Звездни компромати - ноември

• 226 700
  • 2 235
  •   1
Отговори
# 1 755
Няма кой да ги глоби или имат пари за глоби. Ганьовци
Как да обясниш, че проблема не е глобата. Цял министър не можа да стресне народа...

# 1 756
Наши познати почти никога не са ползвали и са почти горди с това.Като бебе не искал да стои в столчето, после искал в мама докато шофира, сега стои изправен между седалките...
Така са му клекнали и двамата родители...интересно ще стане като порасне.

# 1 757
Тези всичките безотговорници, които от тъпотия и неграмотност си застрашават живота на децата са за съд! дЖена  селската пръчка да си закупи едни подложчици, слагат се под столчето, че да не и се надраска салона, на “Новия внос от Германия, на 100 К км, каран от баба пенсионерка, само до бакалията” 😂😂🤣🤣🤪🤪🤪🤪🤭🤭🙏

# 1 758
И аз така съм се возила по средата. Докато един път баща ми не спря рязко и не се оказах при скоростния лост. Помня го като бял ден. От тогава ме слагаха да сядам само зад пасажерското място. С колан. Вероятно съм имала стол или нещо подобно, това не го помня. Мислят си, че като имат еб@си яките коли са безсмъртни.

# 1 759
На един познат “гуем играч” момиченцето е с нарязано личице, с няколко операции, но никога няма да изглежда като преди.
Малоумникът я сложил в скута си да карат Жипа....
Като видя необезопасени деца ми иде да шибна по един поощрителен, освестяващ шамар на родителите, направо откачам, като видя прави фърфалаци на по 2-3-4 г меджу задните седалки.
Без колани на всички колата не потегля. Точка.

Последна редакция: нд, 24 ное 2019, 21:59 от JACKLIN*

# 1 760
И аз така съм се возила по средата. Докато един път баща ми не спря рязко и не се оказах при скоростния лост. Помня го като бял ден. От тогава ме слагаха да сядам само зад пасажерското място. С колан. Вероятно съм имала стол или нещо подобно, това не го помня. Мислят си, че като имат еб@си яките коли са безсмъртни.
И аз съм със същата случка и спомени, беше като вчера, но на 5 го помниш за цял живот, на това отдавам и че не се възприемам като шофьор и никога няма да събера смелост да карам. Да, има и много по- трагични случаи, и си карат хората колите, но всеки е различен.

# 1 761
  • До морето
Навремето нямаше седалки, но това не е валиден аргумент сега. То навремето и нямаше такъв трафик, колите бяха 18 пъти по-малко и вдигаха максимум 80 км по нанадолнището, така че въобще не го приемам като обяснение.

# 1 762
И все пак.. имало е катастрофи.

# 1 763
Гледахте ли Ицо Хазарта в 'Търси се'? Доста обрано се държа. Малката му дъщеря е негово копие!

# 1 764
Много сладко хлапе.
Ицо е поодъртял и поулегнал. Не, че е бил класически рапър. Но, да, държа се доста спокойно и почти нищо не се отпусна да каже.

# 1 765
  • До сърцето...
Два звездни развода, да останат в тази седмица, че тя нещо и без това с черни краски в края си.

Брет Далтън се развежда със съпругата си.
Скрит текст:
... имат дъщеричка на 7 години, актьора не живее с Мелиса от миналата година, но сега е решил да подаде на развод

Джъстин Хартли също се разделя с Кришел Стаус след 2 годишен брак
Скрит текст:

Фрида Пинто се е сгодила за фотографа Кори Тран
Скрит текст:

Деми Ловато влиза в сериала "Уил и Грейс"
Скрит текст:

Доронин продава къщата, която е построил за Наоми, за $ 150 милиона.
Аз не съм мераклийка да я купя ... да ме прощават и Захи Хадид, и моделката, и спонсора.
Скрит текст:
Това е трябвало да бъде сватбения подарък за Наоми, намира се  в Подмосковието, на площ от 3,3 хил. м2. Това, което прилича на наблюдателна кула, е спалнята. Освен другите редови неща за един луксозен дом, тук има спа (под земята), 20-метров басейн, нощен клуб и даже японска градина...

# 1 766
Още ли снимат "Уил и Грейс"? Не знаех.

# 1 767
Навремето нямаше седалки, но това не е валиден аргумент сега. То навремето и нямаше такъв трафик, колите бяха 18 пъти по-малко и вдигаха максимум 80 км по нанадолнището, така че въобще не го приемам като обяснение.
Трафикът беше пъти по-малък, а убитите на пътя двойно повече. Това е железен аргумент, с/у който не виждам какво могат да кажат.
Жалко е, че известните личности дават такъв пример.

# 1 768
Хари Стайлс
Скрит текст:

# 1 769
Гледахте ли Ицо Хазарта в 'Търси се'? Доста обрано се държа. Малката му дъщеря е негово копие!
Много е спокоен.

Общи условия

Активация на акаунт