По-малко време за пране, повече време за вас

• 14 262
  • 533
  •   1
Отговори
# 435
# 436
  • Горна Оряховица
30 мин

# 437
Обикновено пускам по 2 перални през ден. За всяка пералня отделям по 10 минути - зареждане и простиране.  Общо за седмицата близо три часа и то без гладенето на дрехите.

# 438
  • София
Пускам пералня през ден, едно зареждане, простиране и прибиране на прането средно ми отнема около 20 мин.

# 439
Ceramik Heater най-много ми допада от всички посочени екстри,защото в нашия град водата е силно варовита.Предпочитам комбиниран уред, защото заема по-малко място.

# 440
4-5 перелни на седмица пускам, отнема ми около 15-20 мин. за зареждане и толкова за простиране.

# 441
  • Пловдив
Седмично 2перални,5мин.ми трябват да сложа препарати и дрехите,които са предварително сортирани по цветове(бяли,цветни,тъмни)в кошовете с мръсни дрехи,останалото пералнята го върши,а след нея сушилнята е "на ход".

# 442
Колко време... не мога точно да кажа, но почти няма ден без да пусна пералня. Ако прескоча, на следващия ден следват две перални, понякога три. Зависи...

# 443
Може да изглежда малко, но като съберем времето за всяко зареждане на пералня, събиране на дрехи, сгъване, простиране, ще станат няколко часа. Аз лично деля дрехите на бели, цветни и тъмни, общо взето постоянно има нещо за пране. Гладя преди обличане

# 444
  • Пловдив
По принцип отделям доста врема на прането,особено зимата ми е много трудно,защото нямам тераса и дрехите съхнат бавно,а и трябва да пускам центрофугата по 3 пъти,за да се изцедят дрехите възможно най-добре,за да не капе вода в стаята в,която съхнат.
Отиват си най-малко 2 часа и още 20 мин за проскане на сушилник.

# 445
Пускам пералня и сушилня всеки ден. Пускането на пералня и почистването на сушилнята ми отнема около 5 минути, така че около 35 минути на седмица. След това сгъването на дрехи е по - бавният процес Simple Smile

# 446
Пускам по 1 пералня на ден, не простирам, защото пускам цикъл със сушене. Като време може би по 5 минути на пране, за сметка на сгъването след това.

# 447
Задължително вкъщи се пере 5 дни в седмицата вечер по 1 пералня.

# 448
  • Veliko Tarnovo, Bulgaria
Всеки ден по около половин час.

# 449
Още с оставянето за пране, дрехите са предварително сортирани, и всяка  вечер пускам  перална, понякога и две.

Общи условия

Активация на акаунт