Звездни компромати - ноември

• 225 357
  • 2 235
  •   1
Отговори
# 1 920
Информацията, че тя ще спечели, не излезе ли преди конкурса в клюки бг, или аз не помня правилно?

# 1 921
Излезе, излезе. Как пък не се объркаха за някоя друга от участничките?

# 1 922
  • София
Галена има ужасно безформени крака, тези снимки не са за хвалба. Пък и като наказана стои.

# 1 923
Устните на новата ни миска са много зле направени - твърде големи за лицето(то за всяко лице ще са твърде големи🙄) и долната направо виси. Нищо естетично не виждам.

# 1 924
Аз пък днес за първи път видях новата миска, не я помня в Господарите, не съм следила новините около конкурса и се ужасих от физиономията й. Въобще няма как да си я представя без гигантските и гротескни джуки. Ако наистина има начин да ги намали, ще е много добре да го направи, със сигурност ще изглежда по-хубава.

# 1 925
  • София

Мислите ли, че Емануела Толева е секси?

# 1 926
Не. Много странна фигура има

# 1 927
  • София
Секси е колкото и двамата палячовци до нея. Sick

# 1 928
  • Viena
Тоя със сините гащета е най-секси! 😍 Пу за мен. 😂 😂

# 1 929
Боже, тези хора са болни от анорексия.
Само червените гащета изглежда по-здрав.

# 1 930
Сестра й изглеждаше хубава в Господин Х и морето, жената на горната снимка е ужасно слаба - особено в таза и краката. Няма никакви извивки.
Скрит текст:
Аз никога не целя да провокирам с постовете си, само споделям мнението си.

# 1 931
  • София
Андрей такива си ги избира, Надя и тя беше само кокали. Няма здрав вид Емануела, а иначе ми е чаровна  и ако качи килограми, ще е свежа.

# 1 932

Мислите ли, че Емануела Толева е секси?
Единствената мисъл, която ми минава през ума е, че някой трябва да ги нахрани тези тримата.

# 1 933
Андрей такива си ги избира, Надя и тя беше само кокали. Няма здрав вид Емануела, а иначе ми е чаровна  и ако качи килограми, ще е свежа.

Откакто я гледах в "Черешката на тортата", само бих й се изсмяла в противната злобна муцуна.

# 1 934
Е, стига де... Видяхте, че на конкурса не е с тези устни... Била е преди.
И аз си мислех, че за да те приемат на сериозно трябва да си грозен и дебел, но изглежда само при нас го има този модел. Я погледнете политиците в Сърбия. Останах втрещена като видях министъра на регионалното развитие, тя все едно е излязла от Пинк тв. То са филъри, то са джуки, руси коси, силикони. И не е изключение. Пък те на- върши си работата жената
В устата и на конкурса прилича на патока Доналд. За мен тази жена е грозна.
Имаше я и още как статията, че точно тя ще спечели.

Последна редакция: вт, 26 ное 2019, 15:47 от Не се сърди, човече

Общи условия

Активация на акаунт