Звездни компромати - ноември

• 225 213
  • 2 235
  •   1
Отговори
# 2 115
  • Разпиляна във въображението
Дуа Липа на Майли Сайръс ли се прави?

# 2 116
https://www.instagram.com/p/B5ai0zuhCkv/?utm_source=ig_web_copy_link

Джаферович на Иги Азалия ли се прави?

# 2 117
Или на Рита Ора ми прилича.

# 2 118
За Евгения Джаферович нямах нито мнение, нито някакви впечатления. Докато не гледах един епизод от Черешката и много, много симпатична ми стана! Спокойна, добронамерена и много мила. Да не говорим какво желязно търпение прояви спрямо една адски дразнеща млада актриса, която се държа безобразно просташки.

# 2 119
  • Бургас
Помня го този епизод на Черешката.Ако бях там,щях да извия вратлето на Снежана,даже още ме сърбят ръцете.Евала на Женя за търпението!

# 2 120
Вместо дългоочакваният от всички албум, Риана е издала книга или по-точно огромна фото-автобиография от 500 страници с най-забележителните си снимки. Книгата струва 150 долара.
Скрит текст:
.

Тази пък и тя се има за богиня. В последните години нищо особено от нея, падна и тя от върха.

# 2 121
Не й се получават последните неща нещо. Не съм се интересувала, сменила ли е хората/компанията , които й правиха хитовете?? Наизлязоха един куп млади звезди, позалезе малко, ще продава снимки сега. Пак по-добре от на Деми Мур унизителната ( за нея самата) книга.

# 2 122
За Евгения Джаферович нямах нито мнение, нито някакви впечатления. Докато не гледах един епизод от Черешката и много, много симпатична ми стана! Спокойна, добронамерена и много мила. Да не говорим какво желязно търпение прояви спрямо една адски дразнеща млада актриса, която се държа безобразно просташки.
Точно така е. Жени е много мила, любезна и възпитана. Прекрасен човек и приятел е. Когато съм с нея, ми е леко и приятно.

# 2 123
  • Разпиляна във въображението
Риана не беше ли от компанията на Джей Зи?

# 2 124
Някои певци и актьори нямат непрестанната нужда да са вечно на върха и им е ок да лежат на стари лаври, когато дори само това им носи печалба. Примерът с Риана е такъв.

# 2 125
Сигурно сече сте коментирали, ама чак сега мернах някакви клипчета в инстаграм на Тоца и се чудя що така се излага тази жена да прави прощъпулник на непроходило дете..то нейното бие на патология вече.

# 2 126
Сигурно сече сте коментирали, ама чак сега мернах някакви клипчета в инстаграм на Тоца и се чудя що така се излага тази жена да прави прощъпулник на непроходило дете..то нейното бие на патология вече.

Защото Тоца бърза да изпльоска в Инстаграм всички житейски клишета наведнъж, ако може в рамките на една седмица.

# 2 127
Е, как непроходило? Той Бести ходи от 4-5-ти месец. 😁

# 2 128
Just leaving that here.... 😂

# 2 129

ООо този Фитнес и Спа да не е новото Фотошоп приложение??

Общи условия

Активация на акаунт