвам да си набавям лека по лека, иначе вече имам електрическа помпа и нагревател за кърма и 2 шишенца на AVENT готини са много 😂 и аз не съм суеверна даже ще почна да си набавям някакви унисекс дрешки ама след скрининга и така лека по лека ,че после ще ми дойде нанагорно

# 543
  • Варна
Аз с предната бременност 3 пъти повръщах още в началото (горе долу по това време), но открих, че като закусвам - всичко е наред. Почнах да закусвам и нямах повече такива изпълнения. Иначе отделно да ми се гади само не ми се е случвало. А с тази за сега не съм повръщала, но почти по цял ден ми се гади. Почнах да пия вода с лимон и се чувствам по-добре. Пробвайте, ако искате. Simple Smile

# 544
Аз майче съм от по-суеверните и мисля да изчакам не само първата ФМ, ами и втората преди покупките. Дори още нищо не съм разглеждала в интернет. 😊

# 545
  • Plovdiv, Bulgaria
Аз не бързам с покупки, но си имам и доста неща. Шишета, помпи, видеобебефон мисля да поръчам от амазон. Доста по-евтини са цените. Тези намаления тук ми се виждат нищожни. Особено тоя черен петък.. много ми е измислен. Може да се намерят по на далавера неща, дори и без тези измислени намаления. Идват и много други празници за които със сигурност пак ще имат оферти.
Корито не знам какво ще търся. Предният път бяхме с дадено от кумовете и не съм ги разглеждала какви варианти има.

При мен пак се завърна огромния апетит. Вечер към 11 започвам да усещам глад и много трудно заспивам, но не мога да си позволя да ям толкова късно вечерта, че до края ще се търкалям.. Гледам да ям зеленчуци, млечни, месо се мъча да ям, но все съм гладна да му се не види..

И ние купихме кола, утре ще си я взимам. Нямам търпение, че вече е по-хладно и с малкия е тегаво придвижването, пазаруването още по-трудно без кола. Мъжа ми работи почти всеки ден до късно вечерта и затова не може всеки ден да си се прибираме заедно.. Та ще ми е голямо улеснение.

Утре съм на преглед. Ако всичко е наред, след това ще кажем на родителите ни. За дечко обаче още ще изчакам, сигурно да мине ФМ. Дано успея да си запазя час и при доктора, когото съм избрала за това. Защото с това разминаване с термин, не посмях да си запазя час по-рано, утре ще чакам окончателно с доктора да видим как се движи бебето, за да можем да преценим за ФМ.

Вечер корема ми е доста издут. Много ходя и до тоалетна, буквално през 15 минути, а уж не пия толкова много течности.. И голям мързел ме гони. Иска ми се само да лежа и нищо да не правя.. но с дребния трудно става това нещо Grinning Toй милият все ме пита кога ще "оздравея", защото му казвам, че не ми е добре понякога.

# 546
  • София
Повръщането е вредно за бебчето само, ако се обезводниш! На тези от вас, които повръщат често и по много, следете се и ако ви е много зле - задължително в спешния! Аз имам една приятелка, която всеки момент трябва да роди, още повръща всеки ден. Влиза на вливания около 5 пъти, но тя припадаше от дехидратация. Макар че искрено се надявам да няма сред вас такива “късметлийки”! Аз съм в 10+2 и нямам нито един симптом вече Sad макар че с дъщеря ми пък изобщо нямах симптоми цялата бременност.....дано всичко е наред!

Честито на сгодилите се момичета! Много мило ❤ Бъдете много сплотени и щастливи! На мен мм ми предложи, когато бях бременна в 7 месец с каката в Девин. Сватбата я направихме миналата година, когато малката беше на 2 💜
Добре дошли на новите мами! Леко бременеене!

# 547
Добро утро!
Аз изчаквам първата фетална и мисля, че мога да започна лека полека с покупките. Оглеждам се за количка, но още не съм ходила по магазини да избирам. Мисля да я поръчам + други неща от Англия или Германия обаче. Някои неща ще ни дадат приятели.
Честити нови автомобили, момичета!
Лимон, Каилин, надявам се сте по-добре от вчера!
Нямам търпение за ФМ другата седмица, но все повече се тревожа за резултатите от БХС като чета Майската темичка. Там момичетата тъкмо минават през това.

# 548
  • Plovdiv, Bulgaria
Аз все още се чудя за БХС. Това си е чиста статистика, която може да те психяса. С дребния честно казано не съм правила първата фетална и БХС. Направо 2ра и 3та. Сега ми се ще само ФМ още в началото.

# 549
Абсолютно! И аз се чудя защо трябва да си го причинявам, но и двете АГ ми казаха да го правя, едва ли не като задължително.. Не знам. Rolling Eyes

# 550
Аз все още се чудя за БХС. Това си е чиста статистика, която може да те психяса. С дребния честно казано не съм правила първата фетална и БХС. Направо 2ра и 3та. Сега ми се ще само ФМ още в началото.
И аз БХС го пропуснах с първата бременност. Май само ранната ФМ правих. И според мен само може да те психяса, ако ще се прави нещо такова, по-добре този пренатест. Който има финанси де.

# 551
  • Варна
Аз с първата бременност не съм правила БХС. Само втората ФМ. Утре съм на преглед и ще ме запишат на ЖК. Този път смятам да направя първата и втората ФМ (за третата не съм решила още). Ще се посъветвам и с лекаря какво мисли за БХС.
Относно покупки - пазя си всичко от първото дете (освен столче за кола за новородено, шишета и биберони) и се надявам да мога да използвам повечето неща. Макар, че каката е родена края на февруари. Simple Smile  Така, че покупките не би следвало да са много и няма да почвам от сега (може би и от известна доза суеверие). С първата бременност, като влязох в 7-ми месец започнах с покупките. Simple Smile

# 552
Здравейте бъдещи мамчета ! Аз съм в 7г.с. и имам нужда от помощ и съвет, защото вече наистина съм като парцал и се отчайвам. Чувствам се много отпаднала ,гади ми се от време на време, постоянно ми се вие свят ,нямам сили ,не мога да се храня ,да пия вода ,стомаха ми е постоянно свит,но тези неща като неразположеност според мен се дължат и на нервна почва. Много съм нервна и неспокойна просто не съм себе си Sad .. преди съм получавала паник атаки и сега пак имам някакво усещане,че нещата ми вървят натам. Интерсувам се от терапията на др. Бах и какви есенции евентуално мога да пия,но не откривам кой знае какво и за това най-вероятно ще се посъветвам с бахов терапевт. Въпроса и молбата ми към вас е ако можете да ми препоръчате нещо за успокоение на нервната система ,защото просто не успявам да се контролирам и самоуспокоявам. Както вече бях ви писала ситуацията ми е кофти ,защото съм в нов град без приятели и контакти и за това смятам ,че това допринася да не се чувствам добре в момента . Дано ме разберете .. Благодаря ви предварително ! 🧡❤🧡

# 553
  • София
Здравейте, момичета Flowers Bouquet
От началото ви чета, но не бързах да пиша. Тъй като за пореден път повдигате темата за БХС, а време не остана, искам само да ви кажа моята история, а пък ако някое вземе нещо полезно за себе си ще се радвам 🙂. Имам жив и здрав син на 5,5год. Бях на 25 бременна с него, забременях месец след сватбата.. Като приказка... Не разбрах какво е гадене, дискомфорт, пропуснах БХС, родих 4 кг бебе. Миналата година забременях отново след третия месец опити, казахме на всички, включително и дребния... На 30 год вече, лекаря ме посъветва да отида на БХС. Отивайки (Щерев /д-р Чавеева) тя ми каза, че не е добре положението. Няма да влизам в конкретики, но бях в 13г.с. и навлизах във фаза, в която абортите са по-сложни и по-трудно възстановяване, за да чакам амниоцентеза или други тестове. Представете си как приех новината, при положение, че имаме здраво дете, не сме боледували със съпруга ми сериозно и т. Н. А как казахме на всички + детето, че няма вече бебе в корема на мама... След кюртажа плода се оказа синдром на Търнър. Ходихме при генетици, изследвания правихме - всичко ни е наред и на двамата. Сега пак съм бременна, термина ми е 11 юни. Освен на шефа ми (защото съм болничен изначало) на никой не сме казали. Почивам, много ми се гади, повръщам чат пат, но мълча и лежа. Ходих на диетолог, че съм на границата за гестационен диабет. Киселото мляко за закуска ми помага за редовно WC. Аз съм благодарна на БХС, не си представям аборт след ФМ и как психически "излизаш" след него. Извинявам се за дългия пост 🙂 пожелавам леко бременеене и се радвайте на най-хубавото нещо на света Heart

Последна редакция: чт, 14 ное 2019, 11:53 от Аничк@

# 554
Аз записах скрининг и фетална в Щерев.155лв на 1ви неделя пускам кръв,на 2ри е прегледа при Д-р Исхилиева!

Общи условия

Активация на акаунт