По-малко време за пране, повече време за вас

• 14 278
  • 533
  •   1
Отговори
# 150
  • Samokov
Песни време и енергия. Голям капацитет позволява да се изпере повече бельо .В момента съм с отделна пералня и сушилня.но обмислям покупка на комбинирана.

# 151
Тази пералня ми е любима, но я нямам.Най-много ми допада Add wash,защото винаги има някой изпаднал чорап.

# 152
  • EU
Хареса ми намаляване времето за пране до 50% и консумацията на енергия – с 20%. Възможността да се добавят лесно забравени дрехи, след като цикълът на пране вече е започнал.

# 153
  • Бургас
Aнтизалепващото покритие на реотана е впечатляващо. Хубаво е намаляването на времето за пране до 50% и консумацията на енергия – с 20%.
Предпочитам отделно пералня и сушилня.

# 154
  • Пловдив
Отдавна си мечтая за комбинирана пералня със сушилня, защото вкъщи няма място за два уреда нито хоризонтално, нито вертикално поставени. Впечатлена съм от описанието, май най ще ми е от полза функцията add wash. A това, че заема по-малко място е от първостепенно значение за нас.

# 155
От доста време си мечтая за пералня със сушилня 2in1 Бих искала да събира 8кг и да бъде малка и икономична!

# 156
Технологията Eco Bubble™ би ме улеснила много!
Предпочитам два отделни уреда.

# 157
Функцията за самопочистване и известяване кога има нужда да почистим машината ми харесва.
Както и функцията да наглася най-подходящата програма ...

Функцията за пране на ниска температура не бих ползвала - не бих прала на 30 градуса чаршафи да речем. 60 гр.са си 60 градуса .

# 158
  • София
Впечатли ме целият замисъл на тази пералня. Всеки един аспект от иновации и удобство. Особено функцията за ниски температури

# 159
Хигиена пара ми звучи супер, спираш да даваш пари за дизенфектант. Обикновено два отделни уреда е по-до, обаче с оглед на липсата на място, предпочитам комбиниран уред

# 160
[url]Намаляването на времето за пране е чудесна опция както и нагревател с по малко отлагане на варавик .  Живея в регион с изключително твърда вода .

# 161
Предпочитам комбинира уред. Най голямо предимство за мен е опцията за пестене на време.

# 162
Предпочитам комбиниран уред, заема по -малко място, а върши работа като за два. Това, че могат да се добавят пропуснати дрехи е удобство. Малкото време за пране и сушене е огромно предимство.

# 163
Технологията Eco Bubble™ би ме улеснила най-много. Предпочитам самостоятелна пералня.

# 164
  • I want it all and I want it now.
Технологията Eco Bubble™ би ме улеснила много!
 Два отделни уреда.

Общи условия

Активация на акаунт