Звездни компромати - ноември

• 226 747
  • 2 235
  •   1
Отговори
# 1 620
  • Разпиляна във въображението
И на мен ми прилича на Илияна Раева + Палуна

Мисля, че няма изискване. Във Венецуела  редовно го правят.

# 1 621
Официално от Виктория Сикретс- няма да има ревю тази година.

# 1 622
Долната устна на новата миска е гротескно голяма.🤐🤐🤐 Девойката до нея с черната рокля и лентата globe е най - хубава.

# 1 623
Винаги съм си мислила, че спонсорите си падат по красиви момичета.
Миската определено не е такава.

# 1 624
Може да е красива по душа.

# 1 625
# 1 626
И аз все се чудя, ако съм мъж с пари и вкус ще си взема натурална красавица, не някаква дето има нужда от тунинги

# 1 627
  • София
Има разни класации за провали на пластични операции, тя е идеална за там.

# 1 628
Мен повече ме притеснява, че тя няма реална самооценка. Някои жени стигат далеч, само и само да се докажат. Но това няма да я направи по-красива.
Не, че е важно чуждото мнение, и без друго конкурсът отдавна изгуби тежест.

# 1 629
Връщам се малко, но сега видях снимките. Чарлийз Терон за мен си е ок. Прическата много я променя, друго излъчване ѝ придава, но иначе си е добре. Като стил на обличане е малко като модел на ХМ, но вероятно така да я облекли стилистите.

Кейт Бекинсейл ми е много зле напоследък точно в аутфита, като си го избира сама. Поддържана жена, ама се облича като 20-годишен траш с някакви минижупи от ерата на Спайс гърлс, с някакви голи кореми и пр. Със спортния клин, токчетата и блузката ми се видя доста зле, ама като се има предвид с какъв интерес и възхищение е зяпнала чудната дреха на манекена пред нея, можеше и по-зле да е положението - ако беше облякла въпросната дреха.

# 1 630
Скрит текст:

направо се бъзикат с тази миска. и ся кво - Тоца не е най-зле, м? поне 2 я бият.

Тоца е красавица сравнение с тази

Кейт Бекисейл нали се разведе и явно я избива на разголване

# 1 631
Кои познати на темата ни са били в журито на конкурса?

# 1 632
Конкурсът се превърна в пародия, за съжаление, не от вчера и днес. Преди поне любовниците на спонсорите бяха по-хубави, но нейсе...

# 1 633
# 1 634
Едно време хората с пари бяха много малко и си избираха за любовници наистина красиви и нежни момичета. Дори плашилото сега Ивайла Бакалова, беше сълзичка едно време.
А сега всеки трети селски бизнесмен може да купи титла. А селският бек какво повече да иска от големи цици да си завре лицето в тях и големи устни да му *цензура*. Толкоз им е естетиката.
И мутресите се промениха. Преди искаха скъпи бижута, палта и участия в бизнеси, сега искат да си мушнат силикон където могат.

Общи условия

Активация на акаунт