Звездни компромати - ноември

• 228 001
  • 2 235
  •   1
Отговори
# 900
  • На морето!
Поли и семейство и Пинк и семейство са страхотни. Много щастливи изглеждат заедно. На другия полюс са Жизел и мъж, страшно напрегнати и сърдити изглеждат.

# 901
И Никол , и Зейнеб дълги години чакаха брак, видяха, че няма да стане и родиха.

Eто защо е добре да има брак - за да няма такива изказвания. Защото в такава ситуация на богато семейство раждането изглежда като ход от страна на жената. Малко грозна картинка.

# 902
Коментарите относно брака, по- скоро липсата на такъв при Буклата и Зайбане (по Господари на ефира) бяха във връзка със социалния статус на семействата на възблюбените им. Аз поне така го разбирам.

# 903
Въобще всеки да си коментира каквото иска и както иска. Нали се разтоварваме тука?

# 904
Знаете ли за тези холивудски знаменитости,че са имали връзка?:
Скрит текст:
,,,,,,,
Само за последните две знам,че са имали и брак.

# 905
  • На морето!
Нито Зенеб, нито Никол са от бедни или проблемни семейства. Познавам майката и бащата на Зейнеб, много приятно и сплотено семейство са, грижили са се за нея с много обич и внимание и никога нищо не ѝ е липсвало /в материален и емоционален план/. Не казвам, че парите на мъжът ѝ нямат значение, но със сигурност не са основната причина да е с него и не вярвам страхът да не му ги вземе да е причината да нямат брак.

# 906
А според вас липсата на предложение за брак е на самите приятели или те са послушали мама, и тати след поставен ултиматум, за да си защитят финикийските знаци?

# 907
  • София
Хари Стайлс - то пуловерче, то лак, то пръстени.
Скрит текст:
Риана
Скрит текст:
Бритни
Скрит текст:
Джесика Бийл
Скрит текст:
Лора Дърн
Скрит текст:
Брук Шилдс
Скрит текст:
Наоми Уотс
Скрит текст:
Гуендолин Кристи
Скрит текст:
Шарън Стоун
Скрит текст:
Дрю Баримор
Скрит текст:

# 908
И Зейнеб и Никол са от доста време с половинките си, според мен ако са искали да ги вържат с дете е можело много по-отдавна да стане. И двете родиха в нормална възраст, даже за хора с възможности и без сериозна кариера може да се каже и късна чак. Обичайно развитие на връзката са им децата, не последен опит за впримчване според мен. Толкова много хора избират да живеят без брак с днешно време, не виждам чак такава драма, че не са ги "взели". Както казаха и по-горе и двете няма да останат голи и боси, по никой начин не са от работническата класа така или иначе.

Коя е мадамата с Джаред Лето на снимките с холивудските двойки от миналото? Не мога да я позная. 🤔

# 909
Зейнеб не е от работническата класа, така ли? Сигурно затова известно време се влачеше с бургаски мафиоти и се целеше нависоко, защото сигурно е от много буржоазно семейство. Типична златотърсачка. Гледали сме Биг Брадър, знаем кой кой е.

# 910
Мисля, че е Камерън Диаз (с Джаред Лето).

# 911
И Зейнеб и Никол са от доста време с половинките си, според мен ако са искали да ги вържат с дете е можело много по-отдавна да стане.

Досега се надяваха на брак.

# 912
Мисля, че е Камерън Диаз (с Джаред Лето).
Да, тя е.

# 913
  • Viena
Естествено, че точно гореспоменатите са златотърсачи. Как една не се хвана с продавач в Била или бояджия.

# 914
Том Круз какви розови бузки има на снимката с Шер Relaxed
Рийз и Джейк са много сладки Heartpulse

Общи условия

Активация на акаунт