Звездни компромати - ноември

• 227 824
  • 2 235
  •   1
Отговори
# 120
  • Бургас
Гледах новините с водещ Надя Обретенова.На мен ли ми се струва,но има много жълти зъби.За говорител по телевизията не е приемливо.

Радвам се,че Барбарела пак се появи.

# 121
Саня е винаги с толкова кахърна физиономия. Направо да си прережеш вените на дълго като я гледаш.

Саня от вас я знам и Фермата. Толкова завеяна, залюхана и смотана, че ми опротивя. Въобще не ѝ виждам хубостта. Колкото пъти я мерна в публичното пространство, толкова пъти ми избива образа ѝ от Фермата.

# 122
Кой е набедил Малкоданска за модел не знам, но цялата е зъби и чело. Отвратително излъчване.

Да добавя - ужасна коса, изгърбена, явно притеснявайки се от ръста си...

# 123
След Герб идва ред на Криско ... ще има много разочаровани фенове.
На някой много му се иска...Хазарта яко го е насъпил

# 124
Интересно ми е кой ще е продуцент, Ицовата или Крисковата компания

# 125
Кой е набедил Малкоданска за модел не знам, но цялата е зъби и чело. Отвратително излъчване.

Да добавя - ужасна коса, изгърбена, явно притеснявайки се от ръста си...
Преди няколко години седеше до мен на едно събитие и беше много красива на живо. Държеше се и разговаряше мило и леко. Остави приятно впечатление.

# 126
  • Sofia
Интересно ми е кой ще е продуцент, Ицовата или Крисковата компания
Те не са ли една и съща? В youtube под клиповете и на двамата стои Facingthesun или нещо подобно.

# 127
На Криско не беше ли Адаманд, или той през нея продуцира други?

# 128
  • Sofia
Саня Борисова може да мине за хубава докато не видите сестра и.

# 129
На мен Саня ми харесва повече. Само тази снимка успях да намеря на сестра й, преди да стане Инста кукла:
Скрит текст:

# 130
  • Русе/София
На мен Саня ми харесва повече. Само тази снимка успях да намеря на сестра й, преди да стане Инста кукла:
Скрит текст:
Никога не бих предположила,че сестрата в инста и тази от снимката е една и съща.

# 131
Малееее, да, точно това е Ирена. Върнахте ми спомените. Дори и аз бях забравила как изглежда. Неусетно приех, че е изглеждала както в инстаграм.
Но Ирена винаги е била много по-хубава. На тази снимка просто Саня е излязла по-добре. Също така Саня е с една глава по-ниска, явно се е качила на нещо.

# 132
Дайте инстаграма на сестрата на Саня да я видим.

# 133
Страхотна е Ирена.

# 134
Дайте инстаграма на сестрата на Саня да я видим.
https://www.instagram.com/reneborisova/

Общи условия

Активация на акаунт