Звездни компромати - ноември

• 226 723
  • 2 235
  •   1
Отговори
# 1 740

Колаж с две различни версии на Фотошоп.
Снимката на щерката е  меко казано гнусна.

# 1 741
Горкото дете.

# 1 742
Александър Сано при Мондьо. Супер влюбено говори за Нели.

# 1 743
Попаднах на Ралица Паскалева в "Говори с Ива", за 1ви път гледам нейно интервю и има нещо неприятно, не мога обаче да си обясня какво.Thinking сякаш нещо в начина й на говорене. Иначе не следя Откраднат живот и не знам добра актриса ли е..

# 1 744
Попаднах на Ралица Паскалева в "Говори с Ива", за 1ви път гледам нейно интервю и има нещо неприятно, не мога обаче да си обясня какво.Thinking сякаш нещо в начина й на говорене. Иначе не следя Откраднат живот и не знам добра актриса ли е..
Почти всеки ,който е гледал нейни интервюта остава с такова усещане

# 1 745
Почти всеки ,който е гледал нейни интервюта остава с такова усещане

Злобна е като човек и това и се изписва на чертите.

# 1 746
Да,  в сериала я мислех за страхотна актриса, докато не разбрах, че играе себе си. Определено изглежда злобна, жалко.

# 1 747
Аз останах с такова усещане след участието и в Черешката на тортата

# 1 748
Значи не съм луда Joy Stuck Out Tongue Winking Eye Мъжа й изглежда готин и добър Wink

# 1 749
Аз пък не я намирам за злобна, напротив много съпричастна беше, когато я помолих да сподели кампания за набиране на средства за едно наше форумско бебе. Откликна веднага и само за това ми е симпатична.

# 1 750
Браво, не знаех. Аз отдавна спрях да я следвам, в един момент постоянно рекламираше нещо или се оплакваше от някого и ме натоварваше.

# 1 751
Вечната дискусия "Защо детето не е в столче в автомобила?".Този път-хлапето на Джена и Наско.
Скрит текст:
Дали столчето е от другата страна или мама и тате не искат да си загрозяват и драскат скъпата тапицерия, оставям на вас да решите.

Последна редакция: нд, 24 ное 2019, 22:38 от Came lita

# 1 752
Е, ти си отговорила Wink
Това е безотговорно за мен.

# 1 753
Столчето едва ли е от другата страна, най вече защото снима възрастен, а колата на втората снимка е видимо в движение.

# 1 754
  • До морето
Направо не мога да повярвам, че има нормален човек, който може да остави децата си без столчета. Какви са им доводите, какви са им разсъжденията????

Общи условия

Активация на акаунт