Звездни компромати - ноември

• 227 984
  • 2 235
  •   1
Отговори
# 480
  • Rock & Roll feeling ...
Преди няколко месеца коментирахме Мира Добрева, която търсеше собственика на улично кученце и след това каза, че ще го прибере. Ако някой се е чудил дали го е прибрала - да, днес я видях да го разхожда, кученцето (то е малко по-голямо от пинчер) изглежда добре гледано, игриво и доволно от живота.
Браво на Мирка Добревка!

Бест Батинков би написал много по-добро стихотворение от Еленко. Добре,че не е решил да пише.
Иначе послеписа почти ми хареса, без оная тъпотия за лошите момичета, към които всяка к*рва гордо се причислява. Joy

Много чакам "Доза щастие". Дано е разказан добре и не е поръсен с дървените стърготини на българското актьорско майсторство.

Последна редакция: ср, 06 ное 2019, 17:39 от Не се сърди, човече

# 481
  • софия
Много чакам "Доза щастие". Дано е разказан добре и не е поръсен с дървените стърготини на българското актьорско майсторство.
Прочетох 2 диаметрално противоположни отзива. И двата са от хора, които харесвам. Не знам, ще ходя.

# 482
Прочетох 2 диаметрално противоположни отзива. И двата са от хора, които харесвам. Не знам, ще ходя.
Пусни после мнение!

# 483
  • На морето!
Жасмина в Москва за уикенда   

Ами парите добре й се отразяват ,
Уцели правилния човек не може да се отрече .
Много добре изглежда. Не знам кой е мъжът ѝ, но тя се е променила в позотивна насока.

# 484
Жасмина в Москва за уикенда   

Ами парите добре й се отразяват ,
Уцели правилния човек не може да се отрече .
Много добре изглежда. Не знам кой е мъжът ѝ, но тя се е променила в позотивна насока.

Имаха пускани общи сторита с Велина Узунова, може да и гостува Wink

# 485
А Велина на кой е любовница всъщност ?

# 486
Според Индипендънт, който се позовава на член от семейството, Катрин Деньов е в болница заради удар Sad

----------------------

Нашият приятел Киану Рийвс не може да си запали мотора, клипът е от днес - https://www.youtube.com/watch?v=ljC6hQ9u0PQ

# 487
Велина не е ли любовница на който си плати?

# 488
Крака- магистрали...Славена Вътова
Вярвам, че снимката е абсолютно реална и няма НИКАКВА обработка в нея Wink а черепите отзад са... върхът!
Скрит текст:

# 489
Десният и крак е на два ката.

# 490
  • Sofia
Много нелепа и пошла снимка...става ми все по-противно това същество

# 491
Да имаш хубаво тяло и зорлем да се окепазиш!

# 492
  • Пловдив
Десният и крак е на два ката.
то тва сичкото мускул!  Stuck Out Tongue Winking Eye

# 493
# 494
  • До морето
А още по-тъпото е, че Славена всъщност има прекрасни крака и няма никаква нужда да прави такива тъпотии.

Общи условия

Активация на акаунт