Звездни компромати - ноември

• 225 340
  • 2 235
  •   1
Отговори
# 1 980
  • Dope Reach
На бащата на Хадид нещо не мога да му осмисля линията на косата... Thinking

# 1 981
  • София
Присаждано ли е му кичето? Лицето ли му е опъвано? Като нарисувана с флумастер му е косата🙄 Или някаква перука? Малко като детска - с диадема и назад буйни коси. Изчерпах се откъм предположения🤗

# 1 982
Ваня Щерева, на ваша отговорност
Скрит текст:
дано не е пускано, да не повтарям.

# 1 983
Много ми е нечистоплътна тая бе. Още от брадъра създаваше такова впечатление с оня розАвия козяк на гърба сума и месеци. Бляк.

# 1 984
  • Countryside
Щерката на Бандерас е голям бонбон! Много добре са се омешали гените на Мелани и Антонио!

Николчето си е екстра. И да има интервенции са с мярка и стоят добре. Буклите и очната линия са й есктра. Защо да си променя визията, като явно се харесва? На мен лично ми е много миловидна и хубава.

Малкоданска обаче ми е страшно анти.  Незнам  кой я набеди за секси. Тя е скумрия отвсякъде. Спешно трябва да качи едни 5кг и да спре да се пъчи и зъби по снимки.

Новата мис България е ужасон. Но каквото сам си направиш...иначе каквато държавата, такава и миската...

Зейнеб празнува ли Коледа?

Последна редакция: ср, 27 ное 2019, 09:30 от Сиренце

# 1 985
Ваня Щерева, на ваша отговорност
Скрит текст:
дано не е пускано, да не повтарям.

Боже! Вимето естествено ли е?

Иначе помня едно интервю със Станкулова преди години, на което присъстваше и майка й, където тя обясняваше надълго и нашироко как не само устните й били напълно естествени, ами като малка се притеснявала, че били толкова пухкави защото другите деца й се подигравали. Та тя ги хапела да не си личи колко били пухкави. А пък ето сега все я питали дали не били правени. Ами не били, естествени й били.

И всичко това гарнирано с хихикане и срамежливи погледи, а майката отстрани като един ястреб следи дали се говори по скрипт и кима утвърдително отвреме навреме.
Неприятно впечатление ми направиха и двете, звучаха доста глупаво, а иначе с правени устни или не Никол си е красавица.

# 1 986
  • София
Риана
Скрит текст:
Наоми Кембъл
Скрит текст:
Бой Джордж
Скрит текст:
Никол Шерцингер
Скрит текст:
Дуа Липа
Скрит текст:
Даутцен Крус
Скрит текст:
Кресида Бонас
Скрит текст:
Тина Кунаки
Скрит текст:
Холи Бери
Скрит текст:
Хилари Дъф
Скрит текст:
Кейт Бланшет
Скрит текст:
Бенедикт Къмбърбач
Скрит текст:
Сандра Бълок
Скрит текст:

# 1 987
На мен Малкоданска ми е симпатична, не мисля че има нужда да качва. Брича е малко дразнещ, или поне на мен ми се набива в очи

Зейнеб празнува ли Коледа?

Защо да не празнува? Много от бьлгарските турци си празнуват и нашите и техните празници. Не мисля, че в Бьлгария има много фанатично религиозни, нито християни, нито мюсюлмани

# 1 988
Стефан Данаилов е починал
https://www.24chasa.bg/novini/article/7915171

# 1 989
  • Варна
Не! Ужас!
Бог да го прости! Disappointed

# 1 990
# 1 991
  • Разпиляна във въображението

Оооо, не! Светла му памет!

# 1 992
  • софия
Въпреки, че се знаеше, че не е добре, това е някак изведнъж.
Светла му памет Flowers Rose

# 1 993
Светла му памет!

# 1 994
За мен не е особено неочаквано, знаеше се, че не е добре, но пък си е тъжно! Светла му памет! Хубаво е, че е оставил много след себе си!

Общи условия

Активация на акаунт