Звездни компромати - ноември

• 225 315
  • 2 235
  •   1
Отговори
# 2 025
# 2 026
По принцип се избягва линк да се слага в скрит текст, защото настава едно голямо кликане.

Може ли и все пак да обясниш кого ще видим ако отворим? “Номер 8” кой/какво е?

# 2 027
  • Разпиляна във въображението
№8 e Андреа, но обработената снимка не мисля, че е от "нейните" творби.

# 2 028
Андреа )) 
... и 49 - Лаура от 90 дни до сватбата ...

Последна редакция: ср, 27 ное 2019, 15:27 от Petia Kageyama

# 2 029
  • Rock & Roll feeling ...
Андреа в boredpanda. Не стига,че в бг стана за посмешище.

# 2 030
Ето я снимката на Андреа:
Скрит текст:

# 2 031
Вярно ли е,че Киркоров щял да се жени?
И то две сватби щял да прави,в Москва и Варна...При Слави нещо го майтапеха,но май и статия във вестник показаха..
Той също оповести  ,че е гей,но може да е решил,да спретне някоя жена за ''майка на децата му ''
Да и аз го четох това, но за майката на децата му. Без кавички, освен  че ги износи тя ги и гледа. Наскоро той я показа. И я обяви като жената.

# 2 032
Е, това не е Андреа, то абсолютно всичко е различно спрямо истинската. Дори блузата, колие няма. Някой се гаври ли?

# 2 033
  • Rock & Roll feeling ...
Според мен просто са  2 различни снимки,освен че едната е обработена.

# 2 034
https://www.instagram.com/p/B5XUcPugnJx/?utm_source=ig_web_copy_link Ралица Паскалева за Стефан Данаилов

# 2 035
И то две сватби щял да прави,в Москва и Варна...При Слави нещо го майтапеха,но май и статия във вестник показаха..
Той също оповести  ,че е гей,но може да е решил,да спретне някоя жена за ''майка на децата му ''
Кога пък го е оповестил,може ли линк?

# 2 036
Кога пък го е оповестил,може ли линк?
Попаднах на това инфо,в руски сайт.Издирвах нещо, съвсем друго и просто ''ровех''.Статията беше свързана с руски гей звезди,известни личности от шоубизнеса и изкуството.Пишеше за над 60 и техни,кратки изявления.Например този Дима,който преди години спечели Евровизия,също беше там и мн.други(балетисти,артисти,певци - доста бяха),както и двамата съпрузи на Алла . Направи ми впечатление,щото за Киркоров,бяха подмятали,но  нищо сигурно до този момент,едва тогава разбрах,че е вярно.Сами си споделят с няколко изречения.Ако намеря къде беше,бих Ви дала линк.....но в момента - не помня.Можете и Вие да потърсите - в заглавието имаше ...нещо си ... руски гей - звезди(ако Ви помага) и е на руски.

# 2 037
  • Англия
Включвам се, макар и късно, по темата за известните с якета и децата им по тениски, понеже от време на време се коментира. Живея в чужбина и тук никой не забелязва и коментира такива неща, едно дете на 4г. от групата на дъщеря ми редовно идва по къс ръкав и шушляково елече зимата, дори като вали сняг. Винаги и било горещо спомена майка и веднъж, така искала-така ходи. Тук мнението дори на съвсем малките деца се уважават и съоъветно те стават възрастни, които уважават чуждото мнение и не критикуват различномислещите. Аз съм зиморничава и се навличам, децата ми често са без якета, казват, че им е топло. Та какво да направя-да ги облека насила? Да им кажа, че аз знам по-добрежте как се чувстват? Еми не знам-те си знаят, правят както решат, ако са сгрешили и се разболеят(което с децата туй тук се случва много по-рядко), те си носят последствията.
Всъщност каква си мислите, че е причината? Че известният родител не е помислил за клетото си дете да му вземе яке? Че не се е сетил да му купи? Че му е купул яке, което детето не одобрява? Аз винаги си помислям - това дете не иска да си слага яде, защото не му е студено, защото иска да е куул като ходи разголено или просто не си е взело яке и сега мръзне,(но само си е виновно)

Последна редакция: ср, 27 ное 2019, 19:16 от ana.ana

# 2 038
Мразя студа и винаги съм била зиморничава. Когато бях в детската градина, понякога правех скандали на родителите ми и мразех да нося пуловери (особено с осморки), шапки, ръкавици, жилетки и т.н., защото мислех, че изглеждат много грозно(още го мисля). Харесвах само тънките дрехи. Добре, че родителите ми не са ме слушали, защото ако бяха, сега нямаше да съм жива.

# 2 039
Добавям и че известните, вкл. децата им едва ли правят дълги обиколки пеша. От колата до конкретно място и обратно. Колко пък да е студено...

Ева и Санти
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт