Звездни компромати - ноември

• 226 729
  • 2 235
  •   1
Отговори
# 1 695
  • Rock & Roll feeling ...
30 ГОДИНИ МИС БЪЛГАРИЯ (1989 - 2019)
Скрит текст:
Мис България 1989 - Соня Васи
Скрит текст:
Мис България 1990 - Виолета Гълъбова
Скрит текст:
Мис България 1991 - Любомира Славчева
Скрит текст:
Мис България 1992 - Елена Драганова
Скрит текст:
Мис България 1993 - Вера Русинова
Скрит текст:
Мис България 1994 - Стела Огнянова
Скрит текст:
Мис България 1995 - Жени Калканджиева
Скрит текст:
Мис България - 1996 Вяра Каменова
Скрит текст:
Мис България 1997 - Симона Величкова
Скрит текст:
Мис България 1998 - Наталия Гуркова
Скрит текст:
Мис България 1999 - Елена Ангелова
Скрит текст:
Мис България 2000 - Ваня Пейчева
Скрит текст:
Мис България 2001 - Ивайла Бакалова
Скрит текст:
Мис България 2002 - Теодора Бургазлиева
Скрит текст:
Мис България 2003 Ива Титова
Скрит текст:
Мис България 2004 Гергана Гунчева
Скрит текст:
Мис България 2005 - Росица Иванова
Скрит текст:
Мис България 2006 - Славена Вътова
Скрит текст:
Мис България 2007 - Юлия Юревич
Скрит текст:
Мис България 2008 - Ралица Тодорова
Скрит текст:
Мис България 2009 - Антония Петрова
Скрит текст:
Мис България 2010 - Ромина Андонова
Скрит текст:
Мис България 2011 - Ваня Пенева
Скрит текст:
Мис България 2012 - Габриела Василева
Скрит текст:
Мис България 2013 - Нанси Карабойчева
Скрит текст:
Мис България 2014  - Симона Евгениева
Скрит текст:
Мис България 2015 - Марина Войкова
Скрит текст:
Мис България 2016 - Габриела Кирова
Скрит текст:
Мис България 2017 - Тамара Георгиева
Скрит текст:
Мис България 2018 - Теодора Мудева
Скрит текст:
Мис България 2019 - Радинела Чушева
Скрит текст:
Много интересен пост! Благодаря за хрумката и за труда Flowers Cherry Blossom

Разгледах много обстойно миските, сформирах си свой малък конкурс с еднолично жури аз и съм съм готова да излъча 3те победителки.

На първо място и най-красива (поне според снимките в поста ) намирам и класирам Наталия Гуркова Wear Crown
На второ място или първа подгласничка е Теди Бургазлиева. ( изключително много ми напомня за майкта на Анджелина Джоли на младини )
Третото място е за Роси Иванова.

# 1 696
Аз съм приятно изненадана от поста на Мегз. Допадна ми Peace

# 1 697
30 ГОДИНИ МИС БЪЛГАРИЯ (1989 - 2019)
Мис България 2006 - Славена Вътова
Скрит текст:
Коя беше тази мацка от лявата страна на Славена? Изявяваше се често в медийното пространство, моделка май беше. Но пък нито име помня, нито знам какво се случва с нея.
Освен това, номер 19 не е ли  Юлия Юревич?

Тази от ляво е Галена Димова, стана мисис по едно време и е забъркана в доста скандали с проституция, вкл арести.

http://senzacia.net/български-звезди/мис-българия-галена-димова-обслужвал-43369

Новата ни миска е най-голямата излагация досега, с толкова тунинг е подходяща за плеймейт или мис силикон, но не и да ни представя страната  ooooh!

# 1 698
Скрит текст:
Един компромат за мен е Миглена Каканашева.
https://www.instagram.com/p/B5LGOG6BZnM/?igshid=lyb5yf161m85
Обяснява какъв проблем има, че била завивала и подобни, дори не го дочетох докрая, но ми стана адски смешно, че копира начина на представяне на една доста нашумяла и харесвана от мен страница - “Не ми се обиждай, но”
За мен е компромат да си до някаква степен известна личност и да копираш някакви идеи, които очевидно не са твои.
Мегз с поредния си “проблем” пак се опитва да привлече внимание и симпатия.
Всъщност идеята съвсем не тръгва от въпросната страница. И проблемът, за който Миглена говори е доста сериозен (и не, начинът по който го прави съвсем не е най-важното). Да, Ганьо Балкански обожава да съди различните, обожава стереотипите и също така носът му с удоволствие седи в чуждата паница за да може с гордост да рече "ехееее, къде съм аз, къде сте вие" и мнооого трудно приема различните.

# 1 699
Хареса ми поста на Мегз...Измерих си t, нямам.

# 1 700
Хубав пост, а и много се е разхубавила Мегз, много. От миските за мен Калканджиева е най-красива.
https://www.instagram.com/p/B49vDFyIByf/?utm_source=ig_web_copy_link Жади от оригиналния 'Клонинг 'помните ли я Simple Smileследях го този сериал и толкова тъпо свърши...

# 1 701
  • Sofia
Новата Мис в момента е по бтв...потрес Close

# 1 702
В момента новата мис България е в БТВ при Диана Любенова.
Това е несериозно, та тя артикулира с усилие, и не, не изглежда дори чаровна или симпатична! Pensive Изглежда нелепо! И евтино!
За разлика от нея, Натали Трифонова, която влезе след това, е изключителна, ослепителна красавица!

# 1 703
  • Sofia
Другото момиче е по-хубаво.

# 1 704
Мегз за дефектите в говора си ли се хвана да си прави самосъжалителен ПР и да затваря устите на хейтърите? Съвсем не са й тези дефекти проблема, аз лично имам един куп други причини, поради които да я намирам за голяма смешка. Дорин точно тези й "дефекти" допреди да ги изброи не знаех, че ги има. Дано някога и на другите си "дефекти" и дефицити си обърне внимание,някак по-важни ми се струват, но едва ли.

# 1 705
И двете миски бяха ужасяващо тъпи. Шапка й свалям на Дияна за самообладанието! Аз ако бях щях да се хиля през цялото време. 😂Подгласничката не каза нищо, защото искала да ни изненада, а брътвежите на Мис България така и не ги схванах, защото не можах да откъсна поглед и мисли от устата й.

# 1 706
А защо короната е дадена от Теодора Мудева - Мис България 2018??? Къде е Тамара?

# 1 707
Е Тамара е 2017. 😀 Сега избираха 2019..

# 1 708
Ама новата Мис фъфли. Помислих, че е с обратна захапка, но то това да й беше кусура!  И с тези огромни силикон нови джуки, които стават криви, когато говори... Брр!

# 1 709
По-голяма част от миските ни са особено... неприятни Grinning
Някой беше качил клип с момичетата от сегашния конкурс и всички без избраната изглеждат млади и свежи, а не на 30+.Joy

Общи условия

Активация на акаунт