Звездни компромати - ноември

• 225 160
  • 2 235
  •   1
Отговори
# 2 160
Секси е Нагиев, определено. Само защо е посетил и той зъболекаря на Благо?

# 2 161
Дами, вижте реално кой ще ни представлява на Мис Свят! Simple Smile
https://btvnovinite.bg/lifestyle/liubopitno/margo-kupar-balgarka … s-svjat-2019.html

Ще има скандали и около нея, че не е "100% бг" , но е КРАСИВА и избраната кауза е похвална!

БРАВО!

# 2 162
  • Rock & Roll feeling ...
Беновска е пълен потрес. Колкото е крива отвън, дваж повече е крива отвътре.  След случаите с блъснатото кученце и скандала в Исул рязко ми опротивя. Сега като я чета виждам,че е абсолютно заслужено.

Тоци ми е клаустрофобична.

# 2 163
Като я видях в движение от клипчето, съвсем пък не я смятам за красива и да, и тя е с правени устни, макар и много по-деликатно. И как така ще представя България, като две думи на български не може да върже, странно - с майка българка. Уж децата учели първо майчиният си език.

# 2 164
Обаче, в една друга тема, потребители на форума казаха, че не учат децата си на български... И за мен е странно как са я избрали без да владее езика, но поне изглежда добре.

# 2 165
Миска ''внос'', че нямаме хубави жени тук. Е, да, съдейки по избраните от местните кОнкурси... човек може да остане с впечатление, че тук само вълци и киборзи виреят.

Последна редакция: пт, 29 ное 2019, 11:16 от Tess d`Urberville

# 2 166
https://youtu.be/9sh9DXP9ES0

Бях ви пускала визитката и за Мис Свят. Отделно в този профил може да видите и неща от самия конкурс. Излъчват всички интервюта и кръгове. 😁

# 2 167
Уау, какъв интересен акцент... Определено се стреми да не говори английски с типичния руски акцент, който е много смешен...

# 2 168
https://youtu.be/4F6Mwnr8Rs4
А тук е на първото предизвкателство. Simple Smile

# 2 169
Произношението й на английски е потресаващо, на български не можела, най-добре на руски да си шляпа и без това си е рускиня.

# 2 170
Хубава е рускинята, според мен не са ѝ правени устните, просто едната снимка е непрофесионална, с кофти осветление и поза, а другата като за корица. Най-вече гримът прави чудесата. И не ви ли прилича на Приянка Чопра малко? + Ужас, ама тя говори като Сири. 😳

Тая Беновска за пръв път я чувам, но като гледам не съм изпуснала много. Като лелята орисница на Тоца и Венета ми е.

Последна редакция: пт, 29 ное 2019, 11:41 от Emi_55

# 2 171
Говори смислено в интервюто, не като разни други миски, за които се сещам (с изказвания от типа "аз не съм грозна, хората са простаци" и "обичам да ходя в природата, за да се боря с екологични катастрофи").

# 2 172
Тази рускиня беше много хубава, май Мис Свят 2008
Скрит текст:

Скрит текст:

A Марго си е гърл некст доор отвсякъде, поне за моите критерии и вкус.

Е, на интервю за такъв голям форум, като Мис Свят не си представям някоя да се държи, като на пазара с реплики от сорта на ''не съм грозна, другите са простаци''.

# 2 173
Ще видим адреналинката как ще се държи))

# 2 174
  • София
Ще видим адреналинката как ще се държи))

Тя няма да се “държи” никак, защото никъде няма да ходи. Ще си държи титлата вкъщи да й се радва!

Общи условия

Активация на акаунт