Звездни компромати - ноември

• 226 750
  • 2 235
  •   1
Отговори
# 1 605
  • Dope Reach
Аз по принцип знам, че не се допускаха такива със силикон в гърдите, явно за другите места няма проблем. Тези джуки й придават ужасна физиономия, сега се сещам, че когато ги представяха в Господарите, точно тази винаги ми правеше впечатление на дори не особено симптична. Сега пък Мис България...

# 1 606
То не пречи да е с интервенции, но да са сполучливи и не твърде забележими. Ама трябваше май да започне от захапка и пр. Очевидно е, че има нещо ненаред в устата, челюстта и пр. Фирмата на устните и преди не е била добре. Някои от другите адреналинки също са проблемни в устата, но явно на кастващите ги подобни неща са им слабост.

П.п. Сещам се, когато избраха Славена Вътова, хич не бяха доволни повечето зрители, че твърде натурална им идваше красотата ѝ май. Калканджиева даваше интервюта как щели да я пооправят за световния конкурс. Имаше някаква брадавица или голяма бенка, махнаха ѝ я и разни подобни неща. Абе, поизлъскаха я малко

# 1 607
  • Пловдив
Каролина Херера...
Скрит текст:
Тук с Иванка Тръмп...
Скрит текст:
Още снимки на "страхотната" ни Мис 2019  Mr. Green
Момичето, надвило останалите претендентки за титлата, е бивша адреналинка от предаването "Господари на ефира". Брюнетката има бакалавърска степен по журналистика от УНСС, като в момента учи магистратура.
Скрит текст:

# 1 608
Тази в близък план да не я снимат, докарва стрес.

# 1 609
Ожас! Жаба в устата...

# 1 610
Е тази е чисто плашило на тези снимки.

# 1 611
На Илияна Раева го докарва.

# 1 612
  • Rock & Roll feeling ...
Явно е гласено. Тази дори не е красива, камо ли най.

# 1 613
  • Пловдив
Как може при наличието на такива хубави момичета ( Бургас, Пловдив, Сливен) да изберат това недоразумение  #Crazy

# 1 614
  • София
Спонсорите им не са платили достатъчно явно.

# 1 615
Много тестостеронна ми е.

# 1 616
  • Burgas, Bulgaria
Няма ли правило ,че момичето не трябва да има корекции по себе си?

# 1 617
Имаше някаква вратичка, която и Антония ползва навремето, че не било силикон ми едикво си

# 1 618
Много ми харесваше Никол Ш. като пееше за "Дончо".Сега ни тя ,ни песента ми харесва.И точно защото не ми харесва ,сега си я тананикам.Ужас.😂

# 1 619
Скрит текст:

направо се бъзикат с тази миска. и ся кво - Тоца не е най-зле, м? поне 2 я бият.

Общи условия

Активация на акаунт