Звездни компромати - ноември

• 225 352
  • 2 235
  •   1
Отговори
# 1 935
За мен "миската" също е лишена от чар и харизма, еле пък с тези устни съвсем се е закопала. Да не говорим, че и умствения й капацитет далеч не е завиден.

# 1 936
Какъв интерес имам аз да обиждам една жена, която виждам за първи път? Това е единственото, което се вижда от нея - едни огромни, страшни, фалшиви джуки. На конкурса са същите, като тези на старите снимки, които има в някои статии - само цветът на червилото не е толкова натрапчив.

# 1 937
Тази Емануела да отиде при Стрина да я нахрани малко с баница, може и да заприлича на жена.

# 1 938
И аз видях статията предварително.

# 1 939
Вие може да сте я видели, но както някои не са забелязи зверските джуки, така и статията са пропуснали. 😉

# 1 940
  • София
Имаше такава статия, разбира се. Само не разбрах на кой е държанка тази с джуките. Не, че ги знам кои са в тези среди, но предполагам е на някого с психични отклонения.
Чета, че когато е била адреналинка е имала вземане-даване с Рачков.

# 1 941
Спряган е този "богат италианец"
Скрит текст:
Чудно ми е как ли се разбират. Trollface

# 1 942

Мислите ли, че Емануела Толева е секси?
Категорично не !

# 1 943
  • Пловдив
Как...? С езика на любовта...тя им говори Laughing

# 1 944
  • На морето!
Спряган е този "богат италианец"
Скрит текст:
Чудно ми е как ли се разбират. Trollface
На френски.

# 1 945
Е, как може да се загрози така... Такова симпатично момиче е била.

# 1 946
Долната ѝ устна на новата миска живее собствен живот. Е, не е като на В.Червенкова, но на младото и нежно лице, резултатът е не по-малко зле.
Скрит текст:

Единственото, което не е сглупила да направи, е да изравни двете устни. Не че това помага в случая.

# 1 947
Според статията, която обяви предварително миската, любовникът е бащата на Мистър България Свят 2019. Не знам има ли зрънце истина в това, но поне този Мистър изглежда по-заслужил титлата си.  Оливър Стайков се казва Simple Smile

https://m.bgdnes.bg/Article/7635339

# 1 948
  • Пловдив
Бандерас и щерка...
Скрит текст:

Джей Ло..ако това са гримьорчето и фризьорчето и, то те досущ кат Николетините убавци Laughing
Скрит текст:

# 1 949
  • София
Добре де, този хиалурон не се ли абсорбира с времето? Т.е. има шанс и такива гротески като миската да заприличат на хора пак някой ден.

Общи условия

Активация на акаунт