Спам тема (юруш на големите...лафове) от 01.11 до 30.11

  • 62 459
  • 6 097
  •   1
Отговори
# 120
  • На Марс
  • Мнения: 8 805
В операционната:
- Сестра, моля преместете члена!
- Мерси! Сега и на пациента...

# 121
  • Мнения: 9 648
Норче, видях те! Много си хубава Purple Heart

# 122
  • Мнения: 11 521
тогава що съм по боксерки и чакам бюстие

Щото имаш нескончаем ентусиазъм

# 123
  • Мнения: 15 619
Лун, пиши тук рецептата, повече сме желаещите за нея.
Е, нямам против да дойдеш и да я приготвиш на място, де, имам продуктите Wink.
Ще се самоцитирам, Ян.
Скрит текст:
Рецепта за баница:
Жълтък, щипка суха мая/ползвам я за да съм сигурна, че ще е мека баницата все пак/, щипка сол, поливин щипка захар  Grin и няколко капки оцет, добавям и много топла вода, а понякога и топло прясно мляко. За да омися тесто, колкото за една тава, около 1 и 1/2 чаена чаша стига., лъжица олио. - бъркаш, изспиваш брашното, замесваш не много твърдо тесто.
Имам си един номер - ползвам само един вид брашно - тип 450 на Мелко. Това е най-чистото откъм добавена химия и обогатители брашно от брашната. Търси такова.
Надявам се, че можеш да точиш, пък ако не можеш, ще се научиш. Grinning Разточваш колкото можеш по-тънко една топчица тесто на лист, намазваш с мазнина, ръсиш на два реда сирене, навиваш листа на руло, а после го хващаш от двата края и усукваш преди да навъртиш в тавата. За нормална големина тава, ми стигат пет листа, максимум шест. Топката тесто, която късам за разточването на един лист  се събира в една ръка...
Такааааа, разточил си баницата, наредена е в тавата, изсипваш мазнина в ръка и намазваш отгоре и оттрани - по краищата... Пъхаш в затоплената фурна - пека я на 190/200 градуса с обдухване, само отдолу в началото, отгоре я покривам с хартия или фолио.... за около десетина минути, после го махам и включвами горния реотан. Времето за печене зависи от фурната ти.... при мен за около половин час, максимум 40 минути е готова.
Вадя я, напръсквам веднага с водаи  завивам с кърпа.
Готова е за хапване веднага.
Внимавай да не направиш тестото прекалено твърдо, за да не е суха и твърда и баницата после.
Ей тука една снимка, макар плотът да е  целият в брашно, все пак се види колко е голяма топката тесто и какво имам предвид за усукването на навитите листи..


.
И аз защо изтървах Норчето???

# 124
  • Мнения: 16 647
Нори, прекрасна си! Heart Eyes

Пп Луне, не си бе, на 7стр. от темата е снимката на Нори. Поне аз така разбрах, че това е тя.

# 125
  • Мнения: 10 242
Мерси ви Simple Smile
luna, не съм трила, тя тая снимка е спамърска - аз съм, ма не е сигурно Grinning

# 126
  • Мнения: 11 521
Кат видях мая и се спекох... с мая нищо не мога да правя Laughing

# 127
  • Мнения: 17 645
Кат видях мая и се спекох... с мая нищо не мога да правя Laughing

спечена ли чух. добре че имам нескончаем ентусиазъм и съм душичка

# 128
  • Мнения: 11 521
И скромен

# 129
  • Мнения: 15 619
Мерси ви Simple Smile
luna, не съм трила, тя тая снимка е спамърска - аз съм, ма не е сигурно Grinning
Ходих назад, видях, установих. 
Все по-хубави спамърки идат. Grinning Напомняш ми на френска актриса.
Кике и без мая става.

# 130
  • Euskal Herria
  • Мнения: 29 420
И аз ходих на 7-ма страница Simple Smile. Мноого си сериозна, Норче, по-хубава си усмихната. Дано нямаш много такива депресивни снимки Wink.

# 131
  • Мнения: 12 149
Кико,  да дойда да та науча как се меси и как да боравиш с точилката, м?  Mr. Green
Луничке, мерси за рецептата, утре ще видя за брашно от това което препоръчваш.

# 132
  • Мнения: 10 242
Все такива имам Яна мой приятел е фотограф от мрачния тип и ме дебне да съм кисела Grinning

# 133
  • Euskal Herria
  • Мнения: 29 420
Е, ако е само за идеята, за творческото виждане на приятеля ти, тогава може. Simple Smile

# 134
  • Мнения: 11 521
Ми ела бе, Лане, само се заканваш... стопли ли ти се водата за баня?

Много ми допадна фотката на Норето, арт някак и мистична, не ми е депресарска на мен

Общи условия

Активация на акаунт