Звездни компромати - ноември

• 226 745
  • 2 235
  •   1
Отговори
# 1 680
Поредният фарс! Кой и защо би се радвал на една “купена“, “подарена” или каквато е там титла?! В очите на приятелките си ли ще се издигне тази жена (все пак е на 30г) или ще се прави, че не чува какво си шушукат най-близките й дружки за гърба Simple Smile Многоо съм се наслушала на подобни “похвали” в тези среди.
Не става, за съжаление е ясно, че скоро красива и достойна миска в близките години няма да имаме! За спонсора няколко думи Wink
https://www.google.com/amp/s/www.plovdiv24.bg/novini/interesno/B … 1448%3Famp%3Dtrue

Последна редакция: пт, 22 ное 2019, 22:32 от Ellinor*

# 1 681
Кака Корайма без грим и по нощничка 😁
Скрит текст:

# 1 682
  • Варна
! В очите на приятелките си ли ще се издигне тази жена (все пак е на 30г) или ще се прави, че не чува какво си шушукат най-близките й дружки за гърба Simple Smile
На 23 била.

# 1 683
Поредният фарс! Кой и защо би се радвал на една “купена“, “подарена” или каквато е там титла?! В очите на приятелките си ли ще се издигне тази жена (все пак е на 30г) или ще се прави, че не чува какво си шушукат най-близките й дружки за гърба Simple Smile Многоо съм се наслушала на подобни “похвали” в тези среди.
Не става, за съжаление е ясно, че скоро красива и достойна миска в близките години няма да имаме!

Е що да не се радва!? Друго си е да се фука сред себеподобните - милото ми купи нова кола, сложи ми силикона, заведе ме в Добай, плати за  корона Миснещоси.

# 1 684
  • На морето!
Луиза Григорова-Макариев и недолюбвания от темата ѝ мъж.
Скрит текст:

# 1 685
  • Далечният изток
Луиза Григорова-Макариев и недолюбвания от темата ѝ мъж.
Скрит текст:

Аз пък си мислех, че съм от малкото недолюбващи го... Има нещо много отблъскващо в този човек.

# 1 686
Какво му е на човека ?

# 1 687
  • Mediterraneo
Има хора, които са ми адски неприятни от пръв поглед. Този е един от тях.

# 1 688
  • Далечният изток

Нищо му няма сигурно, не ми е симпатичен просто.

# 1 689
Вера Русинова ми прилича на Моника Белучи.
Виждала съм мис България 2000 -Ваня Пейчева. На живо е много по-красива,  явно не е фотогенична.
Юлия Юревич се чудя как е станала мис....

# 1 690
Последните години явно ги редуват миските. Миналата година момичето е красиво и естествено , 2016 също. Но наистина надминаха себе си с тази година...

# 1 691
Един компромат за мен е Миглена Каканашева.
https://www.instagram.com/p/B5LGOG6BZnM/?igshid=lyb5yf161m85
Обяснява какъв проблем има, че била завивала и подобни, дори не го дочетох докрая, но ми стана адски смешно, че копира начина на представяне на една доста нашумяла и харесвана от мен страница - “Не ми се обиждай, но”
За мен е компромат да си до някаква степен известна личност и да копираш някакви идеи, които очевидно не са твои.
Мегз с поредния си “проблем” пак се опитва да привлече внимание и симпатия.

# 1 692
Никой не бива да съди. Но това се научава и асимилира едва, когато си бил съден от други.

# 1 693
Постът на Мегз е много хубав.

# 1 694
  • София
Един компромат за мен е Миглена Каканашева.
https://www.instagram.com/p/B5LGOG6BZnM/?igshid=lyb5yf161m85
Обяснява какъв проблем има, че била завивала и подобни, дори не го дочетох докрая, но ми стана адски смешно, че копира начина на представяне на една доста нашумяла и харесвана от мен страница - “Не ми се обиждай, но”
За мен е компромат да си до някаква степен известна личност и да копираш някакви идеи, които очевидно не са твои.
Мегз с поредния си “проблем” пак се опитва да привлече внимание и симпатия.
Днес в предаването ѝ беше поканила жената зад страницата и говореха за инициативата, след това се снимаха с техните послания. Не е кражба.

Общи условия

Активация на акаунт