Звездни компромати - ноември

• 227 975
  • 2 235
  •   1
Отговори
# 825
А Каляшева добра ли е? Помня я от времето когато беше доста по-дебеличка (меко казано), живееше под наем в панелна гарсониера в Люлин и работеше като дерматолог в Център за кожно-венерически заболявания. В момента изглежда много по-опъната от тогава. А аз говоря за поне преди 25-27 години.

не знам дали е добра, но тя самата изглежда ужасно. не знам на колко години е, изглежда дърта и амортизирана.

# 826
Хм. Със сигурност над 50. Когато аз бях още ученичка, тя вече беше завършила медицина.

# 827
Да, като ходеща антиреклама е.

# 828
не намерих инфо. пише, че е завършила МУ през '94, значи може и да няма 50. изглежда с 10 отгоре поне. интересно ми е всичките тези женоря как ще излгеждат след 10-15 г., бррр.

# 829
На мен пьк на снимките, които сьм виждала ми изглежда на около 40.
Според мен е прекалила с някои корекции, но ако е на 50, изглежда по млада

# 830
Ако не е над е около 49-50 годишна. Според мен е много опъната, фон дьо тен полаган с баданарката и яко филтри.

Последна редакция: вт, 12 ное 2019, 13:45 от .♥.Fancy.♥.

# 831
На мен много ми харесва Каляшева.
Видях я във Варна, много мила и добра жена е .
Смятам, че изглежда добре за годините си .
Харесвам жените да се поддържат и ако могат да си го позволят, защо не.

# 832
Намирате, че тази жена изглежда добре?
Скрит текст:
.

# 833
По-възрастната версия на Валериева.

# 834
На мен много ми харесва Каляшева.
Видях я във Варна, много мила и добра жена е .
Смятам, че изглежда добре за годините си .
Харесвам жените да се поддържат и ако могат да си го позволят, защо не.

Тема от 2014 в този форум относно докторката:
Скрит текст:

# 835
Така е, мнения разни, темата е за звездни компромати, за докторките и естетичните дерматолози темата е друга там можем да я обсъдим, но аз я посетих във връзка с мой дерматологичен проблем и останах доволна от прегледа и отношението .
Имам приятелки, които я посещават за процедури и не изглеждат като блъснати патици така че всичко си зависи от и от клиента.

Но да, харесва ми как изглежда.
Нека да  съм странна в очите на някои тук.

# 836
Няма как, всички опнати хайлайф гротески са ми на едно ниво. Грозни са, а някои (повечето) дори са били хубави някога. Не понимаю.

# 837
Няма как, всички опнати хайлайф гротески са ми на едно ниво. Грозни са, а някои (повечето) дори са били хубави някога. Не понимаю.

Бездушни са. Като ги погледнеш - нема никой в погледа. От толкова напън за външното, вътрешното са го загубили нейде.

# 838
Антония,  какъв корем си е отгледала? Да не очаква второроден секънд бест? Ужасна коса и дълъг нос?!

# 839
Аххх, Хилария,много ми е неприятна и все по-неприятна ми става. При(о)дава някакъв циничен фалш на тази, иначе тъжна и лична ситуация. Както и щастието й е със същия отенък, не е само тя.
  Как не са почнали да ги правят пред камерата още тези деца, за лайкове. Или почнаха вече?  Да ходя да лайквам  кой по-добре ги прави и на кого по-хубави му се получават. Нещо като домашен хляб или декорация за Коледа.

Общи условия

Активация на акаунт